Şimdi Ara

Askerliğe Elverişli Değildir Raporunu aldım fakat hala güncellenmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Naymes123. Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
45
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar hastalığım sebebiyle 3.kez muayene oldum ve 10 aralıkta askerliğe elverişli değildir raporu aldım.

    Hastanedeki sağlık kurulu bana bundan sonra birşey yapmana gerek yok biz raporu sisteme yükleyeceğiz dedi.

    Aynı şekilde askerlik şubesinden ilk işlemi başlatırken eğer askerliğe elverişli değilsen buraya tekrar gelmene gerek yok dedi.

    Fakat e-devlet'e muaf olduğum hala işlenmedi. e-İmzalı TSK Sağlık Kurulu Raporları sayfasında raporumu görüyorum bu arada.

    31 Aralıktan sonra sorun yaşar mıyım sizce? 10 gün oldu ve pazartesi askerlik şubesine gitmeyi düşünüyorum.




    _____________________________




  • Edevlette askerliğim sayfasının en altında kayıtlı olduğunuz şubenin telefonu var, mesai saatleri içinde arayıp sorabilirsiniz. Askerlikle ilgili tüm bilgi ve belgeleriniz oraya gidiyor.

    Muafiyet kararı çıkmış. O tarihten itibaren işlem yapılacağı için sıkıntı olmaz. 1 ocak sonrası yoklama kaçağı görünseniz bile şubeniz o cezayı iptal edecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.