< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 1 Aralık 2025; 4:18:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
POCO F8 Pro / POCO F8 Ultra Anakonu
-
-
Yanlış anlaşılmasın ancak,
Bu konuların ayrı başlıklar altında açılması gerekiyor artık.
Yani Poco F8 Pro Ana Konu ve Poco F8 Ultra Ana Konu şeklinde ayrı konular olarak açılmalı düşüncesindeyim.
Çünkü ilerleyen zamanda insanlar bilgi ararken, 300-400 sayfa taramak zorunda kalıyor.
Yorumların birbirine girmesiyle beraber aranan bilgiye ulaşılamıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ama genelde paylaşılan şeyler ortak oluyor. Her iki telefonda da geçerli olan konular oluyor. Belki diğer konuda yazılacak faydalı bir bilgi bu konuda olmayacak. O ihtimal de var.
_____________________________ -
Ortak bilgi havuzu olması faydalı olacaktır bahsettiğiniz üzere ayrı konu başlığı olunca gözden kaçan püf noktaları olabiliyor aynı platformda iki model olduğu için benzer noktaları çok olacaktır..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Güven bir ayna gibidir. Bir kez çatladı mı, hep çizik gösterir. -
f8 pro için takibe aldım...
önce hepsiburada'da 512 versiyonu çıkacak, sonra xiaomi Türkiye web sitesine de gelecekmiş.
Konunun ayrı olmasından yanayım aslında ama pek rağbet göreceğini sanmıyorum zira fiyatı çok yüksek.
F7 Ultra şu an 30k fiyata satılıyor. Gerisini siz düşünün :)
fiyatlar 1-2 aya düşecektir ancak kayıtsız telefon fiyatını da referans alamayız hocam.
gerçi tek hat kullanacaklar bir şekilde slot değiştirerek yolunu buluyor ancak benim gibi çift hat kullananların 2 tane imei vermekten başka şansı yok.
F8 ultra 16-512 hollandada 150 euro lansman indirimiyle 650 euroya aldim kargo bekliyorum şansa 2 hafta sonrada Türkiyeye gidicem 37000 e satabilirmiyim acaba? Sari siteden kolay satiliyorsa, satip kendime bi tane daha alirim. Bari bilet paramin bi kismi cikar.
12/256 f8 ultra 600 Euroya aldım. 2 güne gelir inceleriz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Nereden aldin hocam ? Ulkeye gore pek fiyat degismiyor sanki.
Avusturya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kullanan oldumu telefonu F7 ultra ile arasında kaldım tasarım olarak bu daha çok hoşuma gitti
Cihazı kullananlar var fakat geri bildirimde bulunmuyorlar tüm Poco F serisi konuları ıssız kalıyor..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Güven bir ayna gibidir. Bir kez çatladı mı, hep çizik gösterir. -
Kullanmaya başlayan biri bi ekran suresi atsin telefon alacağım ltpo ekran şüphesindan ekran suresi bekliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Xiaomi Mi A3 64 GB -
sen samsungdan devam birader
_____________________________ Kefir İçin -
Yok benim için değil abimin ekran süresi 1 saat de ondan değiştircek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Xiaomi Mi A3 64 GB
|
F serisi cihazlar X serisinden hep daha üstündü , nasıl gölgesinde kalıyor sözlerinize bir anlam veremedim. fiyat üzerinden bir kıyaslama yapmışsınız ama içinde kullanılan snapdragon elite gen 5 işlemci bu telefonun ucuz olmasına engeldir. x8 pro'da mesela mediatek işlemci var ve daha ucuz. serinin hepsinde aynı durum, f serisinde SD işlemci, x serisinde maliyeti ucuzlatmak için mediatek işlemci mevcut. söyledikleriniz baştan aşağı mantıksız... poco f8 serisi kasa olarak, kalite olarak gayet üst düzey bir telefon. mi 17 ultra kadar premium değil ama zaten fiyatı da o kadar değil. kamerası biraz zayıf kalıyor , o da fiyata ve beklentilere göre benim için gayet yeterli. mesela 5x optik zoom ve 10x kayıpsız yakınlaştırma var, gayet iyi iş çıkarıyor. bununla ilgili fotoda atarım inşallah önümüzdeki günlerde. ayrıca 2+1 bose ses sistemiyle muazzam bir ses kalitesi var. telefondan canlı müzik dinlemediyseniz boş yere yorum yapmayın. |
|
Dün akşam itibariyle Xiaomi cpid için 86xxx ile başlayan plaka zorunluluğu bitmiştir artık 35xxx ile başlayan plakalarıda kabul ediyor sistem.. Güncelleme ve sıfırlama aynen sorunsuz devam ediyor.
|
|
Yanlış anlaşılmasın ancak,
Bu konuların ayrı başlıklar altında açılması gerekiyor artık. Yani Poco F8 Pro Ana Konu ve Poco F8 Ultra Ana Konu şeklinde ayrı konular olarak açılmalı düşüncesindeyim. Çünkü ilerleyen zamanda insanlar bilgi ararken, 300-400 sayfa taramak zorunda kalıyor. Yorumların birbirine girmesiyle beraber aranan bilgiye ulaşılamıyor. |
|
Ben 14 promax dan geçtim ve gayet memnunum ios bana göre değilmiş androidin özgürlük olduğunu bir kez daha anladım kişiye göre değişir tabikide
|
|
⚒️ Alet Çantanız ⚒️
Aşağıdaki bağlantılardan ihtiyacınız olan konulara kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca Faydalı Bilgiler başlığımızı düzenli olarak güncelliyoruz. Telefon kullanımı, yazılım, performans, batarya, güvenlik ve teknoloji dünyasına dair eğlenceli ve bilgilendirici içerikleri de burada bulabilirsiniz. Keyifli Forumlar! Faydalı Bilgiler HYPEROS 3 REKLAMLARI KAPATMA REHBERİ Bilgisayarsız Telefon Üzerinden Bloatware Uygulamaları Temizleme Rehberi |
|
Zayıf Batarya hocamdan aldığım F8 Ultra ile 6. ayımdayım. Cihaz canavar gibi. F9 Ultra haberlerini geç gördüm, bir an içimden geçmedi değil özelliklerine bir bakayım dedim. İlk anda yanlışlıkla F8 Ultra tanıtımı okuyorum sandım. Batarya dışında F8 Ultra'ya göre yükseltme neredeyse hiç yok.
F8 Ultra'dan geçmeyi düşünen arkadaşlar bence hiç kafayı karıştırmaya gerek yok. Başka cihazlardan F9 Ultra'ya bakan arkadaşlara da tavsiyem F8 Ultra'yı da ciddi şekilde değerlendirmeliler. Fayda/maliyet olarak çok çok avantajlı bir konumda hala. |
|
Cpid yani server kaydı ile ilgili kafa karışıklığı yaşayan arkadaşlar
Xiaomi cpid 86xxx Samsung cpid 35xxx ile başlayan plaka gerekiyor. |
|
@Zayıf Batarya hocamdan 4 ay önce aldım bende F8U sağ olsun çok yardımcı oluyor ben tavsiye ederim. Verdiği hizmetin de arkasında sürekli irtibat halinde ve sürekli çözüm odaklı. Tavsiyedir. |
Benzer içerikler
- xiaomi 17 pro max arka ekran ayarları
- redmi note 9 nfc var mı
- xiaomi adım sayar
- xiaomi telefon kendi kendine kapanıyor
- vodafone müşteri hizmetleri direk bağlanma
- aramadayken gelen aramayı görme
- apk oyun
- redmi note 9 pro max
- xiaomi katlanabilir telefon
- hyperos 3.1
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

shaq_1907
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt