< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 16 Aralık 2025; 21:48:52 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim

3 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 16 Aralık 2025; 21:48:52 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Tk yerine KİH pay (Kartal İmam Hatip pay) ya da Badem Pay isimleri daha uygun olurmuş aslında.... |
|
Tkpay olmadan önce cüzdana para biriktirip çok kez bilet aldım. Ziraat Bankası Troy seçili sektörler kampanyasına sayıyordu ve her 3000'e 300 veriyordu. Cüzdan olunca MCC kodu değişmiş ve 5460 olmuş. Bu haliyle sektör kampanyalarına saymaz. Bakiye biriktirmeye gerek yok. Ben denedim. Bütün bankalarda MCC kodu aynı. İki farklı banka ile denedim. Bu haliyle benim için ölü doğmuş bir proje. Bakiye yüklemek yerine direkt kart ile bilet alırım bu saatten sonra.
|
|
Kredi kartından yükleme yapıldıgında seyehat sektorune sayıp puan verirse tadından yenmez
|
|
|
Hesabınızı onaylamadan önce para yuklediyseniz onları yalnızca bilette kullaniyorsunuzm. onaylı olduktan sonra bakiyeyi kullanabilirsiniz. Bana gelen mailde böyle cevap geldi. Kimliğimi para yukledikten sonra onayladim |
|
TKPay Cüzdan'da tüm özelliklere erişmek için (Para Transferi, TKPay Kart vb.) hesabınızı kimliğinizle birlikte doğruladığınız zaman yani kısacası TKPay Kart'ınız oluştuğu andan itibaren, hangi farklı banka kartıyla TKPay Kartınıza yükleme yaparsanız yapın, bankanızda bu ödeme karşılığında kampanyalardan kazanım sağlayamazsınız çünkü bu artık ödeme kuruluşuna yükleme olarak algılanır.
Ancak TKPay Cüzdan hesabınızı kimliğiniz ile doğrulamazsanız, THY seyahat dışında bir harcamada bulunamayacağınız için doğrulanmamış bir TKPay Cüzdan hesabına farklı banka kartınızla yükleme yaptığınızda bu ödeme seyahat sayılıyor ve bankanızın varsa seyahat kampanyalarından yararlanabiliyorsunuz. |
|
Harcamalara mil verseydi biriken millere uçak bileti almak için cazip olurdu. Şu an sıradan bir çok banka ya da sistemin uyguladığı kampanyalardan farkı yok. Maalesef büyük beklentilerim vardı, benim için hayal kırıklığı oldu
|
|
Doğrulama yaptığınızda otomatik olarak ekleniyor sanal kart hocam, ben Trendyol kampanyasını kullandım bile.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Pazarama iyiymiş. Değerlendirilir. Teşekkürler paylaşım için. |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |