Şimdi Ara

Araba dururken yürümek ve otobüs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sırf araba var diye heryere arabayla gitmeye karşıyım. Kapının önünde duruyor, işe gitmek için 5 dk yürüyorum ordan iett ye biniyorum, hiç çalıştırmıyorum bile. Hafta sonu gelince gidersem biryere gidiyorum. Birde araba inanılmaz bir rahatlık, o rahatlıga alışmak istemiyorum. Bu da az veya çok bir irade ister açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 14 Kasım 2025; 21:53:33 >

yürümek kalbin ve beynin en iyi aktivitesidir. düşüneceğim zaman mesela yürüyüşe çıkar öyle kararlar almaya çalışırım.

Çoluk cocuk ile minbus otobüs uğraşmak istemiyorum. Bu yüzden hanımla haftasonlari çok dolaşmakta istemiyoruz artık. Araba varken her hafta sonu biryerlere giderdik dolasirdik. Sırf ailecek arabanın içinde müzik açıp ailemi gezdirmek bile keyifli geliyordu bana. Yani dolaşacağımiz yeri değil, dolaşacağımiz yere gideceğimiz yolculuğu seviyordum ben. Şimdi borçlar azalırsa düşük fiyatlı arabalardan başlamak istiyorum. Aklımda alfa Romeo 156 var. 160-200bin bandında bir tane alayım diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Evliyken işler değişir, onlara çile çektirmek istemem. Ben bekarım ondan birazda

Bakarsan yürümek en iyisi. Hem sağlıklı hem zinde kaliyorsun. Hemde bir yerden biryere daha yavaş hareket ederek anı yaşıyorsun. Hayat çok hızlı günümüzde.

• Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt

Benim peder heryere arabayla gider, nerdeyse 5 dk yürüme mesafesindeki markete bile. Sigara desen o da var. Yürüdüğünü hiç görmedim ama bu saatten sonra insanları değiştiremem, çok zor

Yürümeyi inanılmaz derecede boş vbişey olarak görüyor ama asıl yapması gereken kendisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 15 Kasım 2025; 7:14:4 >

alamanların tertemiz, kaymak gibi düzgün ve bulvar gibi geniş kaldırımlarında yürümek zevklidir. sağlam insanın bile yürümekte zorlandığı, tuzak, çukur, çıkıntı ve çakal esnafların tabela ve masa sandalye engelleriyle dolu ve yerinden oynayan taşlarla adeta engelli koşu sahasını anımsatan daracık türk kaldırımlarında yürü bi bakalım, yürümek zevk mi yoksa eziyet mi görürsün

Kendisi doktorluk olup, bi doktor yüzü ve her gün yürüyüş yapacaksın tavsiyesi almadıkça bu alışkanlığı devam eder

Anca o durumda başlar, 45 yıllık alışkanlık artık

Bunun için tek yol erken seçim mi... 

Evet erken seçim. Esasında ekonomi her şeyin temeli. Toplumu temelden çürüten şey ekonomi. Ekonomi sadece pahalılık olayı değil. Toplumdaki çürümenin sebebi enflasyon. Tabi bunu idrak edebilmek için kafa yormak gerekir.

Araba dururken yürümek ve otobüsınstagram
    Ekonomi Hattı on Instagram: "🔴 Siyasetçilerin Bir Araya Gelip Konuşabildiği Bir Dönemde (1991) Süleyman Demirel Enflasyonu Böyle Tanımlamıştı: 🗣 "Hırsızlıktan, Soygundan, Fuhuşa Kadar Hemen Hemen Bütün Yollar Açar" 🗣 "Esasen enflasyon devletleri yıkan bi olaydır. Enflasyon sadece pahalık olayı da değildir. Ahlakı bozar. Borcu olan borcunu ödemez. Alacağı olan alacağını alamaz""
    https://www.instagram.com/reel/C3M5F4Wqv4V

merak etme. solcu almanlar ve getirdikleri araplar afrikalılar yüzünden ben de benzer şeyleri görmeye başladım. geçen günlerde habere çıktı. araplar bir yer almışlar. galeri için muhtemelen yapacakları yere , sokaktaki parke taşlarını alıp alıp götürmüşler.

sonra dikkatimi çekti. benim yaşadığım semte bile birkaç parke taşı sökülmüş.

ama bizim yahudi piyonu Mertz'e batan ukranyalı genç erkekler, ukrayna'da 1 milyondan fazla kayıp var, savaşacak erkek aranıyor... gerçi scholz gitti merz geldi yine birşey değişmedi. yüzler değişse de yahudilerin piyonları bir bir gelip geçiyor. bunu diyince memleketin solcusu "bunnar gomplo".

neyse ... ak seçmen ile batılı liberal sol seçmen aynı bağnaz, boş fanatik kile.

Artık zil takıp oynayabilirsin...

halk tv
    Almanya 'sığınmacılar' üzerinden Suriye ile temasa geçiyor: 'Geri dönüş zorunlu'
    https://halktv.com.tr/dunya/almanya-siginmacilar-uzerinden-suriye-ile-temasa-geciyor-geri-donus-zorunlu-986466h

bunlar ile cdu , afd'ye geçen hristiyanları yemleyip durdurmaya çalışıyor. geçen gün haberlerde çıktı hala gizliden afgan alıyorlarmış.

emeklilik 72 olacak. ocak ile birlikte sağlık , dayanışma vergileri artıyor. asgari ücrete 12.40 dan 13.80 yaptılar. ama benzin aynı gün 1.50'leden 1.70lere geldi. dün benzin almaya gittim akşam yani önceki akşam ... almanlar 1.59 görünce sıraya girmişler.

işte bu kadar dengesiz alman seçmeni. Allah ediy Allah diyen akpliden farksız.

1 milyon IT açığı var deniyordu. lan 1 milyon açık varsa adam sokak başında nazi polisi gibi gelen geçene IT'misin diye sorar, IT olanları zorla işe alırdı. bu da yine kendi saftirik seçmenlerini otlatmak için uydurdukları yalandı.

sana tavsiyem: Fransız baş rabbilerinden David Toutoui'nin "islam , israil'in süpürgesidir" konuşmasını dinla. belki aydınlanırsın.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

daha ne olduğunu bile bilmediğin ( rahip değiki hahamdır) bir herifin kuyruğuna takılıp İslam'ı süpürgeye benzeterek hakaret eden bu provokatif konuşmayı adam yerine koyup bana tavsiye etmeni kınıyorum. İslam bir dindir ve asla süpürgeye benzetilemez. Kendi ülkesi bebekleri katlederken, acaba şimdiki yahudilik dünyada bebekleri öldürenlerin dinidir gibi bir söylemde bulunabilir mi bunu ona sormak lazım

zoruna gitmiş belli oluyor. rabbi'nin ne olduğunu bilmiyorsun bana bu ortadoğuluları överceksin?

şimdi google'a giriyorsun. aramalara "rabbi" yazıyorsun... sonra çıkan sonuçları resimler olarak listetiyorsun ve biraz aydınlanıyorsun.

islam'ı süpürgeye benzeten ben değilim, rabbi. yani arap efendinin kuzeni hani yakub'un oğlu.

özet geçeyim.

eline cetvel alıyorsun. kıbrısın ortasına koyuyorsun. en olarak biz çizgi çeiyorsun. işte çizginin altına kalan tüm topluluklar bu Dünya'ya yüktür. modern savaşların ana sebepleridir. ama özellikle israil'in oğlu ile buradan gelen ismail'in oğulu... bu ikisi şu anda dünya'da savaşları körükleyen aynı ırkın farklı toplumlarıdır.

o rabbinin konuşmasını izle yazdım. ama sen izlemeden yine kendince yazmışsın.

ekleme yapayım: abin her konuda haklı bebeto.

ne yazdım? İsrail'in kanından İsmail'in oğlu. bunlar aynı ırkın iki toplumu. arada ezilen yüz yıllardır TÜRKLER! hala daha din min diye uyutuluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 15 Kasım 2025; 16:19:5 >

• Konuyu nereden nereye getirdiniz

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.