|
Mercedes, yeni konseptiyle 'ışıklı ön panjur'un dozunu artırıyor
-
-
Bunu arkasında gören yol verir herhalde :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
bence asaletten çok uzak
ucuz çin malları gibi görünüyor.
opsiyonsa asla almazdım, yok standartsa parası neyse verir söktürürdüm
bana klasik, klas, kaliteli krom ızgaramı versinler bu ne böyle akülü çocuk arabası gibi.
yıldızda da asalet bırakmamışlar noel ağaçlarının tepe süsü gibi görünüyor bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 13 Ekim 2025; 20:28:38 >_____________________________ -
Şu panjur yarışında BMW ile dalga geçiyordu herkes, Mercedes sağolsun pavyona çevirdi işi. Audi'den de bir atak bekliyorum artık
_____________________________ Nissan Qashqai 1.5 dCi DCT Sky PackDacia Duster 1.0 ECO-G Comfort -
Anlaşılan zenci işi, altın zincirli, 37 inch wide screen ekranlı, her tarafında bir şeyler var diye dalga geçtiğimiz 7 serisi çok tutmuş olacak ki, adamlar da karşı atak yapalım demişler.
Eski ızgara eski modellerde tabi ki güzeldi, S'te de güzel durabilir ancak BMW'nin yaptığı gibi böbrekleri saçma sapan büyüklüklere getirmek gibi bir garipliğe imza atmamaları gerekiyor.
Neyse, Merso'nun tasarımları hala güzel, çok manyak bir şey de ortaya çıkabilir. Bekliyoruz.
_____________________________ -
Yav koskoca Merso Çinlilerle rekabet etmek için yapması gerekenin onları taklit etmek değil, kendi klasını koruyarak yeni çağa adapte olmak olduğunu nasıl göremiyor hayret bir şey
-
Mercedes iyice sonradan görme markası oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Aklıma bu sahne geldi direk
Ramiz KaraeskiyoutubeLüfer Var Mı Lüfer? #ramizkaraeski #short #shorts #raconhttps://www.youtube.com/shorts/VQcRDq_GaH8?si=ZXnlaIRkHRjMeGPU
-
YOU HAD ONE JOB DİYEN BİRİ ÇIKMADI MI YA ?
-
çok kötü duruyor. almanlar sağlam araç yapıyor, yürürü felan çok iyi ama estetiğe gelince odun gibiler. biraz japonlara felan bakmalılar
-
Clube do AmoryoutubeEstou com uma novo canal. Gostaria de contar com você para curti esse novo trabalho. Abração Harlen. Clube do Amor https://www.youtube.com/channel/UCvP1IhgiBz30Q5GgGhzqlGwhttps://www.youtube.com/watch?v=mJpymZpk-t8_____________________________ -
bir tek benim mi hoşuma gitti ya? tam mafya işi olmuş :D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sonra diyorlar ki elektrikli araçların menzilleri neden kısa?
Şunu söksen zaten kafadan +100km yazar :D
-
akıllı almanlar artık merco bmw almıyorlar.
mercoların almanya'da müşterisi artık mülteci araplar oldu. tek çocukta çocuk başına 650 euro devlet yardımı aldıklarından 5 çocukta adam 3300 euro alıyor zaten. karı koca diye 1200 euro. 1000 euro da kira .... adam havadan ayda 6000 eurodan fazla alıyor.
böyle olunca müşteri portföyü de değişiyor.
inanmayan açsın live cam vs baksın. 2010 yıllarında almanya'da her 10 otomobilden 7 si Alman malıydı Merco BMW VW, şimdi ise 4'ü ancak alman arabası görünüyor. Türkler zaten BMWci ... Aranavut Arap ise Mersocu ...
_____________________________ -
Yar*k gibi olmuş.
_____________________________ Ne mutlu Türküm diyene -
Sayım merso yetkilileri biri okusun veya çevirsin siz yılllardır kalite ve estetiğin öncüsü oldunuz bir kere merso dendiğinde aklımıza sağlamlık kalite ve statu gelirdi şimdi sen bunları cincin amcalarıma bakarak yaparsan senin onlardan farkı ne olacak onlar her zaman daha ucuz tercih edilir. Bu kadar ışık gösterisi bir araba için çok fazla. Kendine dön özünü yakala işini buna göre geliştir trendlere göre yaparsan sende silinirsin.
-
Yeni yetme dızzoya rica etseydiniz, o da bu ön paneli çizerdi!
|
bence asaletten çok uzak ucuz çin malları gibi görünüyor. opsiyonsa asla almazdım, yok standartsa parası neyse verir söktürürdüm bana klasik, klas, kaliteli krom ızgaramı versinler bu ne böyle akülü çocuk arabası gibi. yıldızda da asalet bırakmamışlar noel ağaçlarının tepe süsü gibi görünüyor bence |
|
Yav koskoca Merso Çinlilerle rekabet etmek için yapması gerekenin onları taklit etmek değil, kendi klasını koruyarak yeni çağa adapte olmak olduğunu nasıl göremiyor hayret bir şey
|
|
Bunu arkasında gören yol verir herhalde :)
|
|
Şu panjur yarışında BMW ile dalga geçiyordu herkes, Mercedes sağolsun pavyona çevirdi işi. Audi'den de bir atak bekliyorum artık |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler