|
iOS 26 şikayetleri büyüyor: Apple'dan ilk yanıt geldi

-
-
Güncelleme gelipte mutlu olan var mı ya?
Bilgisayar olsun, telefon olsun. Her güncelleme bir kumardır ve belirsizliktir. Genellikle üreticiler güncelleme ile beraber her şeyi perişan ediyor. Windows, ios, android vs. Koca şirketler bu hatalarda masum değiller bence.
-
Apple kime neye yanıt vermiş anlayamadım açıkçası. Kullanıcılar kullanım zorluğundan bahsediyor, adamlar heyecan verici daha verimli özellikler diyor. Geri zekalı değillerse salağa yatmışlar.
-
her güncellemeyi artık telefonumun şarjı 1 saate düştü, telefonum yarıldı, telefonum ısındı, telefonum dondu artık -273 derecede yorumlarını okumak için bekliyorum. bu tiplere kalsa hala ios 6 ya da windows xp'deydik. bu zamana kadar her güncellemeyi ilk yapıp da bir sorun yaşamayan bir ben varmışım gibi hissediyorum. şimdiki liquid glass'a laf edip flat design'ı övenler aynı şekilde ilk flat design ürünlerinde de ağlaşıyorlardı batarya bitti telefon kastı başım döndü vs. diye.
henry ford'a atfedilen laf var ya "İnsanlara ne istediklerini sorsaydım daha hızlı giden at üretirdim" diye, o misal her güncellemede ağlayacaklar çıkacaktır. sorun yaşayanların yüzdesi daha az olsa bile daha fazla yorum yapıp ses çıkardıkları için her güncellemede her telefonun yamulduğu ilüzyonu oluyor sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 18 Eylül 2025; 13:13:52 >_____________________________ AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight -
Arkalarından atlı kovalar gibi hemen güncelleyip sonra şikayet edenlere hiç üzülemiyorum. Kardeşim az bekle buglar tespit edilsin raporlansın 3-4 düzeltme versiyonu gelsin indirirsin ne acelen var?
_____________________________ -
Millet ne nazlı yav bi ben sorun yaşamıyorum.
-
Tüm olay bu. Bomboş insanlar laf olsun diye konuşuyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Şarjın uzun gitsin | -Samsung Galaxy SII Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/SSS/Oyun-prog./S2 ile ilgili her şey-Nokia 5800 Tüm Sorularınızın Çözümü/Oyun-Prog./5800'la İlgili Herşey
PSN=NomadCRY, PS4 Slim 1 TB 7200RPM Sistemim: ASUS Rampage IV Extreme, Intel i7 3820 4.75 GHz OC, MSI Gaming X GTX1060 OC 6 GB, Corsair H80i v2 Liquid CPU Cooler, Corsair Vengeance 8 GB 1866 MHz CL8, Corsair Force GT3 SATA3 120GB SSD -
İnadına 15 i akşam güncelledim, çokta güzel olmus. Millet abartıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Çoğu kişi isyanda zaten. Gereksiz birçok özelliğin olduğunu söylüyorlar.
Sanırım herkes boş konuşuyor
yorum yapmak için yazıyorlar :))
reddit
From the iphone community on Reddit: iOS 26. What are your thoughts?https://www.reddit.com/r/iphone/comments/1nhwb8u/ios_26_what_are_your_thoughts_____________________________ Faniyim, fani olanı istemem.
Acizim, aciz olanı istemem.
Ruhumu Rahman’a teslim eyledim, başka istemem.
İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim. -
senin dandik sisteminin deneyicismiyimiz! test edip hatalardan arındırıp yayınlamak çok mu zor! senin gibi gönüllü köleler olduğu müddetçe sırtı yere gelmez bokphonun!
-
Çevremde kim guncellediyse herkes memnun şikayetçi olan bı kişi gormedim daha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Es mejor caminar solo que con una multitud en la dirección equivocada. -
Android özelliklerini çalıyor birde daha kötüsünü yapıyor fos26 sizlerle 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ben her ana sürüm güncellemesinde 2-3 gün hatta 1 hafta beklerdim dün kurdum. Kim güncellese hem beğendi hem de sorun yok. (15PM)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KyberRift -- 18 Eylül 2025; 14:21:36 >
-
14 pro kullanıyorum ben yaptım 2. gün bende problem yok çok çok nadir bazı uygulamalarda donma oluyor oda yeni yama ile düzelir bence
Durum çok saçma geldi bana da, evet yeni güncellemeler ek kaynak gerektirir optimize olur bunu zaten Apple peşinen söylüyor, ben de 15 pm cihazımda güncellemeyi yaptım, watch, ipad hepsini guncelledim gayet akıcı ve beğendim görenler de beğeniyor. Klasik her güncelleme sonrası ağlayanları anlamıyorum artık vallahi sıkıldım bu haberlerden yorumlardan
Kimmiş o şikayetçi olanlar? 14 pro Max’e yükledim, pil çabuk bitmiyor ve bir sorun yaşamadım. Yazıların okunmaması gibi problemleri kim uydurmuş? İnsanlar yeniliklere kapalıdır, her yeni gelen güncellemede veya arayüz değişikliklerinde herkes ağlıyor. Bu mantıkla bakarsak eğer windows 98 falan kullanmamız gerekirdi.
Yeni gelen arayüz kusursuz demiyorum ama çeşitli güncellemelerle performansı ve arayüzü iyileştireceklerdir.
Hayatta hiçbir şey kusursuz değil, her şey zamanla daha iyiye gidiyor yazılım alanında.
İnsanlar yenilik sevmiyor bu isin olayi budur…
ayarlardan düzeltiyor şefaflık
accessibility—— display & text size —- reduce transparency
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
her güncellemeyi artık telefonumun şarjı 1 saate düştü, telefonum yarıldı, telefonum ısındı, telefonum dondu artık -273 derecede yorumlarını okumak için bekliyorum. bu tiplere kalsa hala ios 6 ya da windows xp'deydik. bu zamana kadar her güncellemeyi ilk yapıp da bir sorun yaşamayan bir ben varmışım gibi hissediyorum. şimdiki liquid glass'a laf edip flat design'ı övenler aynı şekilde ilk flat design ürünlerinde de ağlaşıyorlardı batarya bitti telefon kastı başım döndü vs. diye. henry ford'a atfedilen laf var ya "İnsanlara ne istediklerini sorsaydım daha hızlı giden at üretirdim" diye, o misal her güncellemede ağlayacaklar çıkacaktır. sorun yaşayanların yüzdesi daha az olsa bile daha fazla yorum yapıp ses çıkardıkları için her güncellemede her telefonun yamulduğu ilüzyonu oluyor sadece. |
Apple kime neye yanıt vermiş anlayamadım açıkçası. Kullanıcılar kullanım zorluğundan bahsediyor, adamlar heyecan verici daha verimli özellikler diyor. Geri zekalı değillerse salağa yatmışlar.
|
Güncelleme gelipte mutlu olan var mı ya?
Bilgisayar olsun, telefon olsun. Her güncelleme bir kumardır ve belirsizliktir. Genellikle üreticiler güncelleme ile beraber her şeyi perişan ediyor. Windows, ios, android vs. Koca şirketler bu hatalarda masum değiller bence. |
Millet ne nazlı yav bi ben sorun yaşamıyorum.
|
senin dandik sisteminin deneyicismiyimiz! test edip hatalardan arındırıp yayınlamak çok mu zor! senin gibi gönüllü köleler olduğu müddetçe sırtı yere gelmez bokphonun!
|
İnsanlar yenilik sevmiyor bu isin olayi budur…
|
Apple ios 7’deki arayüzü tam 12 yıl sürdü. Eski arayüz ise 2009 dan 2013’e;
Yani birinde dünyanın alışkanlığını 4 sene sonra değiştiriyorken birinde tam 12 yıl sonra değiştiriyorsun. Boru mu bu? Adama höst derler naptın derler. Tabi ki millet şikayet edecek ![]() Yorumunun her harfine kesinlikle katılmıyorum neden mi? Sen adamların 12 yıllık alışkanlığını ve işlevselliğini 1 çırpıda çöpe attın. İphone sadelikti göz boyama makyaj efektler o bu şu değildi. Yaparsın ya likit kristalli mi normal mi istersiniz diye ya da hepten normalde bırakırsın. Olay bu. Bu firma 2 seçeneği sunmuyor opsiyon sunmuyor. Apple’ın götü yese likit kristalli mi normal mi seçeneği sunsa verileri toplasa dünyanın %50 sinden fazlası likit kristalsiz kullanmaya devam eder sap gibi kalır ortada Asıl senin gibi zihniyetler her geleni hoş karşıladığı için bugün Windows 11 kullananların SSDlerini ellerine verdi microsoft. Bunu bile başardılar. Senin gibi her şeyi kabul etseydim güncellemeyi yeniliği hazımsasaydım belki bugün bir çok elektronik cihazımdan verim alamayacaktım bazıları bozulacaktı bile. İos 26 ya güncellediğim iphone 15 promu bir çırpıda evde kullanılan 18.5 sürümlü iphone 14 e aktardım ve şuan iphone 14 kullanmaya geri döndüm. Bir çırpıda cihazdan vazgeçtim bende Tekrar söylüyorum apple sıkıyosa opsiyon sunsun eski görünüme. Yemez ![]() |
Android özelliklerini çalıyor birde daha kötüsünü yapıyor fos26 sizlerle 😂
|
İnadına 15 i akşam güncelledim, çokta güzel olmus. Millet abartıyor.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X