|
iPhone 16'dan kötü haber: Apple'ın 5G modemi üç yıl geride

-
-
3 yıl bişey değilmiş. iPhone 15'in USB'si de 2000 yılından...
-
Apple genel olarak teknolojiyi geriden takip eden bir şirket zaten
-
Kötü olan ne ? Ayrıca geçen hafta yine benzer bir haber yapılmıştı
-
Modem geliştirmek veya patent ücretlerini ödemek kolay olsa diğerleri de yapardı. Diğerleri de yapamadığına göre Apple teknopojiyi geriden takip ediyor diğer Android üreticileri Androidi hazır donanımı toplama yaparak teknolojiyi 500 sene ileriden takip ediyor. Kendileri bir şey geliştirmesine gerek yok nasıl olsa :D
-
Komik olmayın, Apple sanki tüm parçalarını kendisi üretiyor. Top-tier Android fiyatına USB 2.0'lı iPhone 15 satsın Apple. Nasıl olsa yaptıkları herşeyi savunan garip bir kitlesi var. 1000 liraya usb 2.0 kablo satın alırlar artık.
-
Apple kendisi zaten üretmiyor ama tasarlayıp, geliştirdiği için FARKINI ortaya koyuyor. Diğerleri Samsung hariç yapan yok gibi o da zaten hazır yazılımın üstüne arayüzü boyuyor Exynos'unun durumu malum kendileri bile kullanmıyorlar. Komik bir durumgaliba bu olsa gerek . Bir de Huawei vardı onun da GMS yüklü gelmiyor diye Çin harici tü kaka deniliyor. Durum buyken Android'e 1000 dolar vereceğine tabii giderler iPhone'a çatırrrr çatırrr parasını verirler.
USB 2 hızında olması %95'lik kesimi etkilemiyor, bilgisayara bağlama mevzusunu ben yıllardır kullanmadım yedek zaten iCloud'ta ben ne yapayım. Harici hafızaya ProRES, RAW bilmem ne video kaydı yapmak isteyen USB 3 hızında aktaran Pro modelleri alıyor. Ki onu da yine de kullanacak kişi sayısı NİŞ bir kitle. Ama yine de tabii hiç olmamasından iyidir, ekran falan bağlanır bir şey yapılır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

3 yıl bişey değilmiş. iPhone 15'in USB'si de 2000 yılından...
|
Apple genel olarak teknolojiyi geriden takip eden bir şirket zaten
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X