Mahallene GigaFiber Yakışır! Şimdi talebini bırak! Dünya hızında internete kavuş! Altyapını sorgula; eğer altyapında GigaFiber yoksa üzülme, anında aksiyona geç! GigaFiber İstiyorum formunu doldur ve GigaFiber İstiyorum talebini bırak. Başvuru ve Talepler için PM den ulaşabilirsiniz. MAHALLE-CADDE/SOKAK- SİTE ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurknetAltyapı -- 13 Temmuz 2025; 11:47:1 > |
TURKNET GİGAFİBER PENDİK- KURTKÖY-YENİŞEHİR SİTELERDE

-
-
Pendik Esenler mah icin var mı yeni gelısme haberler
Basvuru yaptık beklıyoruz
Binada imza falan toplasak oncelık saglanır mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Esenler Mah. olarak bir grup kursak bu iş olur gibi.
Arka sokağım fevzi çakmak tüm sokak gigafiber ben Kemal Sunal gibi cama ekmek banıyorum.
Pendik , Turknet GigaFiber Altyapı Planlamada olan ve çalışma devam eden Mahalleler ;
Bahçelievler ,Çamlık , Çınardere , Doğu , Dumlupınar , Harmandere , Kurtköy , Velibaba ve Yenişehir.........
-
Orjin ile bağlantınız var mı?
Orjin Anadolu yakası bireysel kurulum çözüm ortağıdır
Esenler MH. Si için bir başlık açıp diğer forumlardan da Esenler'de olanlari ve turknet forumlarında olanlarida konuya cagirmaliyiz.Hem planlamada mahallemiz deniliyor verilen tarihten 1 ay geçmiş bı bakiyorsunuz taa istanbulun bir ucu olan kurkoye alt yapı goturuyorlar neden çünkü sonradan yerleşim planı yapılmış yer olduğundan site çok.Zaten oralara fiber gelmiştir gelmese dahi basvurunca sitelere zaten getiriyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güllübağlar Mahallesi'ni unutmayalım lütfen. Bir Kavakpınar Mahallesi Gigafiber kullanıcısı olarak bu hizmetin diğer Tüm Pendik ilçesi sınırlarındaki mahallelere de ulaştırılması dileklerimle.
-
Bu sıra bakmadım pardon Esenler mah ıcn form ve basvurularda bulunduk ama sayı az belli cunku insanlar elindeki yeterli diyor bence en guzeli turknet 1000mps fiyat karsılstırması yapalım bence en guzel yanı bu
Esenler MH si için çalışmalar başlamış ve ara vermişler tekrar devam edecek.
Yayalar Mahallesi için bir planlama var mı?
-
Bilmiyorum ama ttnet cekti bınaya umarım uyuzluk yapmadan onlarda kutuyu koyarlar ttnet 4 5 ay oldu fiber aktif edemedi
Hic gprmedım turknet esenler mahallesinde bakalım baslarlarsa denk geliriz ıiilaki altyapı calısmalarımı Osman fırek basvueuda bulunurum
quote:
Orijinalden alıntı: barber86Bilmiyorum ama ttnet cekti bınaya umarım uyuzluk yapmadan onlarda kutuyu koyarlar ttnet 4 5 ay oldu fiber aktif edemedi
Hic gprmedım turknet esenler mahallesinde bakalım baslarlarsa denk geliriz ıiilaki altyapı calısmalarımı Osman fırek basvueuda bulunurum
Botaş parkı marmara hastanesinden gelirken başlamışlar. Başka bir konuda bir arkadaş belirtti. Pendik konusunda yazdım imalat yapan orjin şirketi belediye izinlerini bekliyordu. Daha önce "binamıza çivi çaktılar" diyerek pendik belediyesine bazı geri kafalı cahiller şikayette bulunmuş. Anlaşma sanırım sonlandırılmış bu sebeple. Yıllar önce pankart vardı pendik belediyesi ile turknet anlaşmış diye. Eğer şikayet engelleme durumu varsa bu barzoları mağaralarına geri göndermek gerek.
Tek altyapı gelmesi de kötü. Rekabet kalkıyor. Şu bakır altyapı topyekûn fibere geçsin başka bir şey istemiyoruz. Şuan bir çok şey için engel bakır yapı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 21 Temmuz 2025; 19:22:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
TTNet nezaman keyfine uyarsa gelir kutu koyar.Turknet kullanabilirsiniz ozaman fakat 100/20 kullandirtir.quote:
Orijinalden alıntı: barber86Bilmiyorum ama ttnet cekti bınaya umarım uyuzluk yapmadan onlarda kutuyu koyarlar ttnet 4 5 ay oldu fiber aktif edemedi
Bikac sokağa çekmişler.Calisma durmuş.
Belediyeye şikayet edenlerin internetini adsl yapmak lazım.quote:
Orijinalden alıntı: lextorBotaş parkı marmara hastanesinden gelirken başlamışlar. Başka bir konuda bir arkadaş belirtti. Pendik konusunda yazdım imalat yapan orjin şirketi belediye izinlerini bekliyordu. Daha önce "binamıza çivi çaktılar" diyerek pendik belediyesine bazı geri kafalı cahiller şikayette bulunmuş. Anlaşma sanırım sonlandırılmış bu sebeple. Yıllar önce pankart vardı pendik belediyesi ile turknet anlaşmış diye. Eğer şikayet engelleme durumu varsa bu barzoları mağaralarına geri göndermek gerek.
Tek altyapı gelmesi de kötü. Rekabet kalkıyor. Şu bakır altyapı topyekûn fibere geçsin başka bir şey istemiyoruz. Şuan bir çok şey için engel bakır yapı.
Alıntıları Göster
Hatta bunların evine 56 kb lik fax modem koymak lazım o bile çok.Ev ve cep telefonundan internet erişim engeli koymak lazım 😂😂
Kavakpinarda da olmuştu böyle sorunlar diğer sokaklardan devam etmişlerdi.muhtemelen bikac aya mahalleyi tamamlarlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Günümüzde İstanbul'da yaşanır mı hocam? Sokaklar her gün katil, mafya gezmiyor mu? Ev kiraları desen çok pahalı, hayat orada daha da pahalı zaten ekonomi kötü. Oraya GigaFiber gelse ne olacak ki? Hırsızların hedefi olmayacağımızın, sokağa çıkar çıkmaz sebepsiz yere biri tarafından silahla vurulup, vurulmayacağımızın garantisi İstanbul gibi bir yerde var mı?
-
Siz böyle paranoyak olursanız hicbiyerde yaşanmaz.Mafyadan katilden korkarsın köye gidersin bı böcek ısırır ölür gidersin.quote:
Orijinalden alıntı: Erdem the mixerGünümüzde İstanbul'da yaşanır mı hocam? Sokaklar her gün katil, mafya gezmiyor mu? Ev kiraları desen çok pahalı, hayat orada daha da pahalı zaten ekonomi kötü. Oraya GigaFiber gelse ne olacak ki? Hırsızların hedefi olmayacağımızın, sokağa çıkar çıkmaz sebepsiz yere biri tarafından silahla vurulup, vurulmayacağımızın garantisi İstanbul gibi bir yerde var mı?
Yani siz bu düşünceden kurtulun bence.
Bilemiyorum hocam, kim paranoyak değil ki şu devirde?
-
Fevzi çakmak nerede
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X