Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber İsteyenler Burada Buluşuyor! 🚀

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Binlerce TurkNet’li talep etti, GigaFiber mahallesine geldi, şimdi sıra sende. 🫵

gigafiberistiyorum.com
    ’a gel, “GigaFiber İstiyorum” formunu doldur, mahallene GigaFiber gelmesi için ilk adımı sen at. 🚀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 16 Temmuz 2025; 21:40:38 >

• Merhaba binamda superonline kutusu var. turknet kutusu yok. Altyapı sorgulamaya girdiğimde 1000 mbpsye kadar diyor. Bu durumda giga altyapısı benim var mı yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok; kutu yoksa. Kutu+ kablo+ aktiflik olması lazım.

• Mahallene GigaFiber Yakışır!

Şimdi talebini bırak! Dünya hızında internete kavuş! Altyapını sorgula; eğer altyapında GigaFiber yoksa üzülme, anında aksiyona geç!

GigaFiber İstiyorum formunu doldur ve GigaFiber İstiyorum talebini bırak.

Başvuru ve Talepler için DM den ulaşabilirsiniz.

İL - İLÇE - MAHALLE- SİTE/BİNA ADI

TurkNet GigaFiber İsteyenler Burada Buluşuyor! 🚀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurknetAltyapı -- 11 Temmuz 2025; 19:13:20 >

• arkadaşlar boşuna doldurmayın bir işe yaramıyor.

• TurkNet GigaFiber İsteyenler Burada Buluşuyor! 🚀
    TurkNet GigaFiber İsteyenler Burada Buluşuyor! 🚀donanımhaber forum
    DİKKAT ! TURK NET İŞ BİTİREMİYOR KOS KOCA 5 YIL (Fiber Gelemedi 30.05.2020 - 01.7.2025) | DonanımHaber Forum
    https://forum.donanimhaber.com/dikkat-binamiza-fiber-geliyor-gelemedi-30-05-2020-19-12-2021--143762024
  • 30 adet topladık kapı kapı gezerek ama hiç bir dönüş almadım çok üzücü taşeronlada konuştum mahallenizde proje yok dedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bulunduğum muhitte gigafiber yok ki her yere reklam asmışlar ama tamamen yalan bu başvuru linkleri. 3 senedir bekliyoruz sokaktaki 25-30 hane olarak.

• 3-5 sene önce doldurmuştum. Tahminimce kendi planları göre ilerliyorlar. Kayıt bırakmak bir işe yaramıyor olabilir.

• Laf olsun torba dolsun veri toplama sayfası.

• Seneler önce güngören/haznedar için doldurmuştum.Bir cadde üstümde 1000mb olmasına rağmen hala bende yok.Ve haritadan bakıldığında biz hariç bütün çevre sarılmış :d

• İşbilmezler reklama para var fiber döşemeye gelince yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.