< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 16 Temmuz 2025; 21:40:38 > |
TurkNet GigaFiber İsteyenler Burada Buluşuyor! 🚀

-
-
Merhaba binamda superonline kutusu var. turknet kutusu yok. Altyapı sorgulamaya girdiğimde 1000 mbpsye kadar diyor. Bu durumda giga altyapısı benim var mı yok mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok; kutu yoksa. Kutu+ kablo+ aktiflik olması lazım.
-
Mahallene GigaFiber Yakışır!
Şimdi talebini bırak! Dünya hızında internete kavuş! Altyapını sorgula; eğer altyapında GigaFiber yoksa üzülme, anında aksiyona geç!
GigaFiber İstiyorum formunu doldur ve GigaFiber İstiyorum talebini bırak.
Başvuru ve Talepler için DM den ulaşabilirsiniz.
İL - İLÇE - MAHALLE- SİTE/BİNA ADI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurknetAltyapı -- 11 Temmuz 2025; 19:13:20 >
-
arkadaşlar boşuna doldurmayın bir işe yaramıyor.
-
donanımhaber forum
DİKKAT ! TURK NET İŞ BİTİREMİYOR KOS KOCA 5 YIL (Fiber Gelemedi 30.05.2020 - 01.7.2025) | DonanımHaber Forumhttps://forum.donanimhaber.com/dikkat-binamiza-fiber-geliyor-gelemedi-30-05-2020-19-12-2021--143762024 -
30 adet topladık kapı kapı gezerek ama hiç bir dönüş almadım çok üzücü taşeronlada konuştum mahallenizde proje yok dedi
bulunduğum muhitte gigafiber yok ki her yere reklam asmışlar ama tamamen yalan bu başvuru linkleri. 3 senedir bekliyoruz sokaktaki 25-30 hane olarak.
-
3-5 sene önce doldurmuştum. Tahminimce kendi planları göre ilerliyorlar. Kayıt bırakmak bir işe yaramıyor olabilir.
-
Laf olsun torba dolsun veri toplama sayfası.
Seneler önce güngören/haznedar için doldurmuştum.Bir cadde üstümde 1000mb olmasına rağmen hala bende yok.Ve haritadan bakıldığında biz hariç bütün çevre sarılmış :d
İşbilmezler reklama para var fiber döşemeye gelince yok
En Beğenilen Yanıtlar

arkadaşlar boşuna doldurmayın bir işe yaramıyor. |
Laf olsun torba dolsun veri toplama sayfası.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X