Şimdi Ara

Umumi WC ücretini havaleyle ve bahşişi kredi kartıyla ödeyebileceğinizi biliyormuydunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçtiğimiz Cuma günü her Cuma olduğu gibi izinliydim, Türkiye'nin en meşhur caddelerinden İstanbul Kadıköy ilçesinde bulunan Bağdat caddesine eşim ve oğlumla gittik, cadde üzerinde bulunan camiye gittik, ben WC'ye gittim ve üzerimde hiç nakit olmadığı için havale yaptım ama ne yazik ki havale ücreti de ödemek zorunda kaldım gün sonunda da oğlumla bir şeyler yedik hesap öderken garsona 20 TL bahşişi de ekle dedim ve bahşişi de kredi kartıyla ödedim, bu iki olay beni çok sevindirdi ama her yerde böyle bir uygulama var mı bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• her cuma para toplayıp yinede camii tuvaletinden para istenmesi harika bir uygulama

• İBB tuvaletlerine İstanbul kartla giriliyor ki muhtemelen temassız kredi kartı da kabul ediyordur çünkü metro ve otobüslerdeki aynı İstanbul kart cihazları temassız kredi kartı kabul ediyolar. ben kart taşımayıp telefonu kredi kartı gibi kullandığım için toplu taşımaya telefonu göstererek girebiliyorum. muhtemelen tuvalette de geçerlidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt
    tuvalet temiz olacaksa ücretli olmalı. ücreti de öyle 3-5 lira değil 10 lira 20 lira olmalı. ki bu sayede ordaki çalışan kendi emeğinin karşılığını alsın ve tuvaleti temiz tutsun.

İBB tuvaletleri iyi mesela. temiz yani. sabun var havlu var. tuvalet kağıdı var. tek kötü tarafı giriş ücretinin 3 TL gibi çok ucuz olmasıydı. şimdi 5 TL yapmışlar ama gene düşük. en az 10 olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 6 Temmuz 2025; 10:20:37 >

Ne alaka kardeş, Cuma günleri toplanan yardımlar başka yerlere gidiyor

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Bağdat caddesinde İBB WC'si yok, sahilde var

• Muamma 77 kullanıcısına yanıt

nereye gidiyo kardeşşş 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    bugün Maltepe sahildeki WC'de kredi kartı kabul etmedi.

Kim nereye gidiyor ?

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Bence de kabul etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muamma 77 -- 7 Temmuz 2025; 7:20:16 >

Kardeş sorunu şimdi anladım, Cuma günleri toplanan yardımlar ülkemizin çeşitli illerinde inşaatı devam eden camilere ve Kur'an kurslarına gidiyor

• Havale veya eft fast ile ödemedim hiç
    Ama POS cihazı olaymış iyiymiş
    Temassız öde geç

Nakit çok kirli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.