Şimdi Ara

Galaxy Unpacked’te Yeni Z Serisi Görücüye Çıkıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
974
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy Unpacked’te Yeni Z Serisi Görücüye Çıkıyor!

Sen de 9 Temmuz’daki Galaxy Unpacked’te açıklanacak ürünlerle ilgili düşüncelerini paylaş! En yüksek etkileşimi alan 5 entry’den birinin sahibi ol, Galaxy’nin en yeni üyelerini ilk deneyenlerden biri olma fırsatını yakala!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samsung -- 4 Temmuz 2025; 15:51:44 >
  • Şu an tek mesajla en çok etkileşimi alacak gibi duruyorum :)) Hiç yorum yok

• z fold fiyatı 120.000 tl deniyor, gerçekten bu fiyata gelecekse hiç satmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemediğim yemeğin hakkında nasıl düşüncemi belirteceğim; hem samimi hemi de güvenilir olmaz.

Etkileşim çift taraflı bende etkileşim talebi var; cihazda yok gibi.

Bu ietkileşim tek taraflı olmaz ki.

Olmayan düşüncemi nasıl ifade edeceğim.

Galaxy Unpacked’te Yeni Z Serisi Görücüye Çıkıyor! 

• Watch 8 için beklemedeyim. Takas ile fiyat son derece makul olmalı ki beni alım için ikna etsin. Geçen sene lansmanda ön sipariş ile aldığım saat şu anda yarı fiyatına alıcı bulamıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 9 Temmuz’da Samsung’un hazineyi halka açacağı kesin. Galaxy Z Fold 7 ve Z Flip 7’nin ultra ince tasarımları, manyak performansıyla konuşuluyor. Z Flip 7 FE dedikodusu da var, cüzdan dostu katlanabilir telefon mu geliyor ne? 😏 Galaxy Watch Ultra desen, sağlamlığı ve sağlık takibiyle Apple’a kafa tutacak gibi. Galaxy AI’ın yeni numaraları da cabası; katlanabilirlerde yapay zeka nasıl uçurur, merak ediyorum!

Bence en kralı Z Fold 7’nin dev ekranı ve multitasking gücü. Bekleyelim, görelim :)

• Samsung Apple'ı döver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla tüm olumsuz düşüncelere rağmen almak istediğim telefonlardan biri Fold serisi. Gözüm kayıyor ama fiyatları görünce de gözüm kararıyor 😅 Tablet niyetine telefon fikri aşırı mantıklı geliyor. Umarım bu sefer olur 🙏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justinian -- 7 Temmuz 2025; 8:50:14 >
  • Artık normal tipteki telefonlar sıkmaya başladı. Tüm modeller aynı gibi geliyor. Fakat bu katlanabilir ekranlı telefonlar çok ilgimi çekiyor. Yeni Z serisinde Samsung'dan güzel yenilikler bekliyorum. Belki sıradaki telefonum olabilir.

• daha bugün eşime s25 ultra aldım. onun telefonu yeni olduğuna göre, kendim için z fold açıklanmasını bekleyebilirim :)

• Ooo yeni telefonu erkenden deneme fırsatı kulağa çok cazip geldi. Yıllardır bu forumda teknolojik ürünler hakkında yorum yazdım. Şimdi de Samsung'un yeni katlanabilir telefonlarını test edip herkesten önce yorumlamak isterim

• Telefonların geleceği katlanabilir ekranda!

Samsung yıllardır Fold ve Flip serisiyle büyük tecrübe kazandı ve kusursuz hale geldi. Yeni Fold ve yeni Flip modellerini merakla bekliyorum.

• S23 ultra ve sonrasında z fold 5 kullanıcısı olarak çok işlevsel ve güzel geliyor kullanımı Fold serisinin , ekran küçük mü geldi aç büyük ekranı kocaman tablet gibi , yeni seriyi merakla bekliyorum.

• Harika telefon ve saat

• S24 ultra ve galaxy watch ultra kullanıcısı olarak yeni tanıtılacak cihazları merakla bekliyorum

• Kelimenin tam manası ile harika cihazlar. Özellikle Fold 7 muhteşeme benziyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.