Şimdi Ara

Avrupa’da Galaxy S23 serisi için One UI 7 güncellemesi çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avrupa’da Galaxy S23 serisi için One UI 7 güncellemesi çıktı
    Samsung, Galaxy S23 serisi kullanıcılarını sevindiren önemli bir adım attı. İki beta sürümünün ardından, Avrupa genelinde Galaxy S23, Galaxy S23 Plus ve Galaxy S23 Ultra modelleri için Android 15 tabanlı kararlı One UI 7.0 güncellemesini resmen yayınladı. Güncellemenin çok yakında Türkiye’ye de gelmesi bekleniyor.

One UI 7, Galaxy S23 için Avrupa’ya geldi

Avrupa’da Galaxy S23 serisi için One UI 7 güncellemesi çıktı
    İlk etapta Beta programına kayıt olanlar için yayınlanan kararlı One UI 7.0 güncellemesinin boyutu Beta kullanıcıları için yaklaşık 900 MB. Beta programına katılmayan kullanıcılar için ise yaklaşık 5 GB büyüklüğünde kapsamlı bir güncelleme paketinin hazırlandığı belirtiliyor. Güncellemenin sürümü ise şu şekilde:

• S911BXXU8DYD9 – Galaxy S23

• S916BXXU8DYD9 – Galaxy S23 Plus

• S918BXXU8DYD9 – Galaxy S23 Ultra

Bu güncelleme aynı zamanda Nisan 2025 güvenlik yamasını da beraberinde getiriyor. öylece kullanıcılar hem yeni özelliklere kavuşacak hem de güvenlik açısından cihazlarını güncel tutmuş olacak. Öte yandan Galaxy S23 serisi, geçtiğimiz hafta Güney Kore One UI 7.0 güncellemesini almaya başlamıştı.

Ayrıca Bkz.Samsung, interaktif dokunmatik özelliğe sahip 4K projektörünü satışa sundu

One UI 7.0 güncellemesi, tasarımsal anlamda önemli değişiklikler içeriyor. Yenilenen uygulama simgeleri, yeni widget tasarımları ve ana ekran/kilit ekranı için bol miktarda yeni widget seçeneği, daha akıcı animasyonlar ve geçiş efektleri, yeni pil simgesi ve şarj animasyonu ile geliştirilmiş. Elbette yenilenmiş Galaxy AI özellikleri de güncellemenin öne çıkanlarından.

Galaxy S23 sahipleri, cihazlarında Ayarlar > Yazılım Güncellemesi > İndir ve Yükle adımlarını izleyerek güncellemeyi kontrol edebilir.

Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-s23-stable-one-ui-7-update-released-uk/

• O değil de benim S24 FE'ye hala güncelleme gelmedi.Çok ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3294E030 -- 28 Nisan 2025; 14:32:31 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutlafu -- 28 Nisan 2025; 17:54:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S24 FE'nin başındaki S24 işin pazarlaması.

Elbette gelir ama S23'den sonra gelir.

Yok pazarlaması değil dostum.S24 ile aynı işlemciyi kullanıyorlar,sadece 100 mhz daha yavaş çalışıyor büyük işlemci.

Ayrıca baktım şimdi,bu hafta yada hiç olmazsa da önümüzdeki hafta vereceklermiş güncellemeyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şarjını henüz deneyimleyemedim ama 2buçuk yıla yakındır aktif kullandığım cihaza 1 kez bile format atmamama rağmen one ui 7 ile hızı daha da arttı yavaşlamayı geçtim zaten. Ama yakın zamanda fırsat bulursam format atacağım batarya için eminim iyi olacaktır çünkü son 1 aydır hissettiğim artık daha hızlı bitiyordu. Bakalım güncelleme ile durum ne olacak

One UI 8 ile çok daha tutarlı olacak. Bu sürümde ciddi altyapı değişikliği yapıldı. Bence gayet güzel güncelleme ama sizin fikriniz saygı duyarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• S23 911b model için güncelleme an itibariyle gelmiştir. İndirebilirsiniz.

• An itibariyle S23 cihazıma geldi. 5045,51 MB boyutunda.

• rezalet ötesi bi sürüm olmuş direkt geri döndüm 6.1 hantal tam bir ios özentisi iu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.