|
Bildirim
Avrupa Birliği bu konuda bir adım atarsa çok iyi olur aslında. Bataryayı tornavida vs olmadan eski günlerdeki gibi kolayca değiştirebilmeliyiz. |
Bu modüler mantığını her marka için olsa telefon satışları yarı yarıya düşer. İlk ölen parça genelde pil oluyor değiştirmek. Şimdi de pil değişebiliyor ancak telefoncuya fazladan işçilik çıkıyor
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Avrupa Birliği bu konuda bir adım atarsa çok iyi olur aslında. Bataryayı tornavida vs olmadan eski günlerdeki gibi kolayca değiştirebilmeliyiz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çok ilkel bir bakış açısı gibi görünecek biliyorum fakat ticari anlamda çok saçma bir ürün. Bunu alacağıma Xiaomi alırım, bozulunca çöpe atar yenisini alırım. Tek avantajı değiştirilebilir pil gibi duruyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
HADİ ordan İNSANLAR atıp yenisini almasın diye böyle ürünlere ihtiyaç var. Herkez baba parasıyla telefon almıyor diğer yandan!!! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Axvrupa Birliği değil, Türkiye olarak biz adım atmalıyız. Çünkü biz Avrupa birliğinden güçlüyüz TÜRK dünyasının lideriyiz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam ciddi misiniz şaka mı yapıyorsunuz bilemem ama Avrupa bunu telefon üreten firmalara yaptırabilir ise muhtemelen dünya genelinde de uygulanır. Ayrıca satış bölgesi olarak sanırım biz Avrupa içinde gözüküyoruz . Direkt olarak biz de faydalanırız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
AB’de Şubat 2027 itibarıyla kullanıcının hiçbir ek cihaz olmadan pili çıkarabilmesi zorunlu hale gelecek. iPhone’lar dahil. iPhone 18-19’da olur ancak bu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
LG G5 diye bir telefon vardı. Şarjör gibi yeni pil takıyordun. O çok güzeldi ama onu geliştiren mühendisler pil değiştirirken cihazı 5dk idare ettirecek değiştirilemez yedek pil kısmını yapmamışlar. Eskisi gibi düşünmemek lazım hocam. Bende şuanda 2.5 yaşında S23 Ultra var. Pili değiştirilebilir olsa 2 sene daha kullanırım çünkü benim senaryomda telefonun hızı (%10 yavaşlatmama rağmen) müthiş tatminkar ama pil performansı hoşuma gitmiyor. Halkbuki kasım 2024'de yeni pil taktırdım... Şuanda MagSafe batarya ile idare ediyorum. Pili LG G5 gibi şak diye değişse başka telefon aramazdım :) "Tek avantajı pil" diyorsunuz ya. Kullanıcıların %80'i pile ve kameraya bakıyor zaten. Telefon işlemcileri çıtayı geçeli çok oldu. |
Süper haber 👍 teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |