1-2 günlüğüne araç kiralamam gerekiyor bulunduğum yerde avis vb kurumsal firmalar yok en kurumsal bunu buldum daha önce deneyimi olan varmı bu firmadan acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zeplincar Araç kiralama deneyimi olan var mı ?

-
-
birkaç kez kullandım sıkıntı yaşamadım
-
kiralamayı internetten mi yapmıştınız
-
iki veya üç defa ikame araç için araç kiraladım. D segment ikame clause ekletirim hep. insignia, passat, superb, grandland vs vs
bulunduğum ildeki bayileri mutlaka segment altı araç verir. hyundai'niz hazır, clionuzu nereye bırakalım diye telefon açarlar. derim ki benim sözleşmem böyle değil. ama elimizde bu var diye emri vakiye getirirler.
tamam iptal edin başka taraftan bakacağım dediğimde o segment veya üstü bir araç mutlaka stokta belirir.
yani benim tecrübem bu şekilde. ama onun haricinde bir sorun yaşamadım. avis, budget, sixt kurumsal anlaşmalarım var. onlar kadar kurumsal değil ama hepten merdiven altı da değiller. arafta bir yerde takılıyorlar benim gördüğüm
-
teşekkür ederimm o zaman bir kere kiralayalım bakalım
-
yok yerinden almıştım ama çok da fark etmiyordur
-
İkame araç almıştım 1 kere. Kurumsallıktan uzak mafyatik tiplerdi. Araba leş gibiydi. Koltuktaki lekeyi itelemeye çalıştılar allahtan teslim alırken fotoğraf çekmiştim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X