|
3 4 gün önce bitirdiğim Ghostrunner 2 den bahsedeyim. Bu oyunu da selefi 11 saatte bitirmişim ilk oyunu oynadığımda güzel eğlenceli yenilik getiren bir oyun olarak görmüştüm. 2. oyun ise ilk oyunun kaldığı yerden devam ediyor, bu sefer daha zor daha fazla mekanik parkur ve daha az düşman ile. ilk 6 saati ilk oyunla tamamen aynı Dharma city içinde oradan oraya atlıyoruz parkurun dibine vuruyoruz gene anlamsız ne olduğu ile kimsenin ilgilenmediği bir senaryo var inanın oyun boyunca şimdi ne yapıyoruz diye durup bakmadım bile okumadım araştırmadım dümdüz kılıç ile kesip gittim böyle yüzeysel bir oyunda hikaye zaten çok eğreti duruyor. Oyunun ikinci kısmında motor elimize geçiyor ve bence oyun burada eksiye geçiyor kütük bir motor sağa sola uçup durmamız ve motorun her yere saplanması saplanınca motoru kurtarma seçeneği olmaması ve baştan başlamak çileden çıkartan cinsten. oyunda tek olay zıpla uç tek hamlede kes olunca 17 18 chapter bana fazla geldi bir yerden sonra iyice monotonlaşıyor, ilk oyuna göre o cyberpunk temada azalmış ve yok olmuş çevre detayı geriye gitmiş. Sonuç olarak 6 7 saat sürse daha rafine ve zevkli bir deneyim olacakken ortalama 10 12 saatlik bir deneyim bu oyun için fazla oyunun motorlu bölümleri de hiç optimize değil, düz oynadığımız alanlarda 120 fps sabit kart kullanımı %60 seviyelerinde iken motorlu bölümlerde kart kullanımı %100 ve fps ani 80 120 arası dalgalandı. Hatta bir yerde buga girdi 50 60 fps oynadım kartın kullanım oranı %30 seviyelerinde kaldı. Hızlı aksiyon sevenler için tavsiye ederim 7.4/10. |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
7,5
kullanıcısına yanıt
Hızlı