Şimdi Ara

Tropico 6 %100 Türkçe Yama Çalışması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tropico 6 %100 Türkçe Yama Çalışması

Yapay zeka destekli Tropico 6 v23 Türkçe Yama

TÜM DLC PAKETLERİNE UYGUNDUR.

Not: "Tropican Shores"ve "Return to Nature" DLC paketlerini kapsamamaktadır. En kısa zamanda onlar da eklenecektir.

WİNRAR ile sıkıştırılmıştır. Kurulum talimatları rar dosyasının içinde yazmaktadır.

Oyun %100 çevrilmiştir.

Bilgilendirme:

Kaynak yapay zeka olduğu için formal veya informal-ama çoğunlukla formal- çeviriler bulunmaktadır. Her ne kadar çeviriyi yaptıktan sonra kontrol etsem de bazı kısımlar dilimize İngilizce olarak yerleşmiş fakat çeviri onlara Türkçe karşılık yakıştırmış ve tuhaf gelebilecek kısımlar oluşmuştur. Bunlara el ile ayar vermeye çalıştım. Gözümden kaçan kısımları iletirseniz sevinirim. Yamayla ilgili kurulum sıkıntısı çekmemeniz için oyunun bulunduğu klasöre kopyalayıp, kurulum yapılacak şekilde ayarladım.

Oyuna giriş yaptıktan sonra ayarlardan dil ayarınızı Türkçe şeklinde ayarlamayı unutmayınız.

Keyifli oyunlar dilerim.

İndirme Linki

https://www.mediafire.com/file/6hetmzsejw09u9i/tropico.rar/file

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdmrkn123 -- 16 Mayıs 2025; 0:37:14 >

• üstad eline sağlık sırf bu çalışman için üye oldum. yamanı indirip kuracağım son çıkan 2 dlc var onlar da dahil mi diye sormak istedim.

"Tropican Shores"

"Return to Nature"

biraz geç gördüm, günlerdir girmiyorum foruma. öncelikle teşekkür ederim. şu an kontrol ettim maalesef, o iki dlc yok. en kısa sürede ikisini de dahil edip güncelleyeceğim. şimdilik ana açıklamayı da ikisi dahil değildir diye güncelliyorum.

Selamlar xbox ile indiridm ve bahsettiğin lokasyonlar burad ayok hatta bir packet var ve o packet içinde gibi herşey. farklı toolar ile paketi açtım. en file'ı bulsam mesela kendim translate edeceğim ama bulamıyorum

10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.