Tropico 6 %100 Türkçe Yama Çalışması

Yapay zeka destekli Tropico 6 v23 Türkçe Yama
TÜM DLC PAKETLERİNE UYGUNDUR.
Not: "Tropican Shores"ve "Return to Nature" DLC paketlerini kapsamamaktadır. En kısa zamanda onlar da eklenecektir.
WİNRAR ile sıkıştırılmıştır. Kurulum talimatları rar dosyasının içinde yazmaktadır.
Oyun %100 çevrilmiştir.
Bilgilendirme:
Kaynak yapay zeka olduğu için formal veya informal-ama çoğunlukla formal- çeviriler bulunmaktadır. Her ne kadar çeviriyi yaptıktan sonra kontrol etsem de bazı kısımlar dilimize İngilizce olarak yerleşmiş fakat çeviri onlara Türkçe karşılık yakıştırmış ve tuhaf gelebilecek kısımlar oluşmuştur. Bunlara el ile ayar vermeye çalıştım. Gözümden kaçan kısımları iletirseniz sevinirim. Yamayla ilgili kurulum sıkıntısı çekmemeniz için oyunun bulunduğu klasöre kopyalayıp, kurulum yapılacak şekilde ayarladım.
Oyuna giriş yaptıktan sonra ayarlardan dil ayarınızı Türkçe şeklinde ayarlamayı unutmayınız.
Keyifli oyunlar dilerim.
İndirme Linki
https://www.mediafire.com/file/6hetmzsejw09u9i/tropico.rar/file
Ram'imimi ne kadar yükseltebilirim?(Laptop)
İntel İ7 13500 işlemciye sahibim. İntel'in kendi sitesinde maksimum 64 gb'ye kadar ram yükseltilmesi yapabileceğim yazıyor. Cpu-Z'nin motherboard kısmında ise max capacity 32 gb gösteriyor. Şu an halihazırda(16+8gb) ram takılı. 8 gblik ramimi de 16 gb'lıkla değiştirmek istiyorum. Maksimum kapasitede cpu-z'da 32 gb yazdığı için 16 gblik yeni ram takımımda okumamazlık yapabilir m? Veya hangi bilgiye göre yola çıkmalıyım? İntel 64 gbye kadar yükseltebileceğimi yazmış.
Laptop marka/model: Hp Victus 15-fa1xxx
Anakart: HP - 8BB1
İşlemci: Intel® Core™ i7-13700h
Bellek Tipi:DDR4

Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 724 (Bu ay: 97)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware