|
Arkadaşlar bugün yeni aracın teslimi öncesi tescil sigorta, kasko işlemleri için uğradığım sigortacım, eski aracı satmadan yeniyi alırsanız yılların birikimi, 8 yıllık sigorta indiriminiz gider dedi, aynı indirimi yakalamanız için yeni araçla yıllarca kazasız binmeniz gerekir dedi. Ben eski araç satıldığında indirimler yeni araca geçer diye biliyordum, buna biraz şaşırdım. Eski araç henüz satılmadı, sigortacım eskiyi aileden birisinin üzerine alın; sizin sigorta, kasko boşa çıksın, sizin indiriminizle alalım yeni teklifleri dedi. Sizce böyle yapmak mantıklı mı? Konu hakkında bilgisi olan arkadaş varsa bilgilerini paylaşırsa memnun olurum. Bazı arkadaşlar sigorta taşınmaz, kasko taşınır demişler. Bazı arkadaşlar hem sigorta hem kasko taşınız demişler. Bazı arkadaşlar 1 ay içinde, bazı arkadaşlar 6 ay içinde yapılırsa taşınır demişler. Bu işin aslı nedir bilemedim. Bilen varsa bizi de aydınlatsın lütfen. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 2 Aralık 2024; 22:23:59 > |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt