Şimdi Ara

3 aydir a101'de calisiom var mi sorunuz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
148
Cevap
1
Favori
14.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayatında hiç bir markette çalışmamış hep masa başı çalışmış yaşını başını almış birisi çalışirsa sence dayanabilir mı tempoya.

Bir de gıda yardımı var mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 2 Mart 2025; 0:19:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mitescere kullanıcısına yanıt
    marketten markete değişir. öncelikle tercihinizi başka bir zincir marketten yana kullanmanızı tavsiye ederim. bim'in maaşları bizden daha dolgun, mesai saatleri de 45i fazla geçmiyormuş diye duydum. bizimki 65 70 olabiliyor bazen haftalık. 66 saatin üstü direkt yasadışı diye biliyorum, ek mesai ücreti ödeseler dahi. tabi ödemiyorlar orası ayrı. onun dışında bugün ziyaret ettiğim bir mağazaya 10 dakika boyunca tek bir müşteri bile girmemişti. benim mağazam ise türkiyede bazı günler ciroda belki ilk 10'a girebilecek bir mağaza. geçen gün elektronik satmadan sadece kuru gıda ile 450 bin ciro yaptık. türkiyede bunu yapabilen mağaza sayısı bir elin parmağını geçer mi emin değilim. öyle bir yere denk gelirseniz tempoya ayak uydurmak, bu işe yıllarını vermiş birisi için dahi zor olur. çok kolay çöküş yaşarsınız. emeklilik hayaliniz olmasın, çünkü birkaç ay içerisinde gücünüzü ve sağlığınızı kaybedip hasta olmanız ve istifa etmeniz an meselesi olacaktır. şans işi biraz.

4000 lira yemek parası vardı. bu sene maaşa yüzde 30 zam geldi. ancak yemek parasına sadece 100 lira zam gelmiş. toplam zam yüzde 15 20 falan yapıyo yani.

• fabrikalar millete 7 8 bin lira yemek kartı dağıtmış. son bir haftadır hediye kartı geliyor, okutuyorum içinden 15 bin lira çıkıyor. yılbaşında da aynısını yaşamıştık sürekli. bizde ise yılbaşı kesintisi diye bir şey oldu. ikramiye falan yok, maaş da eksik yattı. şimdi de ramazan yardımı sanırım 1000 tl yatacak. şaka gibi iş valla

• sriiouss kullanıcısına yanıt
    Mağazadan mağazaya değişim olabilir. Mesela benim buralarda nüfus çok kalabalık üç harfli tüm marketlerde ve Migrosta da kalabalık devamlı. Ancak şöyle de bir şey var. Personel eksikliği olduğunda başka şubeye destek olarak zorla da gönderim yapılıyor diye duydum doğru mu. Böyle bir şeyi kurumsal başka bir şirkette de bizzat yaşadım ismi lazım değil perakende sektörü ama gıda değil diyeyim. Emeklilik hayalim değildi ama oldum fakat yine de çalışmam gerekiyor maalesef. O yüzden bakınıyorum sağa sola en son çare tabi ki bim olayına da bakacağım. Mümkünse eve yakın olmasın çünkü buralar dediğim gibi aşırı kalabalık insan kafayı yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 2 Mart 2025; 0:33:2 >
    Nasılsa çalışacak birileri oluyor diye çalışanı sömürüyorlar.

evet kafalarina gore baska mazagaya gonderip duruyorlar destege. size tavsiyem işe girdiginiz gunden itibaren kimseyle samimiyet kurmadan ilk soracaginiz sorunun "puantajimi nasil girebilirim" olmasi. mudurle samimi olursaniz "biz de cok calisiyoruz mecbur yapacak bir sey yok" gibi seyler isitmeniz olasi. o yuzden ilk gunden tavrinizi ortaya koyun ki hakkinizi yiyemesinler. zorla ucretsiz ek mesai yapmadiniz diye kovacaklarsa da birakin kovsunlar zaten, isiniz bile olmasin oyle yerlerde.

Hayatım boyunca birkaç istisna hariç ne geç kaldım ne de geç çıktım. Memur değildim fakat memur gibi gittim geldim:) Her gün 8.5 saat çalışmaya o kadar alıştım ki bu saatten sonra zaten mesai felan yapabileceğimi de sanmıyorum. Para verseler bile. Benim naçizane tavsiyem bu sektörde çalışacaksan en azından Migrosu en kötü Bim iyi dedin onu kovala.. Tüm üç harflilerde en çok personel sirkülasyonu olan mağaza A101 sanki. Çok şubeye girip çıktım ve gözlemim iyidir. Sebebi şartları ağır ve imkanları az olduğundan olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 2 Mart 2025; 0:48:35 >
  • Skt si geçmiş ürünlerin bol olduğu firma olarak ön plana çıkıyor. Bunu neye bağlıyorsunuz

O zaman iş değişir. Umarım alırsın tazminatını da.

sakal vs her gün kesiyor musun, kontrol eden oluyor mu? kıyafete vs

• Yere düşen insanlari ne yapıyorsunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 2 Mart 2025; 1:41:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeepStain kullanıcısına yanıt
    çalışan sayısı yetersiz. bir de sıfır fire politikaları yüzünden ufak mağazalarda 7 gün önceden kalkması gereken ürünler son güne kadar bekletilebiliyor. şok'ta da iki kutu tarihi geçmiş sütlaç görmüştüm. haber verdiğimde "öğrenciler akşam bitirir onları" demişti çalışan. sen çalışana "ya kasadan geç ya da istifa et" gibi tehditlerde bulunursan o da korkudan birisi denetime gelene kadar rafta tutar o ürünü. denetimci geldiği gibi alıp başka yere sakladıklarını gördüm defalarca kez. kuru gıda mevzusu da tamamen çalışan yetersizliğinden kaynaklanıyor. mağazayı toplayacak vaktimiz bile olmuyorken (9.45 mesai bitişi ama 11 gibi anca çıkabiliyoruz), kuru gıda ürünlerinin tarihine tek tek bakıp kontrol etmek mümkün olabilir mi? müşteri söylemeden denk gelmek zor oluyor çoğu zaman. genel sebepler bunlar.

• ShibLeg kullanıcısına yanıt
    yok fazla kafaya takmıyorlar bizim bölgede, haftada bir kesiyorum ben.

• sething kullanıcısına yanıt

• kasada niye dubai çikolatası satmaya çalışıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nonameaccount N kullanıcısına yanıt
    sölemem

satmaya çalışmıyoruz aslında ya. çalınıyor diye kasa arkasına alındı hepsi

çikolata ozelınde degıl genelolarak konusmak gerekirse ,

mesela her gün hırsızlık oluyor mu ?

• sadomax S kullanıcısına yanıt
    her gün olmuyordur ama düzenli olarak hırsız yakaladığımız oluyor. 3 ayda bir yaklaşık 10-15 bin liralık envanter açığı oluyor. pahalı elektronik ürünleri çalanlar da oluyor ama onları kamera ile kolayca tespit edebiliyoruz. gerisi maalesef tespit edemeyeceğimiz parfüm, kondom, tatlı, sıvı yağ gibi ürünler

• Netten mi basvurdun magazadan mi calisilir mi buralarda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.