Şimdi Ara

ZTE ZXHN H3600 root şifresi etkinleştirme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
7
Favori
8.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizin scriptinizi modifiye edebilmeniz için her neye ihtiyaç varsa söyleyin ben yapıp size yollayayim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam türktelekomdaki olay ayrı çalışıyor ona hakim olmadığım için atsanız bile yardımcı olamayacağım kusura bakmayınız türktelekomdaki yönetim farklı çalışıyor superonline gibi direkt domaine bağlantı isteği atmıyor 10 lu ip alıyor başta ordan döndürüyor olayı eskiden türktelekom kullanıyordum elimde zte h298a v9 vardı @lemandark ın yaptığı scripti kullanmıştım türktelekom tarafına pek hakim değilim maalesef h298a v9 için root yapan adama ulaşmaya çalıştım ulaşamadım.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Cihazlar farklı biliyorum ama zte cihazların parametreleri aynı olabiliyor istiyorsanız bunu deneyebilirsiniz.

donanımhaber forum
    H298A V9 sürümü root hesabı aktif etme | DonanımHaber Forum
    https://forum.donanimhaber.com/h298a-v9-surumu-root-hesabi-aktif-etme--151712446
  • enoymuss E kullanıcısına yanıt

Cok tesekkur ederim, deneyecegim.

Onun hazır halini yaptım hocam bendeki o imaj dosyasına yüklensin atacağım linki hatırladığım adımları ekledim modem tarafından istek gelirse görmüş olacağız hem.

hocam bununla deneyebilir misiniz router dan istek bekleniyor u geçiyormu test eder misiniz

Hocam elinize, emeğinize sağlık diyorum bu durumda :)

TR069'u kapatmak benim için yeterli. Malum SOL'ün en sevdiği iş uzaktan bağlantı kurarak, her türlü ayarı bu cihazlara gömmektir.

Sizin yüklediğiniz dosya vasıtasıyla akşam giriş yaparak, gerekli düzenlemeleri de sayenizde yapmış olacağım.

• V9.0.0P17_TR sürümünde root atma işleminde takılıyor. 27 Haziran'da attığınız imaj bu sürüm için uygun mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skylonia -- 4 Temmuz 2025; 13:30:29 >
  • skylonia kullanıcısına yanıt

Güncel firmware ile deneyemiyorum superonline abonesi olmadığım için güncelleme almıyor benim router ım V9.0.0P14_TR de kaldı ama deneyip çalışıp çalışmadığını buraya yazarsanız sevinirim, 27 Haziran daki imaj son geliştirdiğim imaj superonline ek bi önlem almadıysa(bilgileri https üzerinden almaya başlamadıysa) çalışması gerekiyor.

Routerdan istek bekleniyor'da bekliyor birkaç dakikadır. Ama internet Işığı bu defa yeşil yanıp sonuyor. 2 saniyede bir falan bir anlığına yanıyor sonra sönüyor.

Root hesabı etkinleştirilirken tahminen ne kadar süre beklemem gerekiyor? 5 dakika civarı bekledim ama tahminimce çalışmıyor.

• skylonia kullanıcısına yanıt

Eğer olacağı varsa max 30 saniyede oluyor hocam youtube yorumuma da 17 ile biten sürüm kullanan kişi çalışmıyor yazmış muhtemelen önlem aldılar.

Tamam hocam o router ın virtualboxtaki sunucudan ip adresi aldığını işaret ediyor yanıp sönmesi son olarak bi imaj daha atıcağım öncekisinde wireshark kurulu değil rica etsem bunu açıp modeme lan kablosunu bağladığınızda olan trafiği izler misiniz kayda değer bir istek yakalarsak ordan yürürüz

Komutlar

ilk önce virtualboxtan vm e gir k.adı şifre: debian/debian

"tshark -i eth0" yaz sonrasında lan kablosunu router ın wan portuna tak

ZTE ZXHN H3600 root şifresi etkinleştirme

Örnek böyle bir yerde türktelekom ile alakalı birşey görürsen buraya atabilirsen iyi olur

not: vmde ingilizce klavye düzeni seçili o yüzden türkçe klavyede i yerine ı eksi işareti için de klavyedeki soru işaretine bas shifte basmadan

Zaten İngilizce klavye kullanıyorum senelerdir sıkıntı yok. Mail adresinizi ozelden falan atarsanız size pcap dosyası yollarim

Bu arada önceki vmin içine qireshark kursam da olur değil mi?

Olur tabi ki ama en son attığım imajda internet ayarları statikdeydi birde dhcp sunucusu açıktı onları eski haline getirmekle uğraşmayın diye attım

enes@ensty.org

Gönderdim:)

• Modeme root atınca bridge olarak kullanabiliyor muyuz? Superonline VLAN ID:0 olarak belirlemiş ve aldığım diğer routerlar VLAN ID:0 değerini kabul etmediği için (2 ila 4094 arası kabul ediyorlar) hata veriyor. VLAN tagleme işini yükleyiversem şu cihaza kurtulacağım.

• Yandamen Y kullanıcısına yanıt

Evet köprü modunda kullanılabiliyor (çalışıyor mu denenmedi ama var).

ZTE ZXHN H3600 root şifresi etkinleştirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoymuss -- 8 Temmuz 2025; 13:59:0 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.