< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS 18 | ANA KONU | 18.5 (78. sayfa)

-
-
-
14 düz yükleyen var mı ilk izlenimler nasıl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15 Pro oldukça akıcı. Yeni özelleştirilebilir bildirim merkezini ve galeriyi beğendim. Yalnız fotoğraftan nesne silme vs göremedim?
15 Pro indiriyorum şuan umarım batarya ile ilgili sıkıntı yaşanmaz. Yorumu olan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İos 18 için iphone 13 yükleyen varsa bilgilendirebilir mi meraktan çatlıcam 😂
Yok zaten, 18.1 ile başlayacak AI özellikleri.
burdan indiriyorum bakalım temiz kurulum yapcam
-
Arkadaslar selam, herhangi bir parçası değişenler henüz güncellemesin telefonu kitliyor ios18 yazmıslar twitterda fake mi yoksa gerçek mi anlayamadım var mı başına gelen? Duyan?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir gariban olarak düz 13’ten bildiriyorum. Yağ gibi akıyor. Tek sıkıntı siri önerileri açılırken klavye donuyor.
2.0 siri bizim ülkeye gelmedi sanırım, güncellendiğinde eski siri vardı. ai ile 2.0 siri ülkeyi amerika yapınca geldi.
-
Bu ayar nerde galeride hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan Tataroglu -- 16 Eylül 2024; 21:52:45 >
-
Macbook'dan iPhone'u tamamen kontrol etme olayı mükemmel olmuş. Kim düşündüyse helal olsun.
-
Hocam yükledim şimdilik sıkıntı yok 😂
13 pro'yu güncelledim ve gayet beğendiğimi söyleyebilirim.
Özellikle koyu tonları sevenler durmasın güncellesin, ios 18 büyük uygulama simgeleri ve koyu tema ile harika görünüyor.
Pil tabi zamanla belli olur ama öyle aman aman bir tüketim yükleme esnasında olmadı.
-
13'e gelen önemli bir yenilik var mı ?
Bir de saatlere de güncelleme geldi mi, uyum problemi yaşamayalım
-
Hücresel'i denetim merkezinde eski konuma bir türlü alamadım. Umarım alışmak zorunda bırakmazlar.
Ben de şimdi yükledim, Siri’nin sesi çıkmıyor niye anlamadım! Temalar siyah, bunu nasıl eski haline getirebiliriz arkadaşlar?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
IOS 18 versiyonunu 13 pro 256'ya yükledim 1 saattir kullanıyorum. Hafif takılmalar olduğunu hissettirdi ama şimdi kendine gelmeye başladı gibi. Denetim merkezini temizledim eski haline getirdim yeni versiyonu beğenmedim. Simgeleri dark moda aldım bir de galeriye alışmaya çalışıyorum. Göz takibi iyi çalışmıyor. Parolalar uygulamasının bayağı gelişmesi lazım. (bitwarden kullanıyorum). Bunlar dışında pek bişey yok gibi şu an için. IOS 17 kullanır gibi kullanıyorum bir tık hevesim kırılmış olabilir..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X