Arkadaşlar merhabalar benim yakın zamandır dikkatimi çeken bir türlü anlam veremediğin bir durum var bu konu hakkında da siz uzman arkadaşların cevaplarını merak ediyorum yani bu ekran kartı markası modeli olarak sınıflandırma yapmıyorum mevcut ekran kartım 6700xt ondan önce de muadili sayılacak 3070 vardı Örnek veriyorum Battlefield beşte online oynarken gecikmeyi en azı indirmek için grafik ayarlarını hepsini medyumu yapıyorum bu şekilde yapınca ekran kartı kullanımı %100 olmuyor sürekli inişler çıkışlar oluyor ama ben böyle olmasını istemiyorum ayarlar düşük de olsa tam performansta çalışmasını istiyorum yani en yüksek ayarlarda 100 alıyorsa fps olarak orta ayarlarda da full çalışsın iki yüzce 203 yüzce 300 fps de oynatsın ama bu şekilde olunca orta ayarlarda ekran kartı kullanımı da düşüyor ben hiç keyif alamıyorum bunun çözümü nedir acaba Şimdiden çok teşekkür eder hayırlı akşamlar dilerim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 10 Aralık 2023; 0:14:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |