< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (22. sayfa)

-
-
Bende Redmi Note 8 kullanıyorum. Hafıza zaten dolu, pil arada kendini birden boşaltıyor. Telefon ısrarla beni bırak diyor ama bakalım nereye kadar dayanacağız.
-
Kılıf alacak arkadaşlar. Web'de görmüş sünüzdür 210₺ satılan auto focus kılıfı Eminönü tahtakalede mopal ( Google yazın çıkar) saticisindan 165₺ aldım gayet kaliteli ve tam oturuyor orjinal kılıf kadar olmasada Kabe değil. Eve geçtiğinde telefon üzerinde nasıl göründüğü hakkında fotoğraf paylaşırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam, kamera koruyan kılıflardan mı? Ultra geniş kamerasının olduğu delik çok küçük oluyor çoğu kılıfta, o yüzden ultra geniş kamera ile fotoğraf çekerken siyahlıklar çıkıyor fotoğrafta. Kontrol etmişsinizdir İnşallah.
Alırken kontrol etmedim. Bende ultra geniş acida sorun yok şanslıymisim:)
-
o bildiğim kadarıyla hyperos de geçerli olacak.
-
hyperos bir nevi iphone isletim sistemi gibi olacak yani oyle imei atma,kilit acma olmaz gibime geliyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecek3535 -- 12 Aralık 2023; 23:28:14 >
Bugün durduk yere ekranda bazı yerlere tıklamaya başladı cihaz. 14.0.12 sürümüne geçtikten sonra oldu diye tahmin ediyorum başına gelen var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende farkettim durduk yere tıklama yaptı bir kaç sefer
HyperOS'ta var bu durum ama tam olarak böyle değil. Kilit yine açılıyor ama zorlaştırıldı ve kilidi açık cihazlar HyperOS'ta OTA güncelleme almayacak.
Mi Community'de 5 seviye olunca kilit açma yetkinliği veriliyor. Çindeki HyperOS'lu cihazlar için Çin Mi Community'de 5 seviye olmak lazım yani. Açtıktan sonra da cihaz üzerinden Güncelleyici kısmından güncelleme gelmiyor. Ama yine Mi Flash ile güncelleme yapabilirsiniz PC üzerinden veya olursa TWRP üzerinden.
-
HyperOS = MIUI 15. Birkaç altyapısal değişiklik var ama o da Android yine, ayrı bir işletim sistemi değil iOS veya HarmonyOS gibi. BL kilidi açma olayı Mi Community'de 5 seviyeye gelirseniz yine aynı şekilde açılıyor. IMEI tamiri de yapılıyor aynı şekilde. Güncelleme geldiğinde cihaz üzerinden güncelleme almıyor sadece BL açık olunca.
Biraz zorlaştırıldı birçok konu ama imkansızlaştırılmadı.
-
Klasik Xiaomi işte her güncellemede bir şeyi bozuyorlar 🤦🏻♂️
Arkadaşlar şu ekran süresini nereden görüyorsunuz, gsam bir işe yaramıyor.
-
-
Normal bence benim de o civarda gidiyor mobil veri ile.
Teşekkürler hocam cihazım Türkiye garantili bunu yapmamam en mantıklısı
13T ile dinamik foto çekemiyormuyuz? Iphone'lardaki gibi?
Google de aratinca xiaomi'nin bazi modellerinde var gibi gördüm.(dynamic shots) ama 13T kamera ayarlarinda boyle bir secenek yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X