Şimdi Ara

Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.753
Cevap
76
Favori
142.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yanlış anlamadım hocam. Yd 13T de hemen hemen aynı fiyat dediniz de işte ben 15-16 bin için de 13T'ye fazla fiyat diyorum. Ben 12500₺'ye aldım daha 1 ay olmadı, 15000₺'ye alınmaz yani, fazla pahalı. 13T Pro alınıyor o fiyata yd olarak. Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] 

Kafa kafaya takas edeni bulmak zor olur. Cihazı satıp alırsınız ancak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smaug kullanıcısına yanıt

Anladım hocam

sarı sitede 13t 13,14 bin arasında ve telefoncular da genelde

bunlarla kafa kafaya şansımı denerim hocam

son bir şey hocam

bu kayıt fiyatı ne kadar acaba?

• Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]
    Güncelleme geldi sonunda banada
    13T pro modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 12 Aralık 2023; 20:4:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fergusonnn kullanıcısına yanıt

Facebook'taki Mobil Teknoloji Dünyası isimli grupta İlhami Özsolak isimli satıcı 12200₺ civarında satıyordu en son 13T'yi. Kayıt da ortalama 800₺. 13000₺'ye mâl olur.

Başka bildiğiniz güvenilir yd satıcı var mı acaba ?

• Arkadaşlar yd 13t yada 13t Pro almayı düşünüyorum. İşlemci olarak internette baktığım kadar 13t Pro çok daha iyi. Kamera olarakta daha önde. Hangisini almak daha mantıklı olur. Fiyat farkına değer mi.

Teşekkür ederim hocam

• blkgl B kullanıcısına yanıt

fiyat farkına değer

• merhaba direnç kayıt yapıldığında kasada herhangi bir kozmetik iz kalıyor mu acaba? kapağı açtıkları için böyle bir çekincem var. teşekkürler

• ace01 A kullanıcısına yanıt

Bir sürü güvenilir satıcı var hocam. Mesela Şiyar isimli satıcı var. Çok takip etmediğim için çoğunun ismini hatırlamıyorum hocam. Facebook'ta Çin telefon satış gruplarına veya Xiaomi deste gruplarına sorabilirsiniz.

• jayistic J kullanıcısına yanıt

Direnci yapan kişiye bağlı yine. Ben 2 farklı cihaza yaptırdım ve kozmetik olarak bir sorun oluşmadı, cihazlar tertemiz. Sadece suya dayanıklılık gidiyor kesin olarak, o kozmetikten sayılmıyor gerçi. Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] 

• frantic2 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Bana da gelmiş. Kullanım nasıl düzgün mü sorun var mı ?

• hbk58 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yazılımda herhangi bir sıkıntı var mı?

• Mstfmm M kullanıcısına yanıt

bende her hangi bir sorun yok sadece bluetooth kulaklığımla ilgili sorunu hala yaşıyorum

• Ben bluetot kulaklık kullanıyorum önceki ve sonku yazılımda outo bağlanıyor sorun yok
    13T pro modelde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 11 Aralık 2023; 7:40:48 >
  • Videoda sorunu gösterdim, bu arada dokunma efektini açmayı unutmuşum videoda bağlanması için dokunarak bağlanması için zorluyorum.

• Kayıtsız almak için en uygun zaman Nisan başı mi ? 4+4 8 ay kullanırız ocakta yenilenir 8 ay daha kullanırım sonra IMEI atılır yanlış mı hesapliyorum ?

Kayıtsız alınacak en iyi kamerali orta segment mantıklı telefon 13 t pro mudur? Honorun kamera yazılımında beğendim. Olduğundan daha iyi çekiyor hileli filtreleri var

• tayfun91 T kullanıcısına yanıt

Mayıs başı almanız mantıklı olur hocam. Nisan başı alırsanız Aralık başı iki IMEI de kara listede olur.

Mayıs'a kadar bekleyecekseniz başka cihazlar piyasaya çıkmış olur. O zaman karar verirsiniz alacağınız cihaza.

• tayfun91 T kullanıcısına yanıt

Profesyonel anlamda kamera yazılımında Honor daha iyi olabilir. Canlı histogram, gerçek odak uzaklığı falan vardı ben gördüğümde. Bu özellikler Xiaomide var mı bilmiyorum. Ama donanım olarak kağıt üzerinde 13T daha iyi gözüküyor. Ben de Mayısa kadar bekleyip diğer marka modellerle 13T'ye bir cevap gelmezse almayı düşünüyorum. Hem o zamana kadar cihaz da yeterince incelenmiş ve eksiği gediği varsa ortaya çıkmış olur. Henüz 2 aylık çok taze bir cihaz.

• Hasilyus H kullanıcısına yanıt

Cevaplar için çok teşekkürler ben yanlış hesaplamışım Mayıs doğru söylüyorsunuz. 5 ay var daha o zamanki telefonlara bakmak lazım. Redmi note 8 pro kullanıyorum 4 yıldır. Şarj soketi 5 ay daha dayanır mı bakacaz

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.