Hangi rom sürümü yüklü hocam? HyperOS 1 Rusya romda aktif olmuyor 4K60Fps. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (138. sayfa)

-
-
Teşekkür ederim dahool. Sorunum çözüldü çok şükür. Yeni gelen 2.0.203.0.VMLEUXM güncellemesi ile Bluetooth'un kendi kendine açılıp kapanması sorunu çözüldü. Zaten telefonu ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu. MIUI sürümünde sorun yoktu. NE zaman ki hyperOs sürümüne geçtim, böyle bir sorun oluştu. Neyseki son güncelleme ile düzeltmişler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Güncelleme ile galeri bozuldu
Allahın belası kendi kendine galeridaki fotoğraflar ve videolar silinip sıfırdan yükleniyor %10u yüklendiğinde siliniyor. Galeri berbat olmuş.
Şu anda herhangi bir sorun görünmüyor.
Sürüm: 4.2.2.6-global yüklü cihazımda
Sorun tam olarak nedir
Google Fotoğraflar ile yedeklemek ayarı açıksa Google'dan kaynaklı sorunlar olabilir. O devamlı yedekleme yapmaya çalışıyor. O programı durdurup yedeklemeyi iptal edin.
Google Fotoğraflar sıkıntılı bir uygulamadır.
Xiaomi Galeri uygulamasını kullanın. Xiaomi galeri uygulamasının içerisinden Google fotoğrafları kapatın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fotoğraflar uygulaması yüklü değil yedekleme saçmalığı yüzünden onu 2 yıldır kullanmıyorum. 2 gün önce güncelleme yaptım fotoğraflar yüklendim. %15'ini falan 1 saatte yüklüyor dakilada 50 tane fotoğrar video yüklüyor bir yerde duruyor sabah baktığımda fotoğraflar sıfırlanıyor. Baktım galeri yedekleme de kapalı çözemedim gitti delirtti beni
Bence bilgisayardan yapın önce fotoğrafları indirin bilgisayara, sonra Google fotoğraflar hesabınızdaki resimleri silin
Bilgisayardan kendi cihazınıza atarsınız.
Uygulama üzerinden sıkıntılar olabiliyor Google fotoğrafları telefon üzerinden yapmak isterseniz
Google Chrome içersinden uygulamaya girip oradan resimleri indirmeyi deneyin. Google Chrome olacak Google arama çubuğundan girmeyeceksiniz.
Google fotoğraflar kafasına göre yedekleme ve fotoğraf atmaya çalışınca hep sorunlar çıkaran bir uygulama
Kesinlikle telefonda olmaması gereken bir uygulama.
Hiç bir zaman cihazımda olmaz hep ADB yöntemi ile kaldırırım.
Bu yaşadığınız sorunları yaşamamak için bilgisayar üzerinden halletmek en iyi yol.
Merhaba arkadaşlar 13t pro için android 16 hakkında bir haber var mıdır? Ne zaman güncelleme gelir ?
-
Bendeki niçin 2.0.203 VMFMIXM acaba direnç kayıt olduğu için midirki
Bende ki sürümde kamera uygulaması el sallayınca fotoğraf çekmiyor artık
Sizin cihaz 13T Global En son sürüm yenisi var OS2.0.205.0.VMFMIXM güncellemeyi denetleyin.
Gelmez ise bölge değiştirip deneyin.
Dirençle kayıt neyin bağlantısını yaptınız anlamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X