Şimdi Ara

Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.695
Cevap
76
Favori
138.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, oyun dışında iki cihaz arasında herhangi bir fark söylemeniz mümkün mü? Örneğin pro model video kabiliyeti olarak yüksek çözünürlük sunuyor. Yüksek çözünürlük derdimiz yoksa ve genellikle fotoğraf ağırlıklı kamera kullancaksak iki cihaz arasında kamera ya da diğer konularda gözle görülebilecek bir fark var mı?

• Hasilyus H kullanıcısına yanıt
    Valla fotoğraf çözünürlüğü olarak incelemedim ama bence 13t nin çektiği fotolar pro dan daha canlı ben daha çok beğeniyorum. Ama foto konusunda uzman değilim.sadrce bildiğim video kayıt olarak pro 8k diğeri 4k. Standart kullanımda iki tlf farkını anlamak nerdeyse imkansız. Ama Detayda farklar var. Mesela pro nun ram leri ve hafızası çok hızlı. Ufs 4.0 arabirimi kullanıyor. Büyük bir zip dosyası indirin. Zip i ayıklarken pro model korkunç hızlı. Pahalı bir laptop kadar iyi. Bu arada pro olmayan da gayet hızlı. Ama senede kaç kere böyle bir işlem yaparsınız. Pro wifi 7 diğeri wifi 6. Yani hiç bi önemi yok bence bunların. Aradaki fiyat farkın birinin ı 256 diğerinin 512 olmasına, pro nun 20 dk da şarj olmasına ve işlemci arabirimin daha güçlü olmasına veriyoruz diyebiliriz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sarısitede 15bin tl ye samsung note 20 ultra satılıyor. Sıfır ayarında kayıtlı. 13t Pro yd 17bin civarı. Hangisini almak daha mantıklı olur sizce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

bende çalışıyor hatta ekrana değilde başka yere bakarken ekran kararmaya başladığında geri bakıyorum tekrar ekran aydınlanıyor, sadece instagramda ne yaparsam yapıyım ekran kapanıyor ki eski samsung telefonumda da bu böyleydi yani instagramda bir sorun var.

• blkgl B kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz fiyatları 13 t pro yurt dışı cihazdır buna dikkat edin. Bundan önceki telefonum note 20 ultra idi. Kesinlikle çok güzel bir telefon dur. 13t serisi çok hızlı. Fotoğraf açısından da bir tık daha iyi diyebilirim. Şarj konusunda da muhteşem cihaz.Karar sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basarbulut -- 16 Aralık 2023; 18:46:0 >
  • basarbulut kullanıcısına yanıt

Evet kayıtsız. Ama direnç ile kayıt oluyor. MTK olduğu için yazılımla imei de gelebilir. Kağıt üstünde 13t Pro çok daha iyi gözüküyor. Testlerde olsun. Kamera incelemeleri olsun. Ama pratikte aralarında ne gibi fark var kestiremiyorum. 13t Pro inceleme vidyolarında çok methediliyor.

• blkgl B kullanıcısına yanıt
    İki telefon da kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki ikisi de iyi telefonlar ama 13t pro bence önde.

• hbk58 kullanıcısına yanıt

dikkat ettim şimdi düz tutunca sorun yok ama yan çevirince ekran kararıp kapanıyor, siz yan tutunca sorun oluyor mu?

• Merhaba, şu an halen s20 fe kullanıyorum ve garantisi de yakında dolacağı için acaba satıp 13T mi alsam diye düşünüyorum. Aslında gönlümde s23 ultra var ama fiyatı çok pahalı. S21 fe belki bir seçenek ama çok sıcak değilim ona açıkçası. 13T şarjı nasıl genel olarak? Yoğun kullanımda günü çıkarıyor mu? Oyun çok oynamıyorum. Arada sırada kafa topu2 oynarım yada royal match. Genelde internet, arada konum arama, bluetooth ile Muzik dinleme, youtube ve sosyal medya falan işte.

• Herkese merhaba arkadaşlar öncelikle poco X3 nfc'den geçtim yaklaşık mı 13t pro 16.500 TL'ye yd satın aldim

Poco X3 nfc'de miui 12 vardı Xiaomi her güncellemede telefonları bozduğu için mecbur poco X3 telefonumu miui 12'de bıraktım miui 14 çok beğenmedim çünkü bazı şeyler yok olmuş.

1) Ekran süresi gösterme vardi miui 14 te yok.
    2)Günde kaç GB internet harcadığınızı bildirim çubuğunda görüyordunuz 14'te kaldırıldı. Kotası sınırlı olanlar için sikinti
    3) ayrıca reklamlarda 20 dakikada hızlı şarj olduğu söyleniliyor benimki yaklaşık 30-35 dakika arası sürüyor. Belki de ayarlarda hızlı şarjı kapattığım içindir onu kapatmıştım daha da test etmedim zaten telefonu dün aldım daha yeni aldım özellikleri keşfetmedim.
    4) ayrıca çok sevdiğim touchpal klavyem çalışmıyordu mecbur araştırıp yeni bir tane touchpal sürümü yükledim ama telefon kasıyor.

Bulduğum eksiklikler olursa daha da yazarım.

• Galiba tekte açan Mi Unlock sürümünü buldum arkadaşlar. 11T Pro'yu da 13T Pro'yu da tekte açtım aşağıdaki sürümle. Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] 

https://dosya.co/zq1jej7lylai/miflash_unlock_en_7.6.727.43.zip.html

• Smaug kullanıcısına yanıt
    Unlock olunca ne yapılıupr hiç bilgim yok. Başka rom lar yüklemek için mi?

• Beyler mi 10 t pro Dan 13 t pro geçilir mi ? Yoksa mi 13 ?

Veya paraya kıy 23 Ulta mi ?

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaşım 10t pro'dan 13t ye geçti çok fark var memnunum diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basarbulut -- 18 Aralık 2023; 14:59:21 >
  • @KlavYE@ kullanıcısına yanıt

Yurtdışı cihazlarda açılması gereken bir yazılımsal kilit hocam bootloader (IMEI tamiri için lazım). Ayrıca rom/root kurma için de gerekiyor.

• basarbulut kullanıcısına yanıt

13 mu t pro mu peki ?

• hayır 13t ye geçti. 13t pro değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basarbulut -- 18 Aralık 2023; 16:0:23 >
  • Merhabalar,
    Bende 15 gündür 13T kullanıyorum. Uzun yıllardır Samsung kullanıcısıydım. Telefon genel olarak gayet iyi. Henüz herangibir sorun yaşamadım. Tüm oyunları rahatlıkla oynatıyor. Şarjı gayet uzun gidiyor. Eğer oyun falan oynamazsanız sadece telefon olarak kullanırsanız 2 gün dayanıyor. Ama tabi oyun video vs. Telefon devamlı elinizde olursa 1 günü çıkarmayabilir. hızlı şarjı gayet başarılı.
    İlk defa Xiaomi telefon kullanıyorum ve hoşuma gitmeyen bir yazı karakteri sorunu var. Xiaomi kullanıcısı arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum.
    Ekran ayarlarında ışık modunda kullandığımızda, aşağıdaki resimdeki gibi kalınlaşmış yazılar içi boş dolgulu gibi duruyor. (Sistem navigasyonu / Ana ekran ayarları başlıklarının yazı karakterlerinden bahsediyorum) yazı fontundandır diye değişik fontlar denedim ama düzelmedi. Uygulamalar içindeki yazılarda böyle çıkınca pek hoşuma gitmiyor. Bilmediğim bi ayarı falanmı var bunun;) şimdiden teşekkürler.
    Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskin_sey -- 19 Aralık 2023; 11:22:24 >

• miskin_sey M kullanıcısına yanıt

Ayarlar - Ek ayarlar - Erişilebilirlik - Görüş - Yüksek kontrastlı metin ayarı açıksa kapatın hocam.

• Smaug kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Hallettim sayenizde:)

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.