Arkadaşlar herkese merhabalar ben ekran kartı olarak gainward rtx 3070 Phoenix v1 LHR Kullanmaktayım kasım Ayı’nın biri itibari ile iki yıllık garantisi dolacak şu süre zarfında en ufak bir sıkıntı bile yaşamadım ekran kartında ama geçen günlerde FIFA 23’te bir şey dikkatimi çekti belki de daha önce oluyordur ama garanti bitimi yaklaştığı için benim şimdi dikkatimi çekti diğer oyunlarda tabi buna benzer bir şey görmedim belki oyunla alakalıdır sanki görüntünün arkasında başka bir hareket oluyor muş gibi sanki kare kare ya da yatay bir çizgi geçiyor muş gibi oluyor menü geçişlerinde dikkatimi çekti bunu fotoğrafla da gösteremiyorum çünkü sanki görüntünün hiç arkasında bir şey varmış gibi ya da yokmuş gibi ben de tam anlayamadım oyunlarda herhangi bir takılma performans düşüklüğü bir anda görüntünün kitlenmesi yüksekisi gibi bir şey hiç yaşamadım İki gün içerisinde on beşer dakika olacak şekilde toplamda dört tane furmak testi de yaptım ısı hiç 67’yi geçmedi artifact yapmadı ama sanki bana öyle geliyor belki de FIFA 23 menülerinden kaynaklıdır artifact olacakmış gibi his var içimde garantiye göndereyim mi göndermiyim mi orda da ne kadar ilgileniyolar süreç nasıl işliyor bilmiyorum hele konumumuzdan kaynaklı paramız değer kaybetti için sadece ekran kartını takıp görüntü alıp hiçbir şey yok diyip yollamaları da Seçenekler arasında benim ekran kartında herhangi bir arıza olup olmadığını ben bir kullanıcı olarak nasıl anlayabilirim detaylı olarak ne yapmam gerekiyor acaba bu konuda tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olursan minnettar kalırım garantiye göndereyim mi göndermiyim mi ne yapayım hiç bilemedim iyice de huzursuz oldum garanti bitimine yaklaştığı için maddi olarakta bu kadar sıkıntımız var Şundan da korkuyorum hiçbir şey olmaz olmaz garantisi biter bir ay sonra sıkıntı çıkar bundan da çok korkuyorum artık her şeyde planlı Eskitme yaptıkları için çekiniyorum açıkçası ama garantiye göndereyim mi göndermiyim mi bunuda bilemedim bana yardımcı olursanız minnettar kalırım biraz uzun bir yazı oldu ama dilim döndüğünce açıklamaya çalıştım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |