bende hiç sorun çıkmadı o dediğiniz hindistan uretimlerde olduydu. bunlar çin. bu arada sorun olursa değişiyorlar hemen |
Nothing Phone (1) [ANA KONU] (57. sayfa)

-
-
Yani kutuda made in chine yazarsa sorun yok yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonum geldi arkadaşlar güncellemeleri yapıp reset atmalimiyim.
evet, tüm güncellemeleri yapabilirsiniz, güncelleme sonrası kendisi yeniden başlatacak.
-
Bence Nothing OS 3.2'ye kadar bütün güncellemeleri yapıp en güncel hâliyle bir de hard reset atın, tertemiz başlarsınız yeni telefona. Artık güncelleme almayacak olmasının güzel bir avantajı bu.
Selamlar nothing 3 a ile aranıza katıldım kılıf olarak nereden alabilirim bulamadım da ..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
amazon ali express temu.
-
Merhabalar telefonu almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlara sorum vardı telefonun ekran süresi nasıl günü rahat idare ediyor mu? Telefondan dizi film izlerim müzik dinlerim denk gelirse fotoğraf çekerim arada sosyal medyada gezinirim beklentim bu ve bu cihazı beğendim tasarımı yazılımı olsun bana cazip geldi fiyatına göre. Aslında bütçem 20ye kadar çıkabilir ama çok para harcamak istemiyorum daha uyguna halledebiliyorsam sizce telefon 3 yıl civarı daha kullanılır mı yoksa a56 ya da 2a modeline mi yöneleyim?
-
Merhaba 10 aydir kullaniyorum.Memnunum ama 12 bin lira filansa alin.Kasa kesinlikle premium hissi veriyor.
Artik guncelleme almayacagini bilin ve kamerasindan fazla bir şey beklemeyin.
Malesef bataryasi cok iyi degil ortalama 5 saat ekran suresi verirse öpüp başınıza koyun.
20 bine cikiyorsaniz kesinlikle samsung a56 alin,onerim.En az 5 yıl kafaniz rahat olur.yada s24fe alin bazen 24 e filan düşüyor.
Nothing 2a gereksiz pahali donanimina gore o yuzden onermiyorum.temiz bulunursa 2.el np2 de alinabilir.
xiaomi poco redmi kesinlikle almayin.yazilim berbat.
realme gt serisi vereiyonlari var 25 civarina cikilirsa alinir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 18 Ağustos 2025; 12:48:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nothing phone 1 alınır 3 sene de rahatca kullanılır. ekran süresi değişken ben bazen 9 saat bazen 4 saat görüyorum. gerçi çok önemsemiyorum akşam eve gitsem yeterli benim için ve hiç sorun çıkmıyor.
bu fiyata alınabilecek en güzel ve doğru cihaz diyebilirim.
-
Bu saatten sonra alınmaz bence. Daha güncel modele yönelilmeli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
256 gb 15 bin civarı ,128 14bin civarında fiyatı daha da düştüğü zamanlar olmuştu. Daha yukarda A56 var ,A56'dan exynosdan dolayı çekinceliyim.Çinli markaları düşünmüyorum Honor 400 kullandım bir süre iade ettim yazılımı zayıf kötü bir ios özentisiydi diğerlerinin de çok iyi olduğunu düşünmüyorum. Nothing çok ilgimi çekiyor uyguna bulursam daha yüksek modellerini de alabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SanoX -- 18 Ağustos 2025; 14:24:23 > -
20k ya çıkabiliyorsanız np1 artık mantıksız olur. 2a plus alınabilir o paralara.
edit: bende 1, kardeşimde 2a var. Arka kemarada 1 daha başarılıydı benim yaptığım testlere göre. Şu an ne durumda bilmiyorum ama yine de genel olarak 2a / 2a plus daha tercih edilir bir cihaz bu saatten sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 18 Ağustos 2025; 20:47:29 > -
2A nın ekranlarında bazı sorunlar var diye duydum ekranı nasıldı sizce
çok bir fark anlamadım 1 ile 2a arasında ekran konusunda
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X