Şimdi Ara

Nothing Phone (1) [ANA KONU] (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.095
Cevap
30
Favori
47.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam grafik ekolayzer bölümünü açıp grafiğe dokunun, daha sonra noktaları sürükleyin.

Nothing Phone (1) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3SV mağduru -- 19 Nisan 2025; 22:41:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• F3SV mağduru kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam ama mesela ilk çizginin alt değeri bizde 62,5 yazıyor, linkteki ekran görüntüsünde 75 yazıyor onu sormak istemiştim aslında

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt

Rica ederim, doğru söylüyorsunuz gözümden kaçmış. Ben bu şekilde kullanıyorum ama demek ki daha da iyileştirilebilir, biraz kurcalayıp yazarım buraya çözebilirsem. İyi akşamlar.

Düzenleme: xda forumda da bir iki kişi sormuş yorumlarda, çözüm yok demişler. Ben txt dosyayı içe aktarmayı deneyeceğim ama menüde bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3SV mağduru -- 20 Nisan 2025; 1:4:59 >
  • engo3535 E kullanıcısına yanıt
    Hocam bu tarz cihazlarda yüz tanıma özelliği var demek için koyulmuştur eğer amiral gemisi değilse. Sensör ile doğrulama yapmıyor çünkü kullanmanızı tavsiye etmem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • F3SV mağduru kullanıcısına yanıt

Bunu kurdum düzeldi hocam eski sürüme döndüm yani

Edit : tiz seslerde çok cızırtı oluyor o yüzden sildim kullanılacak gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 20 Nisan 2025; 12:54:25 >

• Selamlar telefon daha yeni ortalama olarak bu şekilde ekran süresi alıyorum, değerler normal mi?

uygulamalara bakılırsa baya normal.

• IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt

Daha çok yeni pil stabil durumuna bile gelmedi o zaman daha yüksek süreler bile alınabilir yani

Bende de NP1 var. bazı günler 3 saat bazı günler 8 saat süre alıyorum. benim için sabah evden çıkıp akşam eve vardım mı yeterli isterse ekran süresi 30dk olsun.

Dışarıda şarja takmak zorunda kalmasak yeter zaten haklısın

• Nothing Phone (1) için Yeni Güncelleme Yayınlandı.

https://nothingforum.com/konu/nothing-phone-1-icin-nisan-2025-guncellemesi-yayinlandi.3459/

• Teknovist T kullanıcısına yanıt

sen de olmasan haberimiz olmayacak

gerçi bana gelmemiş henüz.

Teşekkürler, Bu aralar nothing kademeli dağıtmaya başladı güncellemeleri. İlk Hindistan alıyor artık. Dilerseniz Nothing'in manuel ota yöntemi ile güncellemeyi yükleyebilirsiniz.

https://nothingforum.com/konu/nothing-phone-1-icin-nisan-2025-guncellemesi-yayinlandi.3459/#post-6022

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknovist -- 25 Nisan 2025; 11:32:58 >
  • Teknovist T kullanıcısına yanıt

manuel ota denemedim hiç beta dışında. cihazı tamamen sıfırlamıyor değil mi?

Hayır sıfırlamıyor, güncellemeyi beklemeden yüklemek isteyen kullanıcılar için Nothing in çıkardığı güncelleme aracı. Klasik güncellemeden tek farkı siz manuel olarak yüklüyorsunuz.

• Herkese Merhaba
    Nothing phone 1 almayı düşünüyorum şu an fiyatı baya uygun. Fakat kullanan arkadaşlara sormak istediğim birşey var. Telefonu en çok monocrome teması ve widgetları sebebiyle kullanmak istiyorum. Fakat NP 1 de hiçbir yerde o temayla görmedim 2a da felan direk o tema var yerleşik olarak. NP 1 de de kullanılıyor mu monocrome tema ve widgetlar? Cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

• Nothing Phone (1) [ANA KONU] Nothing Phone (1) [ANA KONU]

Kendi telefonumdan 2 örnek

• Forever22tan F kullanıcısına yanıt

mono tema var normali de var. isteersen kurulumda seçiyorsun istersen ana ekrana uzun basit kişiselleştirmeden seçiyorsun.

tüm nothing cihazlarda var.

• Teşekkür ederim cevaplarınız için 🙏🏻

• Ben de geldim burdayım. Bir süredir kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.