Nothing Phone (1) [ANA KONU] (53. sayfa)

-
-
Çok teşekkürler hocam ama mesela ilk çizginin alt değeri bizde 62,5 yazıyor, linkteki ekran görüntüsünde 75 yazıyor onu sormak istemiştim aslında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim, doğru söylüyorsunuz gözümden kaçmış. Ben bu şekilde kullanıyorum ama demek ki daha da iyileştirilebilir, biraz kurcalayıp yazarım buraya çözebilirsem. İyi akşamlar.
Düzenleme: xda forumda da bir iki kişi sormuş yorumlarda, çözüm yok demişler. Ben txt dosyayı içe aktarmayı deneyeceğim ama menüde bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3SV mağduru -- 20 Nisan 2025; 1:4:59 > -
Hocam bu tarz cihazlarda yüz tanıma özelliği var demek için koyulmuştur eğer amiral gemisi değilse. Sensör ile doğrulama yapmıyor çünkü kullanmanızı tavsiye etmem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunu kurdum düzeldi hocam eski sürüme döndüm yani
Edit : tiz seslerde çok cızırtı oluyor o yüzden sildim kullanılacak gibi değil.
apkmirror
Wavelet: headphone specific EQ 22.07 (nodpi) APK Download by pittvandewitt - APKMirrorhttps://www.apkmirror.com/apk/pittvandewitt/wavelet-headphone-specific-equalization/wavelet-headphone-specific-equalization-22-07-release/wavelet-headphone-specific-eq-22-07-4-android-apk-download/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 20 Nisan 2025; 12:54:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
uygulamalara bakılırsa baya normal.
-
Daha çok yeni pil stabil durumuna bile gelmedi o zaman daha yüksek süreler bile alınabilir yani
Bende de NP1 var. bazı günler 3 saat bazı günler 8 saat süre alıyorum. benim için sabah evden çıkıp akşam eve vardım mı yeterli isterse ekran süresi 30dk olsun.
-
Dışarıda şarja takmak zorunda kalmasak yeter zaten haklısın
Nothing Phone (1) için Yeni Güncelleme Yayınlandı.
https://nothingforum.com/konu/nothing-phone-1-icin-nisan-2025-guncellemesi-yayinlandi.3459/
sen de olmasan haberimiz olmayacak
gerçi bana gelmemiş henüz.
-
Teşekkürler, Bu aralar nothing kademeli dağıtmaya başladı güncellemeleri. İlk Hindistan alıyor artık. Dilerseniz Nothing'in manuel ota yöntemi ile güncellemeyi yükleyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknovist -- 25 Nisan 2025; 11:32:58 > -
manuel ota denemedim hiç beta dışında. cihazı tamamen sıfırlamıyor değil mi?
-
Hayır sıfırlamıyor, güncellemeyi beklemeden yüklemek isteyen kullanıcılar için Nothing in çıkardığı güncelleme aracı. Klasik güncellemeden tek farkı siz manuel olarak yüklüyorsunuz.
Herkese Merhaba
Nothing phone 1 almayı düşünüyorum şu an fiyatı baya uygun. Fakat kullanan arkadaşlara sormak istediğim birşey var. Telefonu en çok monocrome teması ve widgetları sebebiyle kullanmak istiyorum. Fakat NP 1 de hiçbir yerde o temayla görmedim 2a da felan direk o tema var yerleşik olarak. NP 1 de de kullanılıyor mu monocrome tema ve widgetlar? Cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
-
mono tema var normali de var. isteersen kurulumda seçiyorsun istersen ana ekrana uzun basit kişiselleştirmeden seçiyorsun.
tüm nothing cihazlarda var.
-
Teşekkür ederim cevaplarınız için 🙏🏻
Ben de geldim burdayım. Bir süredir kullanıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X