Nothing Phone (1) [ANA KONU] (54. sayfa)

-
-
Google lens diye ayrı bir app var. Onunda yüklü olması gerekli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birkaç gündür şeytan lineage OS yükle diye dürtüyor. Var mı daha önce yükleyen arkadaşlar?
Ben yüklemiştim
Hocam memnun kaldınız mı performansı bataryası vs fark etmiş miydi? Zannediyorum resmi olarak destek veriliyor lineage os tarafından?
Ve bir de recovery yükleme işlemleri kolay mı acaba birkaç yıl önce yapmıştım farklı telefonlarda ama ?
Memnun kaldım fena değil ama orijinal yazılım kadar iyi değil. Özellikle kamera alanında.
Evet resmi destek var. Yükleme işlemi çok kolay. Kendi sitesinde anlatımı var.
Anladım hocam teşekkür ederim. Ne zaman yüklemiştiniz son olarak? Belki şuan daha iyi durumdadır
1-2 ay oldu
e-sim desteği geldi mi acaba bu telefona?
-
Otomatik parlaklık ayarı çok parlak yapıyor acaba onu kısmanın bir yolu var mı ? Manuel alınca da her seferinde ayarlaması zor oluyor.
-
Otomatik parlaklık açıkken de hızlı ayarlardaki parlaklık ayarlama çubuğunu kullanabilirsiniz.
-
Pil durumunu hangi ayarda kullanıyorsunuz
-
Selam. Denediniz mi merak ettim.
İdeali %80 in üstüne çıkarmayıp %20 nin altına indirmemek ama pil benim dayanamadığı için full şarj ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birşey değişmiyor yine yükseltiyor otomatik olarak. Eski telefonda otomatik-düşük iken parlaklık yine otomatik ayarlanıyordu ama otomatik-yüksek durumuna göre düşük kalıyordu.
-
Ben buradan ayarlıyorum, birkaç denemeden sonra alıştım. Sadece oyun oynarken sabit parlaklığa getiriyorum. Siz eskiden hangi telefonu kullanıyordunuz, o telefonun ayarlarını da merak ettim.
-
otomatik ışık ayarını telefonumu alır almaz kapatırım. çok gereksiz buluyorum o özelliği
yeni bir telefona geçince ilk yaptığım ayarlar
- telefonun sesini kısıp titreşime almak
- ekran otomatik parlaklığı kapamak
- otomatik ekran döndürmeyi kapamak
bunları bir daha açmamak üzere kaparım.
-
poco f4 ile nothing phone 1 arasında kaldım
poco f4 (6 GB / 128 GB).....12.000 TL
nothing phone 1 (8 GB / 128 GB)...12.889 TL
siz ne dersiniz?
-
Nothing Phone (1) için Nothing OS V3.2 güncellemesi yayınlandı.
https://nothingforum.com/konu/nothing-phone-1-icin-nothing-os-v3-2-guncellemesi-yayinlandi.3610/
-
Hocam nothing phone çok daha iyi bir cihaz.alın zaten hayran kalacaksınız performansına.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X