Şimdi Ara

Nothing Phone (1) [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.720
Cevap
41
Favori
75.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: 1234...42...86
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Forumda ana konusu olmadığını fark ettim, bu konu üzerinden tartışabiliriz.



    Nothing Phone (1) [ANA KONU]


    Nothing Phone (1) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 31 Ekim 2023; 15:56:29 >



    _____________________________




  • hocam Nothing almak biraz şöyle bir olay.

    Biz aslında sadece bir telefon değil bir tarz ve farklılık aldık. bir de gelecekte büyük olacağına inandığımız bir markanın en başındayız.


    telefonların teknolojik olarak çok bir farkı artık kalmadı. hemen hemen hepsi aynı. Nothing de alsanız Samsung da alsanız Tecno veya Xiaomi de alsanız aşağı yukarı benzer fiyatlara aynı teknolojileri alacaksınız.


    Nothing ise tüm piyasadaki markalardan görüntü ve tarz olarak ayrılıyor. bir emek var telefonda.


    Arkadaşımda Xiaomi 14 var. inanılmaz bir kamera. Daha ne kadar iyiye gidebilir? Ama tasarıma bakıyorum. Ah be kardeşim biraz malzeme kalitesini arttır biraz tasarımda özel bir şey dene ya. >Redmi Note 7 tasarımından hallice bir tasarım. Ben buna ayar oluyorum.

    iPhone 17 Pro'nun yanına yedek telefon olarak aldım, hiç hat takmadım henüz ve bu şekilde vereceği ekran süresini bilmiyorum ancak iki nokta dikkatimi çekti. YouTube'dan 4K HDR video örneklerini açtım her iki cihazda da yan yana.


    (1) Yukarıda da bahsedilmiş, Nothing Phone (1) 4K çözünürlükte takılmalar yaşıyor. Elbette bu cihazda 4K çözünürlükte video açmanın bir anlamı yok ama bu tür bir sorunun en başta olmaması gerekirdi.


    (2) - ki bence bu daha önemli - Nothing Phone (1)'in HDR kalitesi oldukça kötü. HDR videodaki daha parlak olması gereken alanların gerçekte parlak olmadığını her iki cihazı yan yana koyunca fark ediyorsunuz. Bunun en önemli sorumlusu elbette düşük ekran parlaklığı ve %100'de bile kullansanız bir şey değiştirmiyor ne yazık ki. Gün ışığında da ekranın okunabilirlik düzeyi önemli ölçüde azalabiliyor.


    Cihazı kılıfsız kullanıyorum. Yanında gelen şeffaf kılıfın kötü bir şeffaf kılıf olduğunu düşünüyorum. Çok berrak değil zaten. Alüminyum çerçeveler güzel, arka cam daha çok plastiğimsi bir hissiyata sahip. Elleriniz terlediğinde nispeten yapışkan hale geliyor ve çok iz bırakıyor. 17 Pro'dan önce 15 Pro kullanıyordum, o modelin de arkası tamamen cam yüzeydi ancak ikisinin cam hissiyatları aynı değil.


    (Burada bu iki cihazı karşılaştırmıyorum elbette, aralarında uçurum düzeyde segment farkı var. Gözlemlerimi paylaşıyorum sadece.)


    Renk doğruluğu açısından her iki model arasında (NP1 ile 17P) benim açımdan anlamlı bir fark yok. Bu konuda oldukça tatminkar diyebilirim. Ekran çerçeveleri de biraz kalın ama giriş - orta segment 2022 cihazı sonuçta, kabul edilebilir bir durum.


    120 Hz oldukça akışkan hissettiriyor ancak Android animasyonlarının hala kötü olduğunu fark ettim. Burada gelişme lazım ancak bu Nothing ile ilgili değil elbette.


    Arka kamera yeterli ışıkta fena değil, düşük ışıkta kötü hale geliyor ama fotoğraf veya video çekerken hem el fenerini hem de arka aydınlatmaları aktif olarak kullanabildiğiniz için bir nebze de olsa el atabiliyorsunuz duruma. Ön kamerada da ekranı parlatarak yaptığı çekimler beklediğimden iyi sonuç veriyor. Bu bütçe aralığında alternatif neler var bilmiyorum.


    Cihaz yeterince hızlı ve akıcı çalışıyor bunun dışında. Bir şeyleri kullanırken takılma, yükleme vs gibi şeylerle karşılaşmıyorsunuz. Diablo Immortal ile deneme yaptım, yüksek ayarlarda 30 FPS bandında alabiliyor ama yüksek ayarlar (yan yana koyduğumda) iPhone 17 Pro'nun yüksek ayarlarındaki grafiklere pek benzemiyor. iPhone'lar için daha özel bir optimizasyon mevcut olabilir.


    Bu bütçe aralığında kablosuz şarj ve üstüne kablosuz ters şarj desteği sunması harika. Zaman zaman AirPods'umu bu şekilde şarj ediyorum ve Samsung'un ters şarjından (izlenmesi gereken adımlar ve genel süreç bakımından) daha pratik çalıştığını düşünüyorum.


    Son olarak uygulanmış gelen ekran koruyucu da ufak çiziklere karşı koruma sağlayabilecek cinsten. Düşmelere ve doğrudan hasara karşı koruma sağlayacak ekran koruyucularından değil. Eğer birincil cihazınızsa (varsa) yurt içinden veya (yoksa) yurt dışından daha iyi bir ekran koruyucu almanızı öneririm.

    Evet genel hatları ile tecrübe sahibi olduğumdan artık inceleme yazabilirim.


    -Yazılım: Öncelikle yazılım optimizasyonu gerçekten iyi. tüm güncellemeleri yaptıktan sonra batarya optimizasyonu sağlandı diyebilirim

    Genel sistem optimizasyon iyi gerçekten. Çöp uygulamalar yok, kendi yazılımları bile playstore'da isteyen indiriyor. AOSP rom kurmama şuan itibariyle gerek kalmadı. Tüm güncellemeleri yapın eksik birşey bırakmayın android 15'e kadar çıkın


    "Telefonu tamamen kapat.

    Ses açma (Volume Up) + Güç (Power) tuşlarına aynı anda basılı tut.

    “Nothing” logosu geldiğinde tuşları bırak.

    Android kurtarma (recovery) menüsü açılır.

    Ses tuşlarıyla “Wipe data/factory reset” seçeneğini seç → Güç tuşuyla onayla.

    Sonra “Factory data reset” → tekrar Güç tuşuyla onayla.

    İşlem tamamlanınca “Reboot system now” seçeneğini seç.

    "


    bu şekilde yapın ayarlardan yapmayın ki komple sıfırlama olsun.


    -Batarya: Aslında yazılımla beraber değerlendirmek lazım dönemine göre dahi batarya kapasitesinin az olması ve rafta beklese bile yaklaşık %4-6 kapasite kaybı yaşamış olmasından dolayı ekran süresi 5-6 saatleri geçmez. Benim kullanım alışkanlıklarıma göre hiç geçmez.Pokemon Go gibi optimizasyon özürlüsü oyun oynuyorum. Ne telefonlarda bataryaya nal toplatmıştır buna kullandığım redmagic 9'da dahil.

    Kısacası ben yazılımını sevdim. Nothing OS akıyor, gerekli yerlere gerekli dokunuşları yapmışlar. Tema istiyorsanız Navu launcher kurabilirsiniz. Piyasada yedek bataryası yok maalesef. Aliexpress'den batarya geçer mi bilmiyorum. Eğer batarya sizin için olmazsa olmaz ise başka cihaza bakın diyeceğim ama kaçakçılarda bile slikon israfı g99 çöpünün varyantları haricinde rakibi yok.


    -Ekran : Almadan önce en çok çekindiğim yer buraydı. Ama oldukça kaliteli bir ekran ile geliyor, renk gamı güzel oldukça net ve parlak. Gün ışığında 1200 nit değerine kolpa diyenler olmuş valla bu an itibariyle birkez daha güneş altında test ettim otomatik parlaklık kullanıyorum kendisini ayarladı net şekilde ekran okunuyor. Belki 1200 nit değildir onu ölçemem ama iddia ettikleri gibi 800 nit olsaydı hayatta gözükmezdi o ekran.


    -Kamera: Zaman içinde onlarca inceleme videosu çekilmiş ayrıntılarına orada bakarsınız, bu fiyat aralığında şahane. 10 bine satılan hiçbir telefon kamerada bunu geçemez. Gcam denemedim stok kamera gayet yeterli.


    -İşlemci: 778G+ yabana atılacak işlemci değildir. Oyun gücüne baktım (chat gpt'den de yardım alacak şekilde) güncel işlemcilerde mtk dimensty 7200 'ü biraz geçiyor , 7300 ile bazı oyunlarda kafa kafaya bazı oyunlarda 4-5 fps geride. İyi sonuçlar bunlar. Öyle çok oyun oynayan birisi değilim ama hiç oyun oynatmaz diyen neye göre bunu demiş anlamadım

    buyrun dimensty 7300 kullanan telefonlar ve fiyatları


    Tamam uçup kaçmıyor ama unutmayınki birçok oyun snapdragon işlemcilerde çok daha optimize çalışır.


    -Malzeme kalitesi: En çok puanı benden bu kısım aldı.Kesinlikle premium bir cihaz. 10 bine alimunyum çerçeve cam arka ve kompakt bir malzeme buluşuyoruz bence asıl önemli kısım bu. Son olarak pil ekran görüntülerini de atayım. Maliyet/fayda dengesini fazlasıyla sağladı.


    Not: Battery Guru yükledim birkaç şarj döngüsü sonucunda pilin kaç maç kapasiteyle çalıştığını öğrenirim. Muhtemelen 4200 falan kalmıştır

    Nothing Phone (1) [ANA KONU]

    Edit:tam tahmin ettiğim gibi 4200 demiştim ama 4.184 ölçmüş Battery Guru.

    Aralık 2022 üretimi cihaz için hiç fena değil. Kısacası yeni alanlar elinizde kabaca 4200 mah bataryalı telefon varNothing Phone (1) [ANA KONU] 


    Nothing Phone (1) [ANA KONU]

    Bakalım günün kim en çok şanslı olacak. Benim cihazın batarya sağlığı %93

    Şimdi birşey keşfettim. Bilenler var mıdır bilmiyorum. Yeni gelmiş de olabilir özellik. Galeride kitap sayfası fotoğrafı çekmiştim yanlışlıkla parmağım basılı kalmıştı. Bir efekt oluştu tarama şeklinde. Sonradan tekrar denediğimde kitap sayfasını nesne olarak kopyalıyor. Sanırım yapay zeka kullanıyor. Diğer fotoğraflarda da nesne olarak yakaladıkları oldu. Bilmeyenlere duyrulur.

    @fox5578 @F3SV mağduru @tasshelhoff @Dark Territory @Anestesien


    Merhaba arkdaşlar ben telefonu 3 gündür aktif olarak kullanıyorum sorunlarıma güncelleme geldi .


    1) Arabama aux ile bağlanıp müzik dinlediğim zaman çok ama çok az ses çıkıyor sebebi nedir ? iPhone 15 ile bangır bangır bağırıyordu


    Cevap : Şaka gibi olabilir ama 400 küsür liraya Apple üzerinden aldığım aux girişi ile bu problemi yaşadım elimde Syrox marka çakma aux ile bugün arabaya cihazı bağladım ve ses bangır bangır çıkıyor neden böyle oldu sonuçta biri orjinal ürün biri çakma ürün ama çakma ürün sorunumu çözdü  


    2) Telefon wi-fi ile bağlantılı bir şekilde duruyor kenara bırakıyorum bir süre sonra ekranı aciyorum wi-fi kopmuş ekranı açıyorum bağlanıyor


    Cevap : @Dark Territory hocamın dediğini yaptım ve problemim ortadan kalktı  


    3) Telefon görüşmesi yaparken ahizeden ses cızırtılı geliyor


    Cevap : @F3SV mağduru Hocamın dediği gibi bence bağlantı durumu ile alakalı çünkü arada cızırtı çıkıyor arada çıkmıyor sonuçta ahize problemli olsa hep cızırtılı olurdu . ama VoWifi, VoLTE, 4.5G şebekesi için ayrı ayrı deneyin bunu nasıl deneyeceğim hocam ona göre hepsinde ayrı ayrı 1 hafta denemek isterim

    Yapay Zekanın Yanıtı

    Nothing Phone (1): Kapsamlı Bir İnceleme

    Nothing Phone (1), yenilikçi tasarımı ve iddialı özellikleriyle piyasada büyük yankı uyandıran bir akıllı telefon. Akıllı telefon sahibi olmak isteyenler için Nothing Phone (1) iyi bir seçenek olabilir mi diye merak ediyorsanız, işte size kapsamlı bir inceleme:

    Tasarım ve Özellikler

    Nothing Phone (1), şeffaf bir arka panel ve benzersiz ışık şovları sunan bir "Glyph" arayüzü ile dikkat çekici bir tasarıma sahip. Bu tasarım, kullanıcıların telefonla etkileşime girerken farklı bildirim türlerini görsel olarak anlamalarına olanak tanıyor. Telefonun hafif ve ince gövdesi, rahatça kullanım sağlıyor.

    Ekran

    Nothing Phone (1), 120Hz yenileme hızına sahip 6,55 inç OLED ekrana sahip. Bu ekran, canlı renkler ve keskin detaylar sunuyor. Ekranın HDR10+ desteği sayesinde, uyumlu içeriklerde daha geniş bir renk yelpazesi ve daha yüksek kontrast oranı elde edebiliyorsun.

    Kamera

    Nothing Phone (1), çift arka kamera kurulumuna sahip. Ana kamera 50MP sensör ve optik görüntü sabitleme (OIS) ile donatılmışken, ikincil kamera 50MP ultra geniş açılı sensör olarak görev yapıyor. Kamera uygulaması, gece modu, portre modu ve vlog modu gibi çeşitli özelliklerle birlikte geliyor.

    Performans ve Pil Ömrü

    Nothing Phone (1), Qualcomm Snapdragon 778G+ 5G yonga seti ile destekleniyor. Bu yonga seti, günlük görevlerin ve oyunların sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlayan güçlü performans sunuyor. 4500mAh pil kapasitesi, tek bir şarjla uzun süreli kullanım sağlıyor.

    Kullanıcı Yorumları

    Nothing Phone (1) hakkında kullanıcı yorumları genel olarak olumlu. Kullanıcılar, benzersiz tasarımını, hızlı performansını ve iyi kamera kalitesini beğeniyor. Ancak bazı kullanıcılar, yazılım hataları ve sınırlı su geçirmezlik derecesi gibi bazı alanlarda iyileştirme yapılması gerektiğini belirtiyor.

    Nothing Phone (1) Alınır mı?

    Nothing Phone (1), yenilikçi tasarımı, güçlü performansı ve iyi kamera kalitesiyle dikkat çeken etkileyici bir akıllı telefon. Bir akıllı telefon satın almak isteyenler için Nothing Phone (1), uygun bir seçenek olabilir. Ancak kullanıcı yorumlarını göz önünde bulundurarak, yazılım hataları gibi potansiyel eksikliklerin farkında olman önemli.

    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çok fazla bug var diye biliyorum arayüzünde, kullanan arkadaşlar ne diyecekler bakalım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    1-2 hafta kullan bakalım belki stabilize etmişlerdir biraz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Yok mu başka kullanan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Merhaba gençler.Bende kullanıyorum.Bu cihazı aldım ve ilk haftasında ekranda gren nokta seklinde adet ölü piksel oluştu sagolsun evofone hemen yenisiyle degisti.Yeni gelende sorun yok.Orjinal kılıfın yanlardan ekran kaydırırken kalın olması dışında sorun yok genelde parmağım buraya takılıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    Herşeyi Çözdüğünü Sandığın An Yanılırsın.
  • eksantrik telefon olurda ben olmam mı :) aldım yerimi inceliyorum daha telefonu bakalım Nothing Phone (1) [ANA KONU] 

    _____________________________
    MONSTER® P170HM 17.3" Intel® Core™ i7-2820QM ; AMD Radeon Mobility HD7970M 2GB GDDR5 256-Bit ; 16GB 2x 8GB DDR3-1600 ; OCZ AGILITY 3 120 GB SSD ; 500 GB Seagate® 7200 RPM ... Nokia Lumia 920 (Sarı)... Nokia Lumia 1520 (Beyaz)... İphone 7 Plus (Siyah)... MSI GE72 7RD(Apache)-042XTR;17.3'' FHD (1920X1080) 120Hz Yansımasız;Intel Core İ7 - 7700HQ (6MB Cache Turbo Boost 3.8 Ghz);GeForce® GTX 1050 4GB GDDR5;16GB DDR4 2400Mhz;SSD HDD: 128GB SSD 1TB 7200 Rpm; Oppo Realme 6 pro (Mavi)
  • İlk sorun battery share çalışmadı. Akıllı saat denedim olmadı, s22 Samsung olmadı 🤔

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
    MONSTER® P170HM 17.3" Intel® Core™ i7-2820QM ; AMD Radeon Mobility HD7970M 2GB GDDR5 256-Bit ; 16GB 2x 8GB DDR3-1600 ; OCZ AGILITY 3 120 GB SSD ; 500 GB Seagate® 7200 RPM ... Nokia Lumia 920 (Sarı)... Nokia Lumia 1520 (Beyaz)... İphone 7 Plus (Siyah)... MSI GE72 7RD(Apache)-042XTR;17.3'' FHD (1920X1080) 120Hz Yansımasız;Intel Core İ7 - 7700HQ (6MB Cache Turbo Boost 3.8 Ghz);GeForce® GTX 1050 4GB GDDR5;16GB DDR4 2400Mhz;SSD HDD: 128GB SSD 1TB 7200 Rpm; Oppo Realme 6 pro (Mavi)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Watch 3 ANA KONU
    9 yıl önce açıldı
    Nothing Phone (2) [ANA KONU]
    2 yıl önce açıldı
    iPhone OS 3.0!!! (Ana Konu)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ksk_shadow kullanıcısına yanıt

    Ben bir çok cihazda denedim bir sorun çıkmadı battery share özelliğini açtınız mı ayarlardan?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • ksk_shadow kullanıcısına yanıt

    Şimdi galaxy watch 5 ile denedim kılıf varken şarj etmedi, kılıfı çıkarınca düzeldi.

    _____________________________
  • Nothing Phone (1) [ANA KONU]Technopro TRyoutube
    Piyasanın ' nin en çok satan telefonlarından olan orta segment Nothing Phone 1 ' i inceledik ve tüm özelliklerin ve de nothing phone 1 alınır mı bu konu hakkında konuştuk.Nothing phone 1 67w hızlı şarj desteği Snapdragon 778G+ işlemcisiyle karşımıza çıkıyor.Nothing phone 1 fiyatı 15.000 TL olan Nothing phone 1 almamak için 5 nedene hızlıca baktık.#nothing #nothing phone1 #inceleme İşbirlikleri İçin Mail Adresi : ozanim3506@gmail.com BAĞIMSIZ YAYINCILĞIMA DESTEK OLMAK İÇİN KATIL'DAN ÜYE OLABİLİRSİNİZ: https://www.youtube.com/channel/UC66qu9PElZvWua68KTqf3EQ/join
    https://www.youtube.com/watch?v=jDt5uATXwOU&ab_channel=TechnoproTR
    _____________________________
    Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi. Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an... Bozmadım.
  • Bu fiyata daha iyi işlemci bulunabileceği daha hızlı şarj olan cihaz bulunabileceğini herkes biliyor ama genel paket olarak bu fiyata aynı deneyimi sunabilen bir cihaz yok en basitinden videoda saydığı cihazlardan hangisinde kablosuz şarj özelliği var?


    Yoğun oyun oynayanlar bu cihazı almasın zaten ama günlük kullanım için işlemci ram çok yeterli saf android olması sebebiyle de yağ gibi akıyor cihaz animasyonlar çok iyi çalışıyor.

    _____________________________
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Evet açtım 🤔

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
    MONSTER® P170HM 17.3" Intel® Core™ i7-2820QM ; AMD Radeon Mobility HD7970M 2GB GDDR5 256-Bit ; 16GB 2x 8GB DDR3-1600 ; OCZ AGILITY 3 120 GB SSD ; 500 GB Seagate® 7200 RPM ... Nokia Lumia 920 (Sarı)... Nokia Lumia 1520 (Beyaz)... İphone 7 Plus (Siyah)... MSI GE72 7RD(Apache)-042XTR;17.3'' FHD (1920X1080) 120Hz Yansımasız;Intel Core İ7 - 7700HQ (6MB Cache Turbo Boost 3.8 Ghz);GeForce® GTX 1050 4GB GDDR5;16GB DDR4 2400Mhz;SSD HDD: 128GB SSD 1TB 7200 Rpm; Oppo Realme 6 pro (Mavi)
  • İlk geldiğinde aldim vodafone dan siyah ücretsiz kılıf hediye ettiler gayet memnunum şarj olayı cok iyi 1 günü kesin çıkarıyor ip 13 ve xiaomi mi10t yi de aktif kullanıyorum bu telefondan çok zevk alıyorum:)) basit ve her özelliği kararında düşünülmüş muhtemelen 2.versiyonu nu da alırım kablosuz şarj ve ters kablosuz için almıştım oda efsane çalışıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt

    Günümüzde her telefon aynı. Yani tasarım olarak, dışarıdan baktığınızda hep aynı. Bu fiyata farklı bir tasarım dili kullanmak cesaret ister ve nothing şirketini cesaretinden dolayı tebrik etmek lazım.

    Adamların kulaklığında bile tasarıma önem verilmiş. Ben telefon alırken en çok tasarımına bakarım. Zira içi günümüzde hangi cihaz olursa olsun standart kullanıcının işini görür. Ama telefonun kasası ile içli dışlıyız.

    Videoyu çeken realme demiş ama realme bir var, bir yok. Ancak evofone, her zaman sektörde. Ayrıca realmenin müşteri hizmetleri kötü.


    15k’ya bence de gayet iyi bir paket sunuyor. Arayüz sade ve akıcı, kamerası iyi, tasarım gayet güzel, ekranı kaliteli, ters şarjı var, oyun vs oynatıyor. E daha ne olsun.

    Xiaomi ve poco diyenler olacaktır, halen arayüzü buglarla dolu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • C. S C kullanıcısına yanıt

    Miui arayüzünde daha düne kadar kendi sistem uygulamalarında bile reklam çıkıyordu şu an ne durumdadır bilmiyorum zorunlu olmadıkça kullanmayacağım cihazlar.


    Android tarafında alınacak markalar Google pixel - nothing ve Samsung un S serisi bence.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Nothing Phone (1) [ANA KONU]


    Yeni güncelleme gelmiş bu arada henüz sistem güncelleme kısmına düşmedi bende. Yorumlarda güncelleme sonrası telefonun crash mode a girdiğini yazan biri olmuş biraz beklemekte yarar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Kulaklık sesi nasıl arkadaşlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    *** huawei ascend p6***
  • ben soundpeats kablosuz kulaklık kullanıyorum ses çok iyi Nothing Phone (1) [ANA KONU]  eski telefonum realme 6 pro , ondan kat kat güzel ses veriyor.

    _____________________________
    MONSTER® P170HM 17.3" Intel® Core™ i7-2820QM ; AMD Radeon Mobility HD7970M 2GB GDDR5 256-Bit ; 16GB 2x 8GB DDR3-1600 ; OCZ AGILITY 3 120 GB SSD ; 500 GB Seagate® 7200 RPM ... Nokia Lumia 920 (Sarı)... Nokia Lumia 1520 (Beyaz)... İphone 7 Plus (Siyah)... MSI GE72 7RD(Apache)-042XTR;17.3'' FHD (1920X1080) 120Hz Yansımasız;Intel Core İ7 - 7700HQ (6MB Cache Turbo Boost 3.8 Ghz);GeForce® GTX 1050 4GB GDDR5;16GB DDR4 2400Mhz;SSD HDD: 128GB SSD 1TB 7200 Rpm; Oppo Realme 6 pro (Mavi)
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt

    sorun cözüldü Nothing Phone (1) [ANA KONU] 

    _____________________________
    MONSTER® P170HM 17.3" Intel® Core™ i7-2820QM ; AMD Radeon Mobility HD7970M 2GB GDDR5 256-Bit ; 16GB 2x 8GB DDR3-1600 ; OCZ AGILITY 3 120 GB SSD ; 500 GB Seagate® 7200 RPM ... Nokia Lumia 920 (Sarı)... Nokia Lumia 1520 (Beyaz)... İphone 7 Plus (Siyah)... MSI GE72 7RD(Apache)-042XTR;17.3'' FHD (1920X1080) 120Hz Yansımasız;Intel Core İ7 - 7700HQ (6MB Cache Turbo Boost 3.8 Ghz);GeForce® GTX 1050 4GB GDDR5;16GB DDR4 2400Mhz;SSD HDD: 128GB SSD 1TB 7200 Rpm; Oppo Realme 6 pro (Mavi)
  • 
Sayfa: 1234...42...86
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.