Şimdi Ara

Kılıçdar ve hdp tayfası geleceğimizi bitirdi, Mansur aday olsaydı tek turda bitecekti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
3
Favori
11.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

100 sene daha kaybetmeye devam, helal.

• Kılıçtarı savunduğumdan değil ama kimse kazanamaz erdoğan karşısında. İnanılmaz bir propaganda var tüm devlet imkanları ile. Mansurda kazanamazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 28 Mayıs 2023; 20:7:30 >
  • Mansurun konuşmasını dinlediniz mi hiç? Hitabet hiç yok adamda, aday olsaydı ilk turda %40 zor alırdı, rte karşısında duramazdı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömer Hayyam12 kullanıcısına yanıt

Sizin aklına uyan her kim olursa olsun seçimi kazanamaz! Müşahit olmak için illa oy mu çalınması lazım?  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 28 Mayıs 2023; 20:9:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adayla bir alakası yok.

• 50 kere oku bunu "bu arada ihtiyaç yok dediler bilip bilmeden konuşuyorsunuz."

• ANIL007 kullanıcısına yanıt

İyi madem kaybetmekten memnsun yani, afferin böyle devam edin.

• Eşim ve kayınbirader de aynı şeyi söylüyor.

Ya bırak bu işleri sen ilk turda bile sandığa gitmemişsindir. Oturduğunuz yerden ahkam kesiyorsunuz.

Bu kafayla devam et  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 28 Mayıs 2023; 20:13:30 >
  • Kazanılmış seçimi sattılar KK dayatması ile hakkımı helal etmiyorum.

Ulan kabak gibi kazanacağımız ortadaydı Yavaş veta İmamoğlu deseydiniz.

Halkın en sevmediği kişiyi ne akla hizmet aday yapıyorsunuz! Kim istedi KK aday olsun sokakta !

• Hiç akıllanmadı oktroller bi de işin kötü yanı. Hem de hiç. De hdp tayfasının suçu ne tam olarak? Ben onların bile Mansur Yavaş olmasın falan dediğini böyle ciddi bi şekilde duymadım. Onlar bile razı gelecekti, ama Kılışdar ve yardakçıları gelmedi. Sallamışlar ama yıkamamışlar :D bu sonucu bile savunurlar.

Her eleştirene aktroll deyip duruyorsunuz. 1 aktroll varsa 10 oktroll var. Hiç aşağıladığınız milleti nasıl ikna edebileceğinizi düşünmediniz. Onlar zaten koyun, aptal, aşağıla geç. Sonra seçim zamanı bekle destek versinler sana. Ayrıca İmamoğlu da kesinlikle siyaseten başarılı olamadı. hdp'yle çok birlikte görüntü verdi. Görecez bakalım belediye seçimlerinde ne olacak? Mansur yine alır ama o da muhaliflerin gözünde bitirdi kendini. Ne olurdu Akşener'e destek olsaydı? Bana ne ne bulaşcam ya 1 dönem daha Ankara'yı alır emekli olurum dedi. İnşallah İyi Parti Ankara'da ayrı aday çıkarır.

• Yeter artık bu kadar çirkinleşilmez, ben oy vermeye gittim, oy vermeye teşvik edici konular da açtım hem bu seçimde hem de önceki seçimde insanları oy verdirmeye çalıştım. BLOK.

• PunisherLord P kullanıcısına yanıt

Demirtaş söylemlerini rasyonelleştirmeye çalışıyorlardı hdp tayfası bu yüzden onları da yazdım.

Şimdi de Ekrem'e mi algı yapmaya başladın. Neye göre 100 sene kaybetmeye devam? Asıl Mansur hizmet konusunda ve halkı ikna etme konusunda daha pasif. Kimi genel başkan adayı yapmak istiyorsun söyle o zaman.

Mansur 120 bin oy farkıyla kazanmıştı Ankara'da Kılıçdaroğlu 50 bin oy farkıyla kazandı. Mansur kendi destekçilerini bile harekete geçiremeyen bir insan. Ankara belediye başkanı hala aynı ilçeleri kazandırabiliyorsa bir sorun yok mu burda? Belediye başkanısın imkanların var ama Ankara'nın taşrasını değiştiremiyorsun. Mansurla olmaz bu işler.

Rasyonelleştirir abi adamların lideri sonuçta. Bi de böyle hapse girdi, yargılanma süreci belirsiz yıllardır duruyor, hepten kahraman olacak onların gözünde. De sen niye körün gözüne parmak batırırcasına Demirtaş'ı salacam, Kavala'yı salacam dedin? Hiç valla hdplilere tek kelime etmem bu chpliler varken. Yavaş olsa da oy vereceklerdi. Ben ilk defa bu seçimde kahpelik yapmadıklarını düşünüyorum, onlara hiç kızgınlığım yok bu seçim için.

• hdp den destek beklenmeseydi her türlü yine 2. tura gideceklerdi. hdp seçmeni protesto için 2. tur seçimlerine dahil olmayacaktı. yine en fazla oyu alan başkan olacaktı. yani hdp nin desteğinin bir önemi yoktu. mansur veya ekrem'in şansları çok daha fazlaydı ama kemal'in inadı yüzünden olmadı.

• Kılıçdaroğlu millet ittifakının adayı olmasaydı bağımsız girseydi seçime.
    Doğu Perinçek'in aldığı oy kadar oy alırdı en fazla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok iddialı konuşuyorum. Halâ Kılıçdaroğlu başarılı,başkanlığı bırakmamalı diyen varsa ya Akp trolüdür yada HDPkk trolüdür. CHP gönüllüsü olduğuna inanmıyorum.
    Yarından itibaren CHP`nin başına kim geçmeli konuşmalıyız. Oğuz Kaan Salıcı ve Kaftancıoğlu zaten şuan 6`lı masa projesini planlayan dizayn eden ekip. Kılıçdaroğlu başkan olmayacaksa ekibindeli Oğuz Kaan Salıcı veya Kaftancıoğlu da olmamalı. Kaftancıoğlu CHP`de oldukça CHP`ye ancak HDP destek verir. CHP %25 lerde oyalanır.

İmamoğlu bu siyaset işini iyi yapıyor,muhafazaksr imajı da var,sol demokrat imajı da.

• Arkadaşlar siz Akp seçmeninin Erdoğan varken gidip Yavaş'a oy atacağına gerçekten inanıyor musunuz?

Ben inanmıyorum.

Sırf Yavaş aday olamadı ve göremedik diye de beni yalanlamaya boşuna uğraşmayın, bu benim fikrimdir.

Şartlanmış insanlara ne yaparsa yap fayda etmez.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.