|
yan yana bile yazmam tesla model y ile |
|

3 Mobil
Popüler Konular listesinde
|
yan yana bile yazmam tesla model y ile |
|
Istanbul'da degilim. Bu sabah geldi arac atama mesaji. Telefonla ariyorum, surekli muzik caliyor. Bu kez yol yardimi aradim, bugune kadar o tarafi hic aramamistim, sonucta yol yardim acil olabilecek durumlar icin, mesgul etmemeliyiz diye ince dusunuyoruz, ne goreyim orada da muzik karsiliyor bizi. Yani maazallah acil bir ihtiyac olsa yandik. Boyle bir satis ve satis sonrasi hizmet olmamali, o kadar para verip karsiliginda ciddi bir de risk satin aliniyor. Belki de hayirlisi boyleymis benim icin ancak Tesla-TR'nin bu yaptigi kabul edilebilecek bir durum degil, rekabet ve tuketiciyi koruma kanunlarina da aykiri sanirim. Bir de tum bu muameleyi benden aldigi kaporaya ragmen yapiyor. O para 6 ayda yari yariya degersizlesti zaten. Kaporayi niye dolar uzerinden belirlemiyorsun Tesla? Fiyat teklifini 3 gun icinde onayla, fiyat artarsa karismam diyorsun. Diger taraftan Tesla alacagiz diye baska araclara bakmadik, fiyatlar uctu, 6 aydir eskiyen arabayi satmadik, ikinci el de bitik su an, opportunity cost da bindi boylece sirtimiza. Bravo! Simdi gitsek mahkemeye, tum bu costlari cikarsak, ustune bir de ayrica manevi tazminat istemek hakkimiz degil mi? Nihayetinde o kadar strese girdik. Bosuna mi girdik, hayatimizdan Tesla'ya bos yere harcadigimiz onca gun gitti, yok mu bunlarin cezai karsiligi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
istasyondan kaynakli diyorsunuz yani. Tesla SuperCharger'a giderken arac kendini hazirliyor filan ya bunda da ihtiyac duyuyor mudur diye merak ettim. Tesla'dan baska DC sarj kullanmak istersek ne olacak? araba hazirlamayacak mi kendini? bunu asmanin bir yolu var mi menude vs? |
|
nurullah derdin ne anlamadım. İndirim gelecek diye velveleye verdin ortalığı. Vın atanan insanlar senin yüzünden teklifi kabul etmedi gece 300 bine yakın zam geldi. Konunun benim aracımı satmakla ne alakası var. Ban yeme sebebinin insanları yanlış yönlendirmen. İnsan gelip şunu şuraya yazmaya utanır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Al işte yorum yapmıyorum daha. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
| _____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
en son zam gelmeden önceki mesajı orada duruyor, indirim bekliyorum diye. O ve benzerleri yüzünden gelen fiyat teklifini kabul etmek konusunda ikilemde kalan bir sürü kişi oldu. bazıları da kabul edemeden 250 bin TL zam yedi. Bunun vebali ne olacak peki? İnsanları al satçı diye yaftalıyor ama şunu söylüyeyim son 2 ayda tesla alanların neredeyse tamamı ikinci elde aracını satamadı. Tesla parasını zor bela toparlayan bir sürü insan oldu ve ikinci el araçları satılamadı bekliyor. bu ve bunun kafasındaki medya tipleri emlakta, araçta balon var diye hergün haber yapıyorlar. Benim çalışanım da buna inanmış 600 bin TL si var araba almıyor. Fiyatlar düşecekmiş diyor bana. 600 bin tl ile nasıl bir araba alacak bakalım fiyatlar düşecekse. Tebrikler piyasayı durdurdunuz ama şunu atladınız enflasyon satışlar dursa da devam ediyor. Talep düşse de fiyatlar bu enflasyonda geri gelemez.Stagflasyon yaşanır. Bu ay önümüzdeki ay bayiler zam yapmadı diyelim ya sonra? Adamlar bu ay kullandıkları elektriğe %23 zam yediler, kaç ay daha enflasyona karşı dayanabilirler ki.Yılbaşında %50 personel zammı olur. Devlet memuruna, emeklisine %50 zam yapacak. Ötv gibi ana gelir kaleminden vazgeçer mi? Fiyatlar geri gelmez ama satışlar düşebilir. herneyse mutlu olsun bari artık herkes teslasını liste fiyatının altında satıyor. ayrıca herşeye rağmen fayda fiyat yönünden şuan halen tesladan daha ucuz araç yok... |
|
|