Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2712. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: MimarTR6161 , burak.ozer , x-rayted
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 32 Misafir (18 Mobil) - 16 Masaüstü19 Mobil1 iOS
5 sn
54.231
Cevap
1.385
Favori
3.629.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27082709271027112712
Sayfaya Git
Git
Giriş

tamam.hocam değerli bilgileriniz icin teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

plaka yurtdışı galina tam gözükmuyor :)

siyah renkten memnunmusunuz? ben almadan once kiri çok belli eder,içi cok.sıcak olur gibi laflar edenler oldu.bende beyaz aldım

ama.sonradan siyah daha güzel.gibi duruyor geldi bana

Evet hocam İsviçre’de oturuyorum. Bu Stealth Grey olarak geçen renk ile test sürüşü yapmıştım. Quicksilver ve bunun arasında kalıp tercihimi koyudan yana kullandım. Tabi eşimin de direkt bu rengi beğenmesi ayrı bir sebep oldu. Ben memnunum ancak geçen hafta İzmir’deydik. İnanılmaz toz oldu araç. Türkiye koşulunda açık renk daha avantajlı olur diye düşünüyorum ki bende gümüş yada beyaz tercih ederdim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam bende siyah var, sıcaklık ile ilgili bir sorun yaşamadım hiç kaliteli cam filmi ile normal şekilde kullandım tüm yaz. Ancak kirlenme için aynı şeyi söyleyemeyeceğim yıkadıktan 10 dakika sonra kirli gözükmeye başlıyor. En ufak el izi parmak izi su damlası her şey gözüküyor. Güzel duruyor evet ama kirinin şakası yok  

• Herkese merhabalar. Anladığım kadarıyla Tesla almak için internet sitesinden satın alma işlemi yapmak gerekiyor. Yeni çıkardıkları performans modeli envantere giriyor mu? Böyle koştur koştur olmadan sakin sakin sipariş verilemiyor mu?

bende yaptirmayi düşünuyorum.renkli cam film yasak degil mi?

Arka camlarda değil, ön şoför ve yolcu tarafında belirli bir dereceye kadar müsaade ediyorlar. Ancak ben çokta açık yapmadım benim ön camlarda koyu oldu memnunum çevirmelerde bir sorun etmediler.

yan camlar arka ve ön eşit koyulukta oldu. 2 numara film taktılar ama markadan markaya değişir numaralar ve tonlar. siz yaptırcaksanız firma bilir hangisi uyumlu olur diye. sürüş camına hafif mavi tonlu sadece ısı kesen şeffaf bir film yaptırdım yani direkt karşıdan güneş vurunca az mavi oluyor ama gece ve gündüz gölgede varlığı belli olmuyor. tepe cama da yine ısı kesen şeffaf ppf yaptırdım (dıştan yapılıyor). ısıya ne kadar etkisi oldu derseniz hiç ölçmedim aman aman fayda edeceğini düşünmüyorum ancak yan camlar bence elzem. film olmadığı zamanlarda uzun yolda ne kadar klima açık olsa da özellikle koluma gelen güneş bunaltıyordu.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.