Şimdi Ara

Hellsing (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
749
Cevap
3
Favori
45.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Ya bu 10'uncu bölümü bulan varsa link atabilir mi :/

torrent buldum bi yerde ama evden çıkarken iniyodu hala eve geçince sağlam çıkarsa link atarım
  • raw var alt yazili varmı?

• böyle mi bitti yani ? integrayi da vampir yapsaydı ya

11 çıkmaz herhalde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teardrops

böyle mi bitti yani ? integrayi da vampir yapsaydı ya

11 çıkmaz herhalde ?

Dostum maalesef böyle bitti seriye hiç yakıştıramadım ama yapacak birşey yok yaptık oldu mantığıyla bitirdiler seriyi
  • alt yazı eksik ve çok kötüydü ama bekleyemediğimden izledim
    aptalca geyik çizimler olmasaydı iyiydi.
    6-7 yıllık maceranın sonuna geldik
    o biraz üzücü oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reppu -- 4 Ocak 2013; 4:13:31 >
  • 10. OVA yı daha düzgün şekilde animefreak.net te seyredebilirsiniz seyretmeyenelr varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haien

alt yazı eksik ve çok kötüydü ama bekleyemediğimden izledim
    aptalca geyik çizimler olmasaydı iyiydi.
    6-7 yıllık maceranın sonuna geldik
    o biraz üzücü oldu

aynen ya altyazı fena.bi 10 dakkalık kesim yok.geyik çizimler biraz sanırım hüznü silmek için yapmışlar.hani tebessümle bitirelim der gibi bişey.

birde bi kaç havada kalan yer oldu bende.mesela integranın yaralanma sahnesi bana kısa geldi.yani ne bileyim integra bu .bide şey ypamışlar olay ova 9 da bitmiiş ova 10 da uçlarını bağlamışlar.yani bilmediğimiz yeni bişey yok.

bu arada şukendi yaptığım resmide paylaşayıma rada belki masaüstünne koymak isteyen olur

Hellsing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2104C947D -- 4 Ocak 2013; 13:11:54 >

• yüksek kalite linki varmı 10 un
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

yüksek kalite linki varmı 10 un

1080p istersen imzamdaki yerde var
  • Arkadaşlar geyik olan çizimler mangada var. Yani OAV için yapılmış birşey değil. Manganın orjinalinde de aynı komik çizimler var. Mangaka çizmiş yani

Not: Chuck Norris ile ilgili geyik çok iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 4 Ocak 2013; 23:22:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

yüksek kalite linki varmı 10 un

1080p istersen imzamdaki yerde var

valla geyik kısmın çevirisini koymamışlar ( genelde ingilizce izlerdim ) ama 1080p ve hızlı olması bu özelliğini kapatır oldu bana göre site sizindi galiba yada yetkiliydiniz güzelmiş türkçe altyazı izliyor olsaydım serileri heralde benim için cennet olurdu sağolun link için
  • Resmi beğendim paylaşayım dedim ama büyüğünü bulamadım.. T_T

Hellsing

Bunuda ova x den çektim güzel sahneydi wallpaper için ideal..

Hellsing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrEmq -- 5 Ocak 2013; 23:43:20 >

• altyazı sıkıntılıymış galiba izleyen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

altyazı sıkıntılıymış galiba izleyen var mı

Ben izledim. Fena değil altyazı. Sonda bi kısmın altyazısı yok, o da muhabbet sanırım, önemli mi bilemiyorum. Altyazıda hatalar var ama izlenebilir
  • Mangayı bitireli 2-3 sene olmuştu. Şimdi tekrardan aynı zevki bir de animede yaşamak için tüm bölümleri izlemeye koyulabilirim
  • Daha bugün mangayı aldım. Şu an için gayet iyi gidiyor.
  • Hellsing'i izlememde en büyük etken Alucard gibi bir adama sahip olmasıydı. O adamın sesine gerçekten bayılıyordum. O kadar alışmışım ki bugün One Piece izlerken o sesi duyunca direk mest oldum. One Piece'deki Hody Jones'in seslendiricisi de kesin eminim aynı kişi.
  • Ben 7. bölümde kaldım ama bana bahsedilen kadar iyi gelmedi anime nedense. Yani heyecanlanır mı çok merak ediyorum ama çok vasat ilerliyor gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertozel

Ben 7. bölümde kaldım ama bana bahsedilen kadar iyi gelmedi anime nedense. Yani heyecanlanır mı çok merak ediyorum ama çok vasat ilerliyor gerçekten.

/>

vasat he...
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyah16

Hellsing'i uzun zaman önce izlemiştim. Hatta animeye başlamama sebep olan animelerden birisidir. Fakat ovalarının hiçbirini izlemedim. Konusunu falan da bilmiyorum. Lakin vizelerden sonra ovalarını da izlemeyi düşünüyorum. Ne dersiniz izlemeye değer mi yoksa aklımda sadece Tv serisi olarak mı kalsın ?

Zamanında bunu soran biri olarak şimdi söylüyorum ki, kesinlikle ovalarını baştan sona izleyin. Aklınızda Tv serisi olarak kalmasın Ultimate serisi olarak kalsın

Mangasını okuyanlar spoiler butonuna basarsa sevinirim. Bir sorum olacak.

Nazilerde ki Kurt Adam ile Walter'ın kapışması mangada işleniyor mu yoksa ovadaki gibi es mi geçilmiş ?

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.