Şimdi Ara

Hellsing (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
749
Cevap
3
Favori
45.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fremdal

Hellsing ova 4 torrent sitelerinde çıktı. (Site adınının paylaşımı ne kadar doğru bilmiyorum) Yalnız, 699 mb ve japonca henüz ingilizce alt yazı yapılmadı. Ben şu an indiriyorum. Altyazı bulan arkadaşlarımız eklerse sevinirim.

Alıntıları Göster
    anlaşılan 4. bölüm, 2 bölüme eşit olacak. bu kadar beklettiklerine göre bu kadarıda olsun artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dergul

anlaşılan 4. bölüm, 2 bölüme eşit olacak. bu kadar beklettiklerine göre bu kadarıda olsun artık.

Alıntıları Göster
    56 dakika, ingilizce sub bulamıyorum ama
  • quote:

56 dakika, ingilizce sub bulamıyorum ama

Alıntıları Göster
    youtube da yeni trailer lara baktımda andersonla alucard ın kapışmasını gördüm kapattım hemen..tadı kaçmasın ne zaman çıkar yahu bunun sub lısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reppu

youtube da yeni trailer lara baktımda andersonla alucard ın kapışmasını gördüm kapattım hemen..tadı kaçmasın ne zaman çıkar yahu bunun sub lısı

Alıntıları Göster
    İndirdim ova 4 ü kalitesi filan da iyi ama seyredemiyorum, altyazı hazırlanmamış. O kadar aradım bulamadım, zannediyorum henüz çok yeni.
  • quote:

İndirdim ova 4 ü kalitesi filan da iyi ama seyredemiyorum, altyazı hazırlanmamış. O kadar aradım bulamadım, zannediyorum henüz çok yeni.

Alıntıları Göster
    Alalh allah en sonunda allahhhhhhhhÇatladım be kaç aydır,Hele bir de mangasını da takip ettiğimden siz düşünün işkencenin boyutunuArkadaşlar mangayı okuyanlara bir sorum olacak daha önce sordum cevap çıkmadı.Ben malum siteden okuyorum mangasını orada 90.chapterda kaldı.Bayağadır gelmiyo yeni sayısı yayını mı durdu ne oldu bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: vayuz

Alalh allah en sonunda allahhhhhhhhÇatladım be kaç aydır,Hele bir de mangasını da takip ettiğimden siz düşünün işkencenin boyutunuArkadaşlar mangayı okuyanlara bir sorum olacak daha önce sordum cevap çıkmadı.Ben malum siteden okuyorum mangasını orada 90.chapterda kaldı.Bayağadır gelmiyo yeni sayısı yayını mı durdu ne oldu bilgisi olan var mı?

Alıntıları Göster
    ova 4 çıktı.bekleyenlere hayırlı olsun. nerden indirebilirim yardım

birde fan sub grubları kesin bu forumları takip ediyordur.bir an önce ova 4 ün çevirisi için çalışmalar başlasın lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: ZQ£$AYT

ova 4 çıktı.bekleyenlere hayırlı olsun. nerden indirebilirim yardım

birde fan sub grubları kesin bu forumları takip ediyordur.bir an önce ova 4 ün çevirisi için çalışmalar başlasın lütfen

Alıntıları Göster
    Bir an önce çevirselerde izlesek ova 4'ü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Alp.

Bir an önce çevirselerde izlesek ova 4'ü..

Alıntıları Göster
    ovaları nereden indirebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: özzer

ovaları nereden indirebilirim?

Alıntıları Göster
    rome linki ararken karşıma hellsing ova 4 cıktı heycan yaptım :D alt yazı cıkmadan indirmem , dayanamam izlerim mazallah =))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikhail Bakunin

www.anitoryum.com

Burası Hellsing Ultimate'nin fun-sub'ını yapıyor...
    Fakat şu anda server'da sadece 3. bölüm yüklü..

Alıntıları Göster
    Bunun fun clubunu kurıcazmı ben hergünm mtv Anime gecesinde izliyorum....
    Açıkcası şimdiye kadar gördüğüm en iyi animelerden...
    Alucard ın ve sir integra hellsingin hastasıyım...Müziklerde çok güzell..Ama neden çok kısaaa yaaaDha fazla izlemek istiyorummmmm
    Basilisk tuttuda bumu tutmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

Bunun fun clubunu kurıcazmı ben hergünm mtv Anime gecesinde izliyorum....
    Açıkcası şimdiye kadar gördüğüm en iyi animelerden...
    Alucard ın ve sir integra hellsingin hastasıyım...Müziklerde çok güzell..Ama neden çok kısaaa yaaaDha fazla izlemek istiyorummmmm
    Basilisk tuttuda bumu tutmadı

Alıntıları Göster
    Arkdaşlar ben yeni başladımda divx planetten alt yazıları buldum burda 3 başlık var ''Herushingu" (2002) yimi indirmem lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YavuzzhaN -- 1 Mart 2008; 14:29:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: YavuzzhaN

Arkdaşlar ben yeni başladımda divx planetten alt yazıları buldum burda 3 başlık var ''Herushingu" (2002) yimi indirmem lazım

Alıntıları Göster
    http://www.divxplanet.com/sub/m/1573/Herushingu.html

bu linktekini indircen ama elindeki video nun fps si ne eğer rmvb formatıysa 30 fps olanını indir yoksa uymaz

• quote:

Orijinalden alıntı: dombilibili

http://www.divxplanet.com/sub/m/1573/Herushingu.html

bu linktekini indircen ama elindeki video nun fps si ne eğer rmvb formatıysa 30 fps olanını indir yoksa uymaz

Alıntıları Göster
    Sub da çıktı hayırlı uğurlu olsun sub çıktı çok iyi değil diyorlar ama idare edermiş. Ovanın linkini veremiyorum torrentlerden indirirsiniz.

Sub ise veriririm sanırım bir şey olmaz; çalışıyor mu bilmiyorum gerçi denemedim.

http://rs370.rapidshare.com/files/95885545/_DR__HELLSING_OVA_IV_SUBS.zip

* lı yer r a p i d share.com

• quote:

Sub da çıktı hayırlı uğurlu olsun sub çıktı çok iyi değil diyorlar ama idare edermiş. Ovanın linkini veremiyorum torrentlerden indirirsiniz.

Sub ise veriririm sanırım bir şey olmaz; çalışıyor mu bilmiyorum gerçi denemedim.

http://rs370.rapidshare.com/files/95885545/_DR__HELLSING_OVA_IV_SUBS.zip

* lı yer r a p i d share.com

Alıntıları Göster
    Mp4 indirin.

853*480 Görüntü çok güzel.
    Altyazı uyumuda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkahan

Mp4 indirin.

853*480 Görüntü çok güzel.
    Altyazı uyumuda var.

Alıntıları Göster
    http://realitylapse.com/videos/hellsing.php

den indiriyorum divx planettede bütün bölümlerin alt yazılarının bir arada olduğu bi dosya vardı onu indirdim izliyorum şimdi 2. bölüm iniyo

• quote:

Orijinalden alıntı: YavuzzhaN

http://realitylapse.com/videos/hellsing.php

den indiriyorum divx planettede bütün bölümlerin alt yazılarının bir arada olduğu bi dosya vardı onu indirdim izliyorum şimdi 2. bölüm iniyo

Alıntıları Göster
    4 OVA güzel değildi.

Birtek Gemideki kızın şarkı bölümüm güzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkahan

4 OVA güzel değildi.

Birtek Gemideki kızın şarkı bölümüm güzeldi.

Alıntıları Göster
    tr alt yazı çıkmadı demi..ingilizce war ama bekliyemessem izlicem
    edit:yihuuuuuu divx planet da tr si cıkmış saldırııınnnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reppu -- 2 Mart 2008; 16:38:10 >

• quote:

tr alt yazı çıkmadı demi..ingilizce war ama bekliyemessem izlicem
    edit:yihuuuuuu divx planet da tr si cıkmış saldırııınnnn

Alıntıları Göster
    bende suan ova 4 u indiriyom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheM

bende suan ova 4 u indiriyom.

Alıntıları Göster
    ben izlemiş bulunmaktayım gayet güzeldi..fakat 1 yıl bekletince daha ii bişey bekliodum yani konu yine aynı yerde..pek ilerlemedi gerçi 1 saatte ne kadar ilerler..hele 8 dk sı binbaşı nın konuşmasıysa
  • quote:

ben izlemiş bulunmaktayım gayet güzeldi..fakat 1 yıl bekletince daha ii bişey bekliodum yani konu yine aynı yerde..pek ilerlemedi gerçi 1 saatte ne kadar ilerler..hele 8 dk sı binbaşı nın konuşmasıysa

Alıntıları Göster
    Bende OVA 4'ü biraz önce izledim beklediğim gibi çıkmadı biraz daha fazla aksiyon olabilirdi sonunuda tam yerinde kestiler

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.