Şimdi Ara

Hellsing (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
749
Cevap
3
Favori
44.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The bird of Hermes is my name eating my wings to make me tame...
    bu ne demek tam olarak?
  • Arkadaşlar size bir sorum olucak.Mtv sayesinde hellsingle tanışmış oldum.Her bölümünü severek izliyorum.Ama 13 bölüm olduğundan tadı damakta kalıcak gibi duruyor.Ova deniliyor,bildiğim kadarıyla ova kısa dönem anime. Orginal video anime de açılımı galiba

Yalnız ben 13 bölümlük seriyi bitirdikten sonra ova ları izlemeye başlıycam da ova lar 13 bölümle aynı senaryoya mı sahip,devamı mı,mangasıyla ile ilgisi var mı?Biraz bilgi verebilcek arkadaşlara teşekkürler
  • Aslında çok yazdık bunu ama tekrar yazayım...

İlk 13 bölümlük Hellsing serisi orjinal hikayenin olduğu mangadan senayo ve konu olarak çok uzaklaşmıştı, hatta bence saçma ve konuda çok tutarsızlıklar vardı... Sanırım tek tepki gösteren ben değilmişim ki prodüksüyon şirketi bu gelen tepkileri değerlendirdi (belki de tepkiyi takan yok, sadece kendileri beğenmediler diye... ) seriyi mangasına uygun ve daha tutarlı bir senaryo ile bölüm sayısı belirsiz bir şekilde tekrar yapmaya başladılar...

Tekrar söylüyorum soranlar çok oluyor diye: OVAların ne kadar süreceği belli değil!...

• Çok teşekkür ederim. En kısa sürede mangayı okuyup sonra da ovaları edinmeyi düşünüyorum
  • hellsing karargahına yapılan saldırıya kadar birebir aynıdı. ondan sonrasında manga'dan ayrılıp, kendi çizgisinde gitti.
  • Mangayı okumak yerine uygun linklerden ovayı izlemye kadar verdim.Elimde linkler var ama hepsi emule.torrent ten pek bi farkı olur mu sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Butterfly Effect

Mangayı okumak yerine uygun linklerden ovayı izlemye kadar verdim.Elimde linkler var ama hepsi emule.torrent ten pek bi farkı olur mu sizce?

Emule ve Torrent iyi bir download'cunun bilgisayarında olması gereken demiş başlardır... İkisi de istikrarlı birer download programlarıdır, ayarları uygun olduğu taktirde... ( En azından şu an için en iyi programlar, daha iyisi çıkarsa onu kullanırım )

Program türü olarak utorrent ve emule xtreme yüklemeni tavsiye ederim, ayrıntılı bilgi ve ayarları için <=BU FORUMU=> kullanabilirsin...

Başkaları alınmasın ama internet sitelerinden direk indirmek bana işkence gibi ve saçma geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikhail Bakunin -- 7 Mart 2008; 21:40:21 >

• @mika

Sorma ya.Hele o rapid çılgınlığı yok mu

Emule Xtreme hakkında bilgi edindikten sonra ovaları indirmeye başlıycam.

Burdan mtv ye anime geceleri için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 8 Mart 2008; 12:43:24 >
  • ben imzanda yazanları etik olmucagı için koymadım effect
    çok iyi bir imza yaptım ama baktım etik olmaz diye yazmadım bence o resmi degiştir daha iyileri var
  • son bölüm ne fenaymış öyle yav (salı günki) integranın göğüslerini görmüş olduk babam falan da izliyodu bi baktım göğüslerini falan yalamaya başladı babam bu lo dedi
  • Çok kral ve surukleyıcı 13 bolumune ızledım zaten Arucard RULZ!!!Tutmaması yazık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arukard

Çok kral ve surukleyıcı 13 bolumune ızledım zaten Arucard RULZ!!!Tutmaması yazık...

ismi arucard değil alucard bunun dışında hellsing için tutmamış anime denemez 13 bölümlük animeler tutmadığı için değil öyle planlandığı için 13 bölümde kalmıştır
  • 13. bölümde finaldeki müziğin adı nedir? Nereden bulabilirim?

Çok hoşuma gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

quote:

Orjinalden alıntı: Arukard

Çok kral ve surukleyıcı 13 bolumune ızledım zaten Arucard RULZ!!!Tutmaması yazık...

ismi arucard değil alucard bunun dışında hellsing için tutmamış anime denemez 13 bölümlük animeler tutmadığı için değil öyle planlandığı için 13 bölümde kalmıştır

Japonca da 'L' olmadığı için Arucard diye geçer, Japonca'sını izlediysen ve dikkat ettiysen de görmüşsündür
  • slm bn dün hellsingi mtv de izledim aşkın gücü die bi bölüm vardı (sanırsam 11. bölüm) onun başlarında bi müzik çalıyo onu bilen varmı söylerse sevinirim
  • hellsing bittimi arkadaşlar mtv deki çünkü 13. bölümü de yayınlandı inşallah ova yı seslendirip yayınlarlar
  • bence 13 ten sonra biter ova ları yayınlayacaklarını sanmıyorum
  • Evimde Mtv olmadığı için netten indiricem,linkler için sağolun.
  • Seras yaktın beni

Size tavsiyem hiç tv serisini izlemeden ovalara geçin,tv serisi başta çok güzel,sonradan bozuyor. Ovalar kan gölü
  • Arkadaşlar downloads.khinsider.com dan her türlü anime şarkılarını indirebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.