Kurye getirince ücret alıyor mu? Bayi evime yakın bayiden de alabilirim. Lakin ben paketimi ayın 5'inde satın aldım daha 8 gün oldu paketim boşa gitmiş olacak. Ben bugün internetten başvuruyu yapıp 3 gün sonra bayiden alsam Sim teslim edildikten sonra mı hattım transfer olur? Geçiş birkaç gün sonra olursa benim işime gelir. |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (626. sayfa)

-
-
Sim kartı bayiden aldığın gün taşıma işlemi başlar yani aldığınız günden sonra 3-4 gün sürer
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tarife ücreti, TKÜ falan çıkar hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
* Dijital kurye hizmeti ücretsizdir.
* SIM kartı kullanıcıya teslim edildikten sonra transfer işlemi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben demin başvurdum. Verdiğiniz kodu da girdim. Yalnız e-devlet kısmını anlayamadım. Yukarıda bir kutuda E-Devlet ile geçiş yapın yazıyordı ama tıklanmıyordu. Belki cepten girip yaptım diyedir. Mağazadan teslim diye seçip ilerledim ve başvurunuz alındır dedi. SMS ile de bir kod geldi. E-devlet'e şu aşamada girsem oradan onay verip extra GB kazanabiliyor muyum?
-
Demin gectim hocam. Artik ne gelirse. Aylik 50 60 daha az ödeyeceğim icin sorun yok. Haber icin herkese teşekkürler
Hayırlı olsun hocam :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu noktada artık e-devlet işlemi için geç. Fakat onun dışında süreciniz ilerliyor gibi görünüyor. Hayırlı olsun.
Az önce buldum BTK onay sayfasını ve Vodafone seçip kontrol ettim , bekleyen onayınız yok diyor. Neyse çok önemli değil. Tarife iyi , annem kullanacak zaten. Teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için.
-
1 sene sonra devam edersen 1.000 lira olur tarife
Hocam merhaba turktelekom dan turkcell yada vodafone geçeceğim %25 engelli tarifesi indirimim var. Sizce hangi pakete geçeyim 300 tl civari , 15/20 gb internetli
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün de kampanya devam ediyor. Diğer operatörlerden Türk Telekom'a numara taşıma işlemi yapanlar 20 gb Paketi 12 ay taahütle 130 tl ye alabilecek
Sitede görünmüyor
tt web de göremedim bugün, dün başvuru yaptık ama arayanda olmadı.
-
TT ofislerinde kampanya bugün sonlanıyor. Online başvuru hakkında bilgim yok maalesef
-
Evet az önce TT ofisi aradım şu an ekranlar açık, her an kampanya bitebilir bir an önce gelip işlem yapmanızı tavsiye ediyoruz dediler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X