< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (620. sayfa)

-
-
160 lira durma özelliği için fahiş ve anlamsız bir fiyat. normalde ücretsiz olması lazım ama hala sinekten yağ çıkarmaya çalışıyorlar.
20 gb wp sınırsız 135 tl şu şartlarda çok iyi bir fiyat. varsın durma özelliği olmasın :)
-
-
Ne sitede ne uygulamada öyle bir paket yok. Mevcut müşteriye mi yapıyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son durum ne vodafone tarifesinde dün online üzerinden iki ayrı hattım için başvuru yapmıştım bayiye uğrayıp sim kartları almadım. Varsa böyle bir kampanya ona geçiş yapayım. Geçii yapanlar veya bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.
Vodafone dan bir müddet ayrıldım, telefon şarj konusun da rahatladı.
1 saattir elimde neredeyse şarj hala %100.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
Sitede görünmüyor size özel mi dedim evet dediler.
Yakınızdaki mağazalara sorulabilir tabi
315 lira olan mi hocam? Fiyat olarak fazla geldi bana. Gb yeterli geldigi icin telekomun tarife uygun gibi sanki
Dün aradı telekom 180 gün bardı bitmesine 45 gb için 460 tl veriyordum engelli indirim iile birlikte. Degerli Prime 50 engelli indirimli 430 tl olucak dedi tamam dedim kabul ettim.
-
Eskişehir asarcıklı caddesinde vodofone bayisinde gördüm aynı tarife 132 TL
-
Mağazalara bi bakmak lazım iyi fiyat bence annemim hattında 10gb olanı bu fiyattı türk telekomda, 20 için çok iyi taahhütü biten değerlendirsin 😊
dün Türk telekom dan turkcele taşıdım yarın hatlar taşınıyormuş iptal etmediler. Bu kampanyaya geçersek turkcell cezai işlem uygularmı
-
Size şarj konusunda yazmıştım ama cevap vermemiştiniz .
Bide fazla bitirmeden kullanın
durduk yerde telefonu bile ısıtıyor Vodafone
quote:
Orijinalden alıntı: C4L0XVodafone da 2 gün geçerli böyle bir kampanya olacakmış yarin başlıyor
Az önce bayiden geçiş yaptım
-
Türk Telekom da taahütümün bitmesine 15 gün vardı. Sabah işyerime giderken Vodafone bayisinin önünden geçerken gördüm. İlk başta inanmadım kesin bir kelime oyunu vardır dedim. Ama mağazada çalışan kız, 11-13 temmuz için geçerli böyle bir kampanya yaptılar bizde şaşırdık dedi. Hiç durmadan hemen geçişimi gerçekleştirdim. Teşekkürler Vodafone.
-
2000 dogumlular selfy olabiliyormuş deneyerek öğrenmiş olduk. Forumda bilgilensin.
Hocam 15 gün kala ne kadar bir ceza yansır benimde benzer durum söz konusu
Mevcut operatörüm pttcell, taahütümün bitmesine 15 gün var, taahütün bitmesine son 30 gün kala cayma bedeli çıkmıyor diye biliyorum teyit etmek için pttcell müşteri hizmetlerini aradığımda taahütün son gününe kadar cayma bedeli çıkacağını söyledi, bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X