En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (618. sayfa)

-
-
Bulgaristanda sınırsız internet , konuşma ve sms + Avrupa bölgesinde geçerli 28gb internet paketi ve tv ev interneti hizmeti dahil 18.4€
Biz burada sırf ev internetine bile bir dünya para ödüyoruz. Gençler BTK'yı ve bizim operatörleri taşa tutsa yeridir.
-
Kral bana da verdi 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Çok iyi böyle devam etse keşke
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun :)
Teşekkürler hocam :) Antalyadayım 4 gündür 5 GB paket aldım o da bitti hemen parayla alıp duruyordum. Selfy 6 aylık paketini vermedi ama bu şekilde telafi etti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Güzel tarife, bölgesin de iyi olan ve yeterli geliyorsa bu içerik kaçırmasın 👍🏻
Hiç de fena değil gibi sanki 2 gün olması anlık git gel işine de engel olmuş ama nasıl yapsak ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 10 Temmuz 2025; 21:53:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
başımıza taş yağacak, bu hiç turkcell'lik değil :))
-
Kıyamet alametleri gerçekleşiyor Turkcell de :D
Bakalım bu hareketleri 5G de Limitsiz’i getireceğinin göstergesi mi, göreceğiz :)
bu rüya tarifeler çok iyi hakkaten. hayırlı olsun.
-
Allah razı olsun :) Ama Fenercell den geliyor mesaj onu anlamadım ama neyse en azından ucuz geçtik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam ağzınız bal yesin, heyecanı bile başka :)
-
Evet, umuyorum güzel şeyler olur:)
2 hattından birini gecirecem yarın. Diğer hattımın 21 Nisan'da taahhüt başlangıcı var 2.5 aylık cayma bedeli kaç TL çıkar acaba varmı bilen ( Telekom) bu ay faturam 22 temmuzda kesilecek. 25 GB 260 TL lik tarife kullaniyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 10 Temmuz 2025; 22:36:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gelmesi halinde bu tarife faturasızdan faturalıya da umarım açık olur, yoksa telekom yolu gözükecek bana.
-
Müşteri hizmetleri söylüyordu cayma bedeli tutarını
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X