Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (659. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.179
Cevap
733
Favori
1.111.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 655656657658659
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bak yukarda phoenix3434 adlı arkadas guzel bir uslupla olayı acıklamıs. Evet yazıyor ama bu bir aldatmaca demis. Ama senin amacın saygısız bir uslupla insanlara bulasmak ve tartısmaya girmek anlasılan. Belki de boyle mutlu oluyorsun. Allah yardımcın olsun...

• eros68 kullanıcısına yanıt

senin de Allah yardımcın olsun

Umarım

Her gördüğüne duyduğuna inanmazsın En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim bi arkadaş şey demişti şey....🙄
    Amerika'da söz nişan düğün balayı...mutlu mutlu mutlu...mutluluk içinde geçerkene...🙄
    Bizim ülkemizde ise;
    Söz'de 👉 kavga
    Nişan sonrası 👉 kavga,dövüş...
    Düğün'de kavga,
    Balayı'nda kavga...
    Umarım meseleyi özetleyebilmisimdir arkadaşlar🙄

• Mumkun olan en az ucreti odeyerek aylik 5gb internet ve asgari dakika ihtiyacim var. halihazirda turk telekomdayim, su anda en mantikli cozum hatti vodafonea tasiyarak 3 aylik hediyeyi kullanmak midir

• 1.5 ay önce Vodafone'a geçtim. Hat evde hiç çekmiyor. Konuyu ilettim dün aradılar.Faturama 100 TL indirim yaptılar. Bölgemde sorun düzelene kadar her ay düzenli olarak indirim uygulayacaklar. Tarifem zaten 20GB 132 TL idi. Şimdi aylık 32 TL ödüyorum. Ama bu durumdan memnun değilim telefonun şarjı çok hızlı bitiyor. Telefon bozulacak artık. Keşke cezai bedelsiz taşıma yapmama izin verselerdi.

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    vowifi kullanın hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • unununium U kullanıcısına yanıt

Evin modeme yakin olan yerlerinde kullaniliyor ama arka odalarda maalesef wifi da cekmiyor.

• Türkcell taahhüt bitimine 5 gün kaldı, agresif bir teklif hala gelmedi. son 1 hafta gelmiyor muydu bir şeyler?

• xmutti X kullanıcısına yanıt
    Turkcellde oyle bisey mi var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar yd telefon kullanacağım ama netgsm hatlarda çalışmıyormuş en uygun tarife hangisi hat 2. hat olarak çok çok az kullanılacak en uygun tarife faturalıda hangisi yardımcı olursanız sevinirim.

Güncelleme: Faturasız pakette olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TabutBenden -- 5 Eylül 2025; 20:2:35 >
  • İstanbulKalesi İ kullanıcısına yanıt

Merhaba, eşim için geçiş yaptık 1 aydan fazla süredir kullanıyoruz. Geçen telsiz kullanım ücreti borcu diye mesaj gelmiş; ancak tl yükleme yapıp ödeyelim dedik yükleme hatası verdi. Uygulamaya girince de borç görünmüyor

• TabutBenden kullanıcısına yanıt
    Turkcell illere özel tarife veya Bimcell olabilir (Faturasız Bimcell)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dün bir tane Türk Telekom bayinde ;

20 gb 1000dk 250 sms 220

30 gb 1000dk 250 sms 260

.

.

şeklinde bir tarife gördüm, bu ay devam edecek dedi. Yer: Samsun

Sitesinde bununla ilgili hiçbirsey görmedim. Nasıl oluyor bu ?

• Reasonable Doubt kullanıcısına yanıt

Üstad genelde son hafta daha iddialı tarifeler öneriliyor, geçen sene de öyle olmuştu.

• Turkcell;

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025)

60 GB dahi yetmiyor, biraz tasarruf edelim ve hız artsın dedik ama olmadı, 5G ve sınırsız gelmeden bu iş olmaz, ben de ya Turkcell’in en yüksek kotalı tarifelerine geçeceğim ya da Vodafone sınırsıza geri döneceğim.

• Yokizm Sivasov kullanıcısına yanıt

Öncelikle teşekkür ederim cevap için. İllere özel tarife kabul etmedi hata veriyor. Faturasıza geçiş deneyeceğim artık en düşük paketlere bakacağım operatörlerde.

• TabutBenden kullanıcısına yanıt
    O şehirler de yaşamıyorsanız ondandır hocam, ama cihaz e sim uyumlu ise fatura adresini o iller den birini gösterip, adres vs sallayıp geçiş yapabilirsiniz.

• Yokizm Sivasov kullanıcısına yanıt

Doğru hocam şehir hatası veriyordu zaten. Cihazda e sim de yok dediğim gibi faturasız en düşük paket bulup yapıcam artık.

• 
Sayfa: önceki 655656657658659
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.