Yeni hat ve operatör değişikliğinde geçerliymiş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (619. sayfa)

-
-
şansımız yokmuş o zaman :/
teşekkürler.
-
Japonya'da bilim insanları, 1.02 petabit/saniyelik hızla dünyanın en hızlı internet bağlantısını kurmuş, bize nasip olur mu be :/
mynet
İnternet hız rekoru kırıldı: Tüm Netflix'i 1 saniyede 30 kez indirebilmek mümkün!https://haber.mynet.com/internet-hiz-rekoru-kirildi-tum-netflix-i-1-saniyede-30-kez-indirebilmek-mumkun-110107220378 -
100 günlük pttcell taahütüm var. Bozup 500/600 cayma versem değer mi ? Daha düşmemiş ama bidaha böyle tarife gelir mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olmaz gibi 🤣😅
burası karışacak vaziyet alın
Kampanya acilirsa Vodafone'nin sistemler çöker gibime geliyor. İki gün önce görseydim 2 hatti tt' faturasiza tasimak icin başvuru yapmiştim.
-
Aynen öyle hocam. Yozgatta biraz daha iyi çekse hizi telekoma yetişse çok iyi olucakta. Yinede evdeki anne baba hatalarina olur.
Akdağ da da sıkıntı
bu bedavalarla işi zor
...... yaşıyorum hocam ben babamin işten dolayi pek sabit durmuyorum ama seste sikinti yok ama internet sürünüyor. İlçe adı verdim direkt problem olur mu? Foruma biraz yabanciyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoyms -- 11 Temmuz 2025; 9:46:39 >
Gözükmüyo sitesinde
Online için açılmayabilir
Nefret ediyorum şu bayi işinden. Başvuru yaparsın 10 günde işleme koyar. Adam akilli işlem yapamazlar. Alın e devlet onayiyla olsun bitsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoyms -- 11 Temmuz 2025; 0:38:26 >
-
Link var mı
-
Bulursam atayım hocam yanımda uygulamasinda gecebilecegim tariflerde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet yanımda uygulamasinda gözüküyor çok iyi firsat değil mi ? Belki başka arkadaşlarda da vardir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam şu an operatörler arasında gördüğüm kadarıyla 20 gb'a karşılık en iyi fiyatlı tarife. keşke bana da çıksa idi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X