düşünmeyin bile, çok iyi fiyatmış < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 27 Aralık 2023; 20:10:48 > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (305. sayfa)

-
-
Hocam ben Vodafone kullanıyorum, taahhütüm bitmek üzere. Media Markt ta bu tarifeye geçebiliyor muyum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oha. : ( Turkcell o zaman kalan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yukarıda bitti demişler ben geçen hafta sormuştum. Gidip sormak lazım.
Dışardan alıma kapalı,sadece müşteri hizmetleri geçiriyor..Turk Telekomun yıllardır böyle tarzı böyle huyu vardır. Müşteri alımıma kapattığı tarifeye müşteri hizmetleriyle yada uygulamadan teklifle abone alır. Mesela bir kaç yıl Faturalıda Aşmayan 15 GB ve 20 GB tarifelerine abone aldı kendisi teklif ederek yada müşteri blöf yapıp faturasıza geçmek isteyince
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 27 Aralık 2023; 23:32:58 >
Merhabalar Turkcell kullanicisiyim 10gb 900dk 250sms 60tl ödüyordum 1 aydır da taahhütsüz şekilde devam ediyorum. Kaç zamandır vodafone'dan yılbaşı kampanyası yapmasını bekliyorum geçiş yapabilmek için ancak herhangi bir hareketlilik yok. Sizlerin bildiği bir faturalı Vodafone tarifesi var mı +20gb 100~130 TL civarı
Geçen seneki 20GB paketi bile 160TL ye çıkarmış Vodafone. Kampanya falan da yapmadı bir şey geleceğini artık sanmıyorum.
turkcell rahat var bu paketi alamıyorum, acaba kontörlüye çevirsem alabilir miyim?
-
internet hızı ne civarda tt'nin istanbul'da? turkcell 200 mbit download 100 mbit upload çıkıyor. 50 olsa yeter yani aslında
-
Ona bile okeyim hocam vallahi, nasıl geçebilirim?
Evde ne Turkcell ne Türk Telekom adamakıllı çekmiyor tek çarem Vodafone artık.
-
Bu nasıl olacak?
Turkcell ile Türk Telekom'un çekmediği yerde Vodafone çekerse olay olur. :)
-
-
enerjisa izmirde yok
-
Numara taşıma ile yapabilirsiniz, ben geçen hafta geçtim.
-
Evet faturasıza geçiş yapıp sonrasında paketi alıyorsunuz.
-
Nasıl olacak derken ?
Enerjisa şubesine gideceksiniz.
Enerji tarifesine geçiş talep edeceksiniz.
Yananızda kimlik olsun yeterli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir güncellemede benden gelsin.
Kocaeli ikametim var. Biraz önce İstanbul Tuzla Enerjisa işlem merkezinden Enerji 125 tl lik pakete geçiş yaptım.
Görevli arkadaş ikametin aynı şehirde olmasinin ve enerjisali olmanın zorunlu olmadığını belirtti. Kimlik ile gitmeniz yeterli. İşlem merkezindeyken E devletten Türk Telekom adına kuruma ibraz ikamet belgesini mail olarak yolluyorsunuz. İşlemler 10 dk sürüyor. Kampanyanın Ocak ilk haftasında sonlanabilecegini belirtti. Bu fırsatı kaçırmamanızı öneririm:)
Not: Numara taşıma yapıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsiva -- 28 Aralık 2023; 9:38:26 >
Turk Telekom mobil faturali tarifelerde kalma sozuyle tarifenizden indirimli yararlanmak icin ONAY yazip 5555'e gondermeyi unutmayin. Taahhude uyulmadiginda yararlanilan indirimler toplami ile kalan ay ucretler toplamindan lehinize olani yansitilir. Onay SMS'i 2,08TL'dir. Onayladiysaniz dikkate almayin. TT Mobil tanitim iptali icin IPT yazip 7672'ye gonderin. 163 kala bu geldi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X