Tahahütümün 11 .ayı artı cayma bedeli istiyor 70 tl. |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (259. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

10 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü,
4 Mobil

Giriş
-
Sene sonuna kadar olan telsiz ücretlerini de topluca son faturaya geçirirler haberin olsun. Yani kasım+aralık ayının telsiz ücreti, tarife ücreti ve cayma bedeli ödetirler.
Geçeceğin operatör de ödediğin için senden yıl sonuna kadar telsiz ücreti istemez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bahsettiğiniz vodafone cocuk saati tarifesini vodafona sordum fakat bu tarifenin sadece cocuk saatleri ile kullanılabildiğini telefonda kullanılamadığını soylediler.
siz kullanıyor musunu? herhangi bir problem var mı?
-
Merhaba, bu telekom yıldızlı günler kampanyasının son günü ne zaman? Bilginiz var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maça_Rua -- 17 Kasım 2023; 10:34:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kullanıyorum sim kartı telefona taktığımda açıldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapalı tarifelerde listeleniyor. Bitmemiş mi?
-
Dünde ben baktım çalışan arkadas telefona takınca iptal oluyor deyince vazgectim
Vodafone mevcut operatörler içinde en kazık fiyatları sunuyor.
Turkcell’e taşıdım 70 GB 250 TL
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
teknosacell cocuk saati paketi var kullananlar duymustum telefonda bir oba bakin
-
-
Hocam hangi tarife bu
bireysel.turktelekom.com.tr
Yıldızlı Günler Özgür Prime Limitsiz Sosyal | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/yildizli-gunler-ozgur-prime-limitsiz-sosyal-2
Bu adresten bakın bir de...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Teşekkür ederim
-
-
telekom bedava verse yine geçmem hiç çekmiyor hep sıkıntılı
-
Güzel, kabul edilir.
22 Kasım diye biliyorum hocam.
Aynı tarifeyi bana 373 tl den teklif ediyor... 7- 8 senedir Vodafone dayım... Vodafone yatacak yerin yok. Ucuz paket kullananlara, daha üst tariflere düşük fiyat verip geçiş yapmalarını sağlıyor. En üst tarifeye kadar seni zorluyor, sende 30-40 daha lira verir bu pakete geçerim diye diye... Sonra daha düşük tarifelere de geçiş imkanı vermiyor. Ve mutlu son 155 tl ye kullandığım paketi 650 lira olarak teklif ediyor.. Taktik güzel... Ben yandım siz yanmayın, kanmayın bu sömürücülere (:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maça_Rua -- 17 Kasım 2023; 19:52:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X