< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (188. sayfa)

-
-
-
Ücret karşılığında faturalı tarifenizi değiştirdiğini iddia edenlere itibar etmeyiniz, başka siteler/forumlar da böyle tip vatandaşlar varmış, bu tarz işler yasal değil, İLLEGAL.
İlerde başınız ağrıyabilir, olur da burda da öyle kişileri gördüğünüz takdirde hemen şikayet edin ve işlem sağlayalım, bu forum da barınamasın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Takip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oğlumun TeknosaCell deki saat tarifesi hattını uygun ücretli olacak şekilde taşımak istiyorum. Şuanda aylık 21lira ödüyorum. Taahhut bu ay sonunda bitecek. Amacım Minimum internet ve minimum fiyat.Araştırmalarıma göre Vodafone kolay paketler en uygun gibi geldi. Daha sonra uygun fiyatlı faturalı hatlara gecebilirim diye düşünüyorum.
3 Ay 30 GB 270 TL.
Önerisi olan olursa çok mutlu olurum.
Yillik Abonelik Kampanyasi kontratiniz 24.09.2023 tarihinde sona erecektir. Avantajli fiyatlardan yararlanmaya devam etmek icin
Turkcell ne yapacağız arkadaşlar 350 TL 550 TL tarife çıkıyor bana Özel ilk 3 aymış bir de kafayı yemiş bunlar...
-
telekomu ben çözemedim neye göre teklif çıkıyor kime neye göre otomatik sallıyorlarmı acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben sorduğumda eski üyelere daha uygun teklif geliyormuş, müşteri hizmetleri biz %50ye kadar indirim verebiliyoruz şuanda %30 teklifiniz var demişti ama sanırım zora gelirse %50 indirim yapıyorlar 🤣
özelden yazdım kontrol edin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bimcell de e-sim desteği yok...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 26 Ağustos 2023; 8:44:29 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell 20gb 1000dk 152tl
Bugün Vodafone dan buna geçtim.
m.turkcell.com.tr
Numaranızı Turkcell'e Taşımanın ve Yeni Hat Almanın Tam Zamanı!https://m.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/paket-secimi/yeni-hat?type=card--all#errorMessage
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Uzun bir süreç olmuş, ama sonu güzel olmuş.
Hayırlı olsun hocam.
Merhaba:
Bu tarifeyeye sadece online sitedenmi geçiliyor? Bende vodofone red 20 tarifesindeyim aylık 80 lira😊 4 ay kontratım kaldı 300 lira civari cayma bedeli çıkıyor geçmem mantıklımı sizce? Vodofone dan memnun değilim.Tşkler.
aynı tarifeye ben de birkaç gün önce geçtim vodafonedan. oh be kalite varmış
-
Teknosaya gittim.Zam gelmiş.Telekom pptcel türktelekom alt yapını kullanıyor direk geçemezsiniz dedi.Türkcell 10 gb 1000 dk 250 sms tarifesine 129 tl +10 tl telsiz kullanım ücreti=139 tl geçiş yaptım.1,5-2 güne geçiş gerçekleşecekmiş.
Tenosacelle zam gelmiş bugün uğradım.En düşük tarife 150 tl olmuş.Pttcellden turkcelle geçtim.Bir önceki mesajda detayı var.
turkcell daha çok pahalı olur haliyle 10 gb 129 tl turkcell uçuk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 26 Ağustos 2023; 17:34:9 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X