Şimdi Ara

Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.032
Cevap
161
Favori
270.361
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler, sanırsam tarafıma ziraatten kampanya tanımlanmıştı. Bu arada keşke faiz olayına takılmasaydı babam, yanaşmıyor maalesef ama bakalım kendi bilir.

• Hocam 36bin limitli kartta en fazla 13 alınabilir gösteriyor ama onda da bu kart işlem için uygun değildir hatası veriyor. Naptıklarını kendileri de bilmiyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bana kalırsa ters köşe olacak bütün nakit avans çekip dolar alanlar. Aksi durum olsa göz göre göre 1,36'dan 3 taksit bile kullandırmaz bankalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gbriel G kullanıcısına yanıt
    "dolar düşecek" demeye çalışmışsınız sanırım. neye göre? kanun çıkarıp, "doları düşürdük" mü diyecekler? ekonomik analiz yaparken, bazınız veriler olsun. başka yer değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,36 dan 20k attık kenara

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Dolar düşecek demiyorum. Herhangi bir bilgim de yok. Sadece beklendiği kadar artmayabilir diye düşünüyorum. Pazartesi doların 24-25'lere çıkacağı düşünülse kuruşun peşinde olan bankalar halen 1,36'dan kredi vermeye devam ederler mi sizce? İnşallah da beklenen olmaz ve dolar uçuşa geçmez. Yoksa bugün aldım diye sevinilen dolarlardan elde ettiğiniz kar ortaya çıkacak zam furyasında devede kulak kalır ve yok olur gider.

Ayrıca Pazartesi patlak vermesi beklenen böyle bir kriz olsa şu an borsada korkunç bir çöküş olmalıydı. Bence kimin seçileceği az çok belli. Piyasa da bunu çoktan fiyatladı. Yatırım tavsiyesi değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 26 Mayıs 2023; 13:24:4 >
  • Trebuchet55 kullanıcısına yanıt
    Nereden

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Usta 60 binin 1 yılda geri ödemesi 66 bin.

60 bini vakıfa yüzde 39 ile bağlasan 3 ayda faizini çıkarıyorsun. Kalan 9 ay için bedava kredi. Dolar alsa da almasada karda hertürlü.

• Vakıfbank

Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb  % 1,36 dan kullanılabiliyor.

• 10.000₺ altı bir paraya ihtiyacım var, Ziraat dijital kredi anında onaylanıyor mu yoksa pazartesine kalır mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    piyasa dediğiniz şeyin elementleri belli. ilahi bir güç değil piyasa. tamamı kar üzerine kurulu. kriz beklense demişsin. deme. ekonomik verileri yazsam kaçarsın. bu iş sihirbazlık gibi değil. TAMAMI SOMUT VERİLERe dayalı. ayrıca mesela 1.36 dan almış olsa eleman, sonraki oranlar onu bağlamaz. almış zaten. neyse, lütfen bilgi edinip, öyle analiz yapın. rica ediyorum.

kimse pazartesi şu bu olacak demiyor, bu bir süreç. tutmayı bıraktıklarında fırlayacak diye tahmin ediyorum.

ayrıca 1,36 secim geçsin görürsünüz ek olarak bu kredi değil nakit avans. kredi kartının özelliği.

• Taksit olmadan yapılan nakit avans ücret hesaplaması neye göre

Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb  % 1,36 dan kullanılabiliyor.

• umutdarici kullanıcısına yanıt

Dijital kredi anında onay mesajı geliyor benim de hazır da 70 bin onaylı var 24 ay 1.94 faiz kararsız kaldım tna kullandım 1.34 den 40 k

• cokbaska kullanıcısına yanıt

Kullanılan nakit avansın miktarına göre. Genelde %1 oluyor.

• Ziraat'ten taksitli kmh kullanmak mümkün mü?

• Enparada 4 bin limit , akbankta 0 tl limit görünüyor. Bu bankalardan nakit avans çekebilen var mı?

• cokbaska kullanıcısına yanıt
    %1+kdv +bsmv 50 bin tl için 550 tl civarı birsey yapıyor buna göre hesabınızı yapabilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nakit avans faizi , politika faizine göre belirleniyor ve merkez bankası tarafından ilan ediliyor. yani politika faizi %8,5 olduktan sonra bu oran değişmez. en fazla bankalar kendi inisiyatifinde yaptıkları gibi, limit düşürür kullanıma kapatır.

@hebelehubele

• Az önce kira için ayırdığım parayı bankadan Euro olarak çekip cüzdanıma koydum.

Nasılsa 1 hafta sonra ödeyeceğim kirayı, o zamana kadar ne olur bilinmez...

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.