bura da kredi cekenler cok cazip oldugu icin bir daha bulunamayacagı icin cekiyor ve ihtiyacını goruyor mesela bir cok sektör de taksit 4 ya da 6 ya dustu en azından o tarz seyleri karsılıyor .. |
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (63. sayfa)

-
-
Bankalardan alabileceğim tüm kredileri topladığım için müşteri temsilcisinin yaptığı bu uyarıyı kaale almadım…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyne deyyon emme, şunu da eyü bilirsin ki Tilkinin Dönüp Dolaşıp Geleceği Yer Kürkçü Tükânıdır...
-
Herkese merhaba, biraz konu dışı olacak ama Vakıfbank kredi kartlarıyla peşine taksitlendirme en fazla kaç taksit oluyor? Bir de idefix, D&R vb. platformlardan peşin alışveriş yapıp sonradan taksitlendirebilen oldu mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim geçen aylarda 3 oluyordu şimdi 2 yapıyor. Genel harcamalar için.
Doğalgazı falan 4, başka bazı özel durumlarda 6 taksit yapıyordu. Bunlar yok şuan.
9300 TL' lik ekstrenin sadece 4.600 TL' lik kısmını en fazla 3 taksit ve faizle taksitlendiriyor.
Bankadan ziyade tefeci gibi çalışıyorlar....
-
ekonomi hard yavaşlayacak. bir şeyleri ancak taksitle, alabilenler alamayacak. hesapta finansal araçlara akan parayı engellemek için yaptılar. kurunun yanında yaş da yanacak.
ÇÜNKÜ ekonomiyi getirdikleri hal, yandı gülüm keten helva halidir. tuvalet kağıdı stoklamak lazım, çünkü fena zçtık.
naapcak beleş mi verecek parayı ? lütfen ekonomiyle ilgili yorum yapma hakan, viski karı kız, bunlarla ilgili mükemmel yorumların bizler için değerli.
Ekstre değil de dönem içi tek bir işlem için sormuştum. Mesela YKB’de en fazla üç taksit, Akbank’ta 12 oluyordu müsaade edilen sektörlerdeki işlemler. Vakıfbank’ta durum nasıl merak ettim.
Faiz üst sınırı akıl dışı seviyelerde tutulursa evet, kapanır. Makul seviyelere çekilirse kapatılmasına gerek kalmaz.
Faiz üst sınırı akıl dışı seviyelerde tutulurken kapanırsa da vatandaşta ciddi bir huzursuzluk olur. Bugüne kadar bu imkanla hayatta tutulan vatandaşı hiçbir siyasetçi ölüme mahkum edemeyecektir.
Gün ola harman ola...
-
Cok fena şeyler görüyorum hocamm.
Boşa gitmiş limit görüyorum hocammm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mener -- 25 Mayıs 2023; 20:4:52 > -
1 hafta önce 6 taksitti
-
Dolar 21.50'den islem goruyor piyasada bu sorun olmamista nakit avansin kapatilmasi mi sorun olacak?
Ekonominin secim uzerinde hicbir etkisi olmadigini gorduk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 26 Mayıs 2023; 8:48:23 >
Arkadaşlar çok acil bir şey sorucam, taksitsiz nakit avans alırsak faiz işliyor mu? Normal kredi kartı harcaması gibi oluyor çünkü?
-
Akbank 3 gün falan açıktı tuttu nakit avansı. Şimdi yine kapatmışlar. Oyuncak oldu iyice
-
ülkenin ekonomisi, "ekonomiden ben sorumluyum, bennn" diyen kişinin , günlük vereceği kararlara bağlı. yarın şöyle olur, böyle olur demek yanlış. tek kişi ne isterse o yapılır. ipucu verdi zaten. faiz indirmeye devam edeceğim, dedi.
şimdi, kısa bir değerlendirme yaparsak, pazar günü aynı kişiyi tekrar seçersek, özellikle son 2 yıldaki korkunç krizin katlanacağını, krediye ulaşmanın imkansız olacağını öngörmek doğru olur. zira yamalı bohça olan "ekonomik sistemleri" artık dikiş tutmuyor.
Günlerdir seçtiğin kart bu işleme uygun değildir hatası alıyordum. En son pazartesi sabah 12 taksit verdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olmaz olurmu hocam, bedavadan size para verir mi kimse. Var tabi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ziraat verirken akbank faiz işletiyor gözüküyor oldu ama
-
Günlük hocam. Hesap kesiminize 10 gün varsa o kadarlık faiz alır. Tabi tarafınıza tanınmış 0 faizli kampanya varsa bilemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EFAD0126 -- 26 Mayıs 2023; 11:49:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X