Dün çektim şuan tekrar kontrol ettim 3 e indirmişler.geçmiş olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (59. sayfa)

-
-
www.cumhuriyet.com.tr
Net hata noksan ne demek? Net hata noksan hesabı nedir?https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonomi/net-hata-noksan-ne-demek-net-hata-noksan-hesabi-nedir-2051495Kaynağı belirsiz para girişini gösteren net hata noksan girişi ise 2022'de 24,2 milyar dolarla rekor kırdı.
Net hata noksan kalemi ile ülkeye döviz sokuluyor. Bu nedenle eksi rezerv olayını bir şekilde artıya döndürebilirler. Zaten sorun da bu. Kaynağı açıklanmayan para giriş ve çıkışları oluyor.
-
biz yüklenmiyoruz paramızın binbir emekle kazandığımız paramızın erimemwsi için mecburen alıyoruz bize başka seçenek vermiyor bu sahte düzen enflasyonla hergün tonlarca para çalıyor cebimizden vebunu zenginlere ağababalarına transfer ediyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dostum haklısın da gene bedelini biz ödeyeceğiz. Aldığımız her dolar ve altın MB'nin rezerv satmasına neden oluyor. Azalan rezervini piyasadan almaya çalışan MB para arzını artırıyor ve bu da ilave enflasyon demek. Ülkedeki tüm dövizi MB kontrol etmeye çalışıp karşılığında para bastığı için şu an Dolar/TL tarihi zirvesinde olmasına rağmen ihracatçı bu kurla rekabet edemiyorum Dolar artsın diye açıklama yapıyor.
KKM vs. de bu denklemi daha da karmaşık hale getiriyor. Hülasa bu kadar karmaşık ve kontrollü bir ekonomiyi nasıl eski haline getirecekler diye korkuyorum. Halkın çoğu şu anki durumun vahametinden habersiz.
-
vakiftan 20+20 kullandim. beklemek gerekmiyor. ard arda cektiriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çözümün nedir?dolarını satmak ister misin?
Şu an en mantıklı şey kendine yatırım yapmak. Eğitim satın alabilirsiniz. Yeni bir dil veya müzik aleti çalmayı öğrenebilirsiniz. Yapay zeka ile ilgili eğitimler ve kitaplar satın alabilirsiniz. Bu dönem en iyi yatırım beşeri yatırımdır.
Çünkü ne kadar donanımlı olursak önümüzdeki krizi de o kadar kolay atlatabiliriz.
-
Net hata noksan kaleminin detaylarını biraz araştırın beyaz tebeşir ihracatından geliyor.Beyaz tebeşir olarak zengin bir ülkeyiz toplam kasa 70 milyar ekside 200 milyar kısa vadeli borç.buna tebeşir bile yetmez.herkes hazır olsun aşağıdaki arkadaş doğru yazmış kendimize yatırım yapalım alabilen son 3 günde bu ucuz kredi imkanını kullansın.kendimiz ile başbaşa kalacağız..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akbank’tan çekebilen var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Akbank’tan ümidi kestim sorun var diyorlar,(yersen) avans para vermek istemiyorlar.Bence seçime kadar müşterilerini bir şekilde oyalayıp seçimden sonra komple kaldıracaklar gibi görünüyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pula -- 23 Mayıs 2023; 23:5:12 >
Akbank ve iş ten nakit avans çekemedim taksitli kart limit 100 bin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Akbank avans limitini kart limitinin yarısına indirmiş onu da tek taksit olarak veriyor, hiç bir türlü taksite bölmüyor uygulama üzerinden.
-
Şimdi isbank MH ile görüştüm kredi kartı nakit avans çekiminin 10 TL ile sınırlandırılmış dedi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
10 TL mi? :) En fazla 3 taksit yapıyordur kesin
-
Ben de deprem bölgesindeyim. Deprem kredisi seçeneğini bulamadım. Siz nereden buldunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maksimum 5 taksit yapıyor. Ama ben 10 bin de çekemedim. Sanırım daha önceki devam eden taksitli avansları da hesaba katıyor olabilir.
-
Ziraatten dijital kredi menüsüne gelin. Kredi türü yerine tıklayın çıkması lazım
-
Enparadan çekebilen var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X