< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ancak CLS gibi özel bir araçtan A5 e geçiş zaten üzecektir..CLS çok güzel bir makina… |
Neresinden katılmayayım bilemedim efenim. Bu araçlarda gargara gibi bir dizel sesi yok içeride. turbo ıslığı ve yumuşak bir sesle çekiveriyorlar kasayı. yüksek hızda zaten ses yok. hele ki 3.0 dizeller efsane. 600nm'yi aşan torklarla müthiş bir çekiş gücü, yumuşak 6 silindir motorlar ve gayet makul tüketim. Bu araçların benzinlileri felaket yakar. 15-16 litreler işten bile değil, küçük araçlardaki benzin-dizel farkına benzemez.. dizel motorlar bu tip ağırca ve 4 çeker premium araçların yükünü sırtlamak için biçilmiş kaftan.
Ayrıca, VAG grupta Büyük motorları Audi AG üretir, 2.0-3.0 dizellerin tamamı ve bu motorların üstü Audi motorları. küçük Tsı'ları VW üretiyor. fabia'daki bir motor da A5'te A4te yoktur. 1.4 Tsı vardı bir ara emisyonlar için, onu da kaldırdılar. kaldı ki aynı motorları kullansanlar bile bir şey değişmez. bu motorlar baştan beraber kullanılsın diye yapılıyor zaten. iki markada da yüksek başarım gösterirler merak etmeyin. |
Ben teşekkür ederim dostum.
Bunları paylaşmaktaki amacım belki birilerinin işine yarar, ben hep deneme-yanılma yoluyla çözerken sorunlarımı benden sonrakiler kestirmeden gitsin diye… |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 22 Ekim 2022; 13:13:3 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
*HP nin yırtına yırtına RPM'le geleni değil, yuksek hacmin alt devirlerdeki torkuyla sessiz sedasiz geleni makbuldur.
W220 S500L V8 Automat. (Satıldı) |
Keyifli sürüşler dilerim. İç mekanda c200d ile A5 kalite kıyaslamasına katılamadığımı belirteyim. w205lerin evet dekor ve dizayn olarak içi çok şık ve pahalı görünüyor ama elleyene kadar sağı solu. bol bol çatırtı çuturtu, bızırtı, çoğu trimde ucuz bir his.. belki son çıkan w205ler daha iyidir. ancak ilk 200d'leri hiç beğenmem. entegrasyon ve tokluk olarak w204ün açık biçimde gerisinde. A5 ve A4'lerde de trim sesi olabiliyor. ama trim işçiliği, dokular, halılar gibi detaylar mercedesin önünde. en en basitinden bagajı açınca taşıyıcı kolların girdiği yerlerden, c200d'de açık bırakın üst yan saclardan, ışıklandırma ve kaplamadan bariz farkı anlıyorsunuz. c200d'de kolların girdiği yer maket bıçağı ile kesilmiş gibi. |
𐰤𐰀:𐰢𐰆𐱃𐰞𐰆:𐱅𐰇𐰼𐰚𐰇𐰢:𐰓𐰃𐰘𐰀𐰤𐰀 |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum |
mondeo dehşet bir araba,bizim Almanya'daki şoförlerin birinde var.her bindiğimde b6 yi satıp almaya niyetleniyorum,sonra burası Türkiye ford tr ye araba bırakılmaz mondeo sanayiye sokulmaz deyip vazgeçiyorum deri işi kolay bu arada,parayı koy cebine ferrari kalitesi bile yaptirirsin arabaya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum |
karşılaştırmanız beklediğim gibi genel anlamda. sadece w205in a5ten kaliteli hissettiryor olmasına şaşırdım, bence tam tersi. bu arada a4/a5te bazı kısımlar sentetik deri, özetle yanlar sentetik ortalar gerçek. Detaylı olarak: Standart ve spor ön koltuklar için: Ön koltukların orta bölümleri, arka yan koltuklar ile sürücü giriş alanındaki yan yükseltileri deri; koltuk yan yükseltileri, koltuk başlıkları, kapı kaplamaları, ön orta kol dayama ve arka orta koltuk sentetik deridir. Koltuk havalandırmalı spor koltuklar için: Ön koltukların orta bölümleri, koltuk havalandırması bulunmayan arka yan koltukların yanı sıra sürücü giriş alanındaki yan yükseltileri perfore deri; koltuk yan yükseltileri, koltuk başlıkları, arka orta koltuk, kapı kaplamaları ve ön orta kol dayanağı sentetik deridir. |