|
Güncelleme: Türknet'e en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Şikayetim ciddiye alındı ve her adımda bilgilendirildim. Kurulum ekibinin Türknet bünyesinde olmadığını öğrendim ve bizden alınan ücret iade edildi, özür dilendi ve üstelik bir aylık faturamız silindi. Türknet'in kalitesini de anlamış oldum, tüm çevreme tavsiye edeceğim. Türknet’e geçiş için başvuru yaptıktan kısa bir süre sonra kurulum ekipleri ailemin evine geldi. Şehir dışına çıktığım için kurulum sırasında ekiplerin yanında değildim. Annemden gelen telefona cevap verdiğinde ekip bana Türknet için aldığım VDSL modemin çalışmayacağını, desteklemediğini belirterek kendi elindeki modemi IBAN hesabına 800 TL gönderirsem takabileceğini söyledi. Türknet için özellikle titizlikle araştırıp aldığım yeni VDSL modemin neden çalışmayacağını sorduğumda açıklama alamadım. Israrla aldığım modemin takılmasını rica ettiğimde kurulum ekibindeki çalışan modemimi 250 liraya sayacağını söyleyip 800 liralık kısmın geri kalanını IBAN atmamı istedi. Yine ısrarla yeni aldığım modemi takmalarını rica edip problem çıkarsa modemi değiştirme seçeneğini değerlendireceğimi söyledim. Kurulum yapıldı, meğerse elimdeki modem tahmin ettiğim gibi sorunsuz çalışıyormuş.Ekipler gittiğinde annem tekrar aradı ve kurulum için 50 TL talep ettiklerini, bu parayı da ödediğini söyledi. Kurulum sırasında bu ücreti almalarını gerektirecek hiçbir işlem yapmadılar. Zaten eve taşındığımızda ilk Türk Telekom VDSL, sonrasında Süperonline fiber internet kullandık. Fiberden VDSL’e geçiş yaptığımız için zaten faturaya 300 TL ücret yansıtılıyor, ekstra olarak elden para vermemizi gerektirecek hiçbir işlem yok. Türknet müşteri hizmetlerini aradığımda müşteri temsilcisi bu durumda elden ücret talep edilmeyeceğini, kurulum ekibinin de böyle bir gerekçeyle elindeki modemi satamayacağını belirtip şikayet kaydı oluşturdu.Şikayetvar üzerinden1. Elden alınan 50 TL ücretin bir an önce tarafıma iade edilmesini, |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt